reklama
ladyk24na7
Fanka BB :)
Hej, nie wiemy kiedy wychodzimy. Caly czas sa pod obserwacja (waga i ew. zoltaczka) choc ze mna na sali. U wczesniakow (nawet tzw. zaawansowanych jak moi) wzrost bilirubiny objawia sie pozniej niz u noworodkow donoszonych. No i musza przybierac na wadze. Pozyjemy zobaczymy... Choc ja juz gryze sciany w tym szpitalu. W poniedzialek mina rowne 3 tygodnie. Jakis Koszmar. A w domu 1,5 roczna corka...
Aga_82
Dziewczyny, znalazłam 3 blistry luteiny 100, której na pewno nie będę potrzebowała. Jesli któraś używa, a pewnie większość podtrzymuje farmakologicznie ciążę, to mogę wysłać poleconym.
Kto pierwszy, ten lepszy ;-)
Oczywiście z terminem ważności, bodajże do 2017
Hej, jestem chętna odkupić ta luteine od Ciebie. Jaka cena?Dziewczyny, znalazłam 3 blistry luteiny 100, której na pewno nie będę potrzebowała. Jesli któraś używa, a pewnie większość podtrzymuje farmakologicznie ciążę, to mogę wysłać poleconym.
Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
Aga_82
Tabletki sa za darmo oczywiście, nie będę zarabiała na dzieciach. Szkoda mi wyrzucać, wiedziałam, ze komuś sie przyda.
Wyślij mi na priv swój adres.
Życzę zdrowia
Wyślij mi na priv swój adres.
Życzę zdrowia
reklama
Aga_82
Antenka, Ewel i jej koleżanka skontaktowały się ze mną o 9.26 poprzez prywatna skrzynkę. Wiadomość na forum pojawiła sie później, faktycznie po Tobie. Ty bylas de facto druga niestety. Ale może Tobie luteina nie będzie potrzebna. Poza tym nie bierz leków, których nie przepisał lekarz.
Pozdrawiam gorąco i życzę dużo zdrówka dla Ciebie i maluszków:-)
Pozdrawiam gorąco i życzę dużo zdrówka dla Ciebie i maluszków:-)
Podziel się: