reklama
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
I jak tam sytuacja? ;-)
cysiunia
Początkująca w BB
My od srody w domu. Cesarka byla w poniedzialek. Dziewczynki Emilia 14:18 2960g, Natalia 14:20 2760g. W pierwszej minucie dostaly po 9 punktow, w piatej po 10. Glodomorki sa z nich straszne szczegolnie w nocy. Dzisiejszej nocy mialam wrazenie ze karmilam je ciagle i niestety moje brodawki nie wytrzymaly i musialam wspomoc sie mm. Ale na szczescie dzisiaj przyszedl nawal i juz wieczorem dostaly cycka zobaczymy jak minie noc. A od jutra bede sciagac coby w razie bolu dawac im moje mleczko jak najdluzej. Ja tez czuje sie dobrze. Najgorszy byl wczorajszy dzien. Dzisiaj juz praktycznie normalnie funkcjonuje. Jutro przychodzi polozna sprawdzic dziewczynki i sciagnac mi opatrunek.
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Cysiunia to podwojne gratulacje! a malutkie nie takie malutkie !! powiec mi karmiesz je tylko piersia czy dokarmiasz?
cysiunia
Początkująca w BB
Olusia7982 w sumie to troche dokarmiam. W ciagu dnia dostaja cyca i moje mleko z butli bo rowniez sciagam. A na noc daje im mm. W sumie po tym jednodniowym kryzysie gdzie myslalam ze tym razem nie dam rady karmic piersia wszystko wyszlo na prosta i mam nadzieje ze chociaz troche pokarmie piersia
papryczka_
Fanka BB :)
Gratulacje Cysiunia
Malutkie to nie były, kapitalna waga dzieciaczków
Malutkie to nie były, kapitalna waga dzieciaczków
Dziewczyny zachęcam do dodania na facebooku grupy zamknietej Ciąża bliźniacza 2015 oraz bliźniacze mamy 2015 ł.ączmy sie. Będzie o wiele łatwiej dyskutowac o naszych blizniakach to podsyłam link do grupy https://www.facebook.com/groups/871...d=871180526261770¬if_t=group_comment_reply
Olka87
Dopiero co zazdroscilam Wam koncowek ciazy, a tu juz u mnie 32 tydzien dobiega konca.
Dziewczynki waza po 1800g wiec ida leb w leb No i moj lekarz mowi, ze jak na ten tydzien ciazy to sa naprawde duze. Ciesze sie i mam nadzieje, ze uda mi sie chociaz do tego 36 tygodnia donosic. Niestety na pewno czeka mnie cesarka bo jedna jest polozona miednicowo, a druga poprzecznie i juz nie bardzo maja miejsce zeby sie odwrocic.
Dziewczynki waza po 1800g wiec ida leb w leb No i moj lekarz mowi, ze jak na ten tydzien ciazy to sa naprawde duze. Ciesze sie i mam nadzieje, ze uda mi sie chociaz do tego 36 tygodnia donosic. Niestety na pewno czeka mnie cesarka bo jedna jest polozona miednicowo, a druga poprzecznie i juz nie bardzo maja miejsce zeby sie odwrocic.
papryczka_
Olka,jednokosmowkowa czy dwukosmowkowa?Moje Male urodzily sie na poczatku 35tyg. ,wg lekarzy mialy byc duze,a wazyly 2000g i 2350g, takze nie trzeba sie sugerowac zbytnio tym co wychodzi z usg,bo maszyna zaniza albo zawyza.Jeszcze troszeczke i Ty bedziesz tulic swoje malenstwa
reklama
Dopiero co zazdroscilam Wam koncowek ciazy, a tu juz u mnie 32 tydzien dobiega konca.
Moi w 35tc wazyli z usg po 2500 i ulozeni byli glowkami a w 37 jak szlam rodzic to juz lezeli porzecznie i miednicowo. NAwet w takiej ciasnocie moga sie odwrocic. Nie wiem jak, ale moga
Podziel się: