reklama
Aga_Natalia
Fanka BB :)
Nie mowili,zd musza osiagnac jakas wage,tylko na niej przybierac.Ale aby zaobserwowac te wszystkie wymogi potrzeba troszke czasu,wiec waga powyzej 2kg raczej bedzie spelniona. No ja sie szykuje,ze okolo m-ca to potrwa zanim beda z nami w domu. Jednak wychodze z zalozenia,ze lepiej niech zostana w szpitalu tydzien dluzej pod fachowa opieka,niz mialyby wyjsc pol dnia za szybko. Jestem bardzo zadowolona z tego szpitala i opieki w nim.
Kasiona
Aga Natalia!!! GRATULACJE!!!!!!! 3mam kciuki za twoje ksiezniczki, niech rosna w sile czekamy oczywiscie na zdjecia , ale super na pewno szybko przybiora na wadze
Nutella bidulko nawet nie chce sobie wyobrazac jak sie czujesz... jestes bardzo silna dasz rade
Co do wzroku mnie rowniez sie pogorszyl, jednego dnia widze lepiej innego gorzej w ciazy to normalne, po porodzie wszystko powinno wrocic do normy, takze nie zaleca sie w czasie ciazy zmieniac szkiel na mocniejsze..
Ja spedzilam dwa dni nad morzem ,czuje sie wypoczeta i zrelaksowana i opalona hihi
Trzymajcie sie dzielnie dziewczynki!!!
Nutella bidulko nawet nie chce sobie wyobrazac jak sie czujesz... jestes bardzo silna dasz rade
Co do wzroku mnie rowniez sie pogorszyl, jednego dnia widze lepiej innego gorzej w ciazy to normalne, po porodzie wszystko powinno wrocic do normy, takze nie zaleca sie w czasie ciazy zmieniac szkiel na mocniejsze..
Ja spedzilam dwa dni nad morzem ,czuje sie wypoczeta i zrelaksowana i opalona hihi
Trzymajcie sie dzielnie dziewczynki!!!
Aga masz racje,sa o fachowa opieka.Super ze opieka jest dobra.U nas w szpitalu w Limericku tez.Ja bylam ostatnio bardzo zadowolona i mysle ze terz bedzie rownie fachowo.A ja szykuje sie wlsnie do szpitaa;-) Dam znac co i jak jak wroce.
motylicaja
10.06.10 o 19.40 przyszly na swiat przez CC nasze malenkie coreczki Zosia 1550g i Nadia 1220g. Kruszynki sa zdrowe,oddychaja samodzielnie,jedzonko na razie dostaja przez rurke do zoladka,maja zoltaczke jak wiekszosc wczesniakow,ale juz sa naswietlane. Sa takie malenkie,ale sliczne i silne. Ja walcze o pokarm i dzis pojawialy sie pierwsze dwie kropelki,czyli bedzie dobrze. Ja czuje sie strasznie po cesarce,ale najwazniejsze sa dziewczynki,ktore maja b.dobra opieke. Pozdrawiam Was i uwazajcie na siebie!
GRATULACJE.,.,,,,i trzyma kicuki zeby z malymi bylo wszytsko OKI
Motylicaja - moje corcie to Frida i Raija -sa to skandynawskie imiona :-) troche egzotyczne,ale synus to Tyrone ,a moj maz pochodzi z Ghany,czyli cala moja rodzina jest "egzotyczna" ;-)
ooo ladne bardzo imionka
AAAaaga nareszcie,boosze ja codzienie myslalam co i jak a nie chcialam ci zawracc glowy smsami bo wiedzialam ze odpoczywasz.Strasznie sie ciese,ze dziewuszki zdrowe,oddychaja samodzielnie az sie poplakalam bo przeciez bylysmy w tym samym tygodniu.Jakz dojdziesz do siebie wstaw fotke bo jestem ogromnie ciekawa!!!! Calusy!!
A u mnie jest juz mama,a ja od dwoch dni chode tip topami bo kroce mnie boli,bruch jakis ciezki i starsnie mi urosl.Jutro jade do Maternity,zobace woje maluszki i w koncu moze sterydy dostane.
Gratuluje ci dziewczynek Poamietam jak dolaczylas do tego watku...a tu juz 30tc....ranyy.....
dzien dobry:*
ja jestem dumna ze swojej mamusi ze urodzila mnie i siorke w 40tc....
witam dziewczyny,
Kasiona fajnie, ze pobyt sie udałJa tez chciałabym pojechac tak na 3,4 dni nad morze w Polsce za jakies 2 tyg.warunki tam napewno beda ok,troche zastanawiam sie jak zniose jazde autem ok 5h...i to mnie troche martwi.nie wiem jak wy dziewczyny,ale mi w aucie kompletnie jest zle,kazdy gorka,podskok mnie denerwuje.zobaczymy
wlasnie zaczelam pobyt na zwolnieniu w domu i zastanwiam sie jak spedzac ten czas.nie mam nakazu lezenia wiec nie bede lezec plackiem.rodzine mam w innym miescie,zadnych kolezanek niepracujacych,maz przewaznie w pracy caly dzien..eh pozostaje mi tylko gadanie do malenstw
dziewczyny to bardzo fajnie ze macie taka dobra opieke medyczna za granica.mam nadzieje ze nasz nie jest gorsza,mowie tu o szpitalu.nie mam doswiadczenia jeszcze jak to jest w szpitalu,gdyz na razie wizyty mam albo w przychodni takiej z pracy prywatnej, a te drugie w prywatnym gabinecie u tego drugiego lekarza.zastanawiam sie czy to do konca dobre, ze nie chodze nigdzie przy szpitalu, nie mam tam karty.z drugiej strony ten lekarz do ktorego chodze pracuje w szpitalu w ktorym chcialabym rodzic i mowi ze w razie czego taka opieke zapewnia..zobaczymy.
Justysia007 jak sie masz?masz juz lekarza i czy wiesz jaka jest plec malenst?
Pozdrowienia
Kasiona fajnie, ze pobyt sie udałJa tez chciałabym pojechac tak na 3,4 dni nad morze w Polsce za jakies 2 tyg.warunki tam napewno beda ok,troche zastanawiam sie jak zniose jazde autem ok 5h...i to mnie troche martwi.nie wiem jak wy dziewczyny,ale mi w aucie kompletnie jest zle,kazdy gorka,podskok mnie denerwuje.zobaczymy
wlasnie zaczelam pobyt na zwolnieniu w domu i zastanwiam sie jak spedzac ten czas.nie mam nakazu lezenia wiec nie bede lezec plackiem.rodzine mam w innym miescie,zadnych kolezanek niepracujacych,maz przewaznie w pracy caly dzien..eh pozostaje mi tylko gadanie do malenstw
dziewczyny to bardzo fajnie ze macie taka dobra opieke medyczna za granica.mam nadzieje ze nasz nie jest gorsza,mowie tu o szpitalu.nie mam doswiadczenia jeszcze jak to jest w szpitalu,gdyz na razie wizyty mam albo w przychodni takiej z pracy prywatnej, a te drugie w prywatnym gabinecie u tego drugiego lekarza.zastanawiam sie czy to do konca dobre, ze nie chodze nigdzie przy szpitalu, nie mam tam karty.z drugiej strony ten lekarz do ktorego chodze pracuje w szpitalu w ktorym chcialabym rodzic i mowi ze w razie czego taka opieke zapewnia..zobaczymy.
Justysia007 jak sie masz?masz juz lekarza i czy wiesz jaka jest plec malenst?
Pozdrowienia
karolinkare
Czesc Dziewczynki... obiecuje poprawic swoja obecnosc!!!.
w piatek bylismy na kontrolnej wizycie 1,5 tyg po zalozeniu szwu i jak narazie wszystko dobrze sie trzyma, szkraby rosna juz maja po 750 kazde :-):-)wiec jest mi coraz ciezej az sie boje co bedzie jak beda mialy po 1,5 kg i wicej no nic jakos przezyje najwyzej bede lezec w domku... i tak od 3 lipca na zwolnienie wiec bede miala spokoj..... :-)
w srode kolejny egzamin trzymajcie kciuki
Aga....natalia trzymam kciuki za Twoje ksiezniczki mi w piatek powiedziala gin ze gdyby nie szew to musialabym rodzic a to byl 24 tydz wtedy .....
Kasiona super zazdroszcze ze opalona jestes ja na slonku nie moge wytrzymac niestety
Justella mi tez pozostanie gadanie do maluszkow robenie zakupow na allegro i rozmowa z psem ):-):-):-)
pozdrawiam mamusie aha i zalaczam fotke maluszkow:-)
w piatek bylismy na kontrolnej wizycie 1,5 tyg po zalozeniu szwu i jak narazie wszystko dobrze sie trzyma, szkraby rosna juz maja po 750 kazde :-):-)wiec jest mi coraz ciezej az sie boje co bedzie jak beda mialy po 1,5 kg i wicej no nic jakos przezyje najwyzej bede lezec w domku... i tak od 3 lipca na zwolnienie wiec bede miala spokoj..... :-)
w srode kolejny egzamin trzymajcie kciuki
Aga....natalia trzymam kciuki za Twoje ksiezniczki mi w piatek powiedziala gin ze gdyby nie szew to musialabym rodzic a to byl 24 tydz wtedy .....
Kasiona super zazdroszcze ze opalona jestes ja na slonku nie moge wytrzymac niestety
Justella mi tez pozostanie gadanie do maluszkow robenie zakupow na allegro i rozmowa z psem ):-):-):-)
pozdrawiam mamusie aha i zalaczam fotke maluszkow:-)
Załączniki
hej,
Karolinkare fajne te twoje maluszki na zdjeciachTy bedziesz miala dziewczynke i chlopca czy dwoch chlopców?Wikusia/Wikus to od Wiktorii czy Wiktora?Dobrze ze ze szwem wszystko ok u Ciebie,ciesze sie-tak trzymaj!!
Aga_Natalia jak maluszki sie maja,jak Ty?
Pozdrowienia
Karolinkare fajne te twoje maluszki na zdjeciachTy bedziesz miala dziewczynke i chlopca czy dwoch chlopców?Wikusia/Wikus to od Wiktorii czy Wiktora?Dobrze ze ze szwem wszystko ok u Ciebie,ciesze sie-tak trzymaj!!
Pozdrowienia
karolinkare
hej,
Pozdrowienia
dziekuje tak dziewczynka i chlopiec za jednym razem hihi
reklama
hej dziewczyny
chyba zapomnialyscie juz o mnie..
Ja caly tyd przelezalam w szpitalu- dzis wyszlam, i ogolnie nie wygladalo to za ciekawie.. Wody zaczely mi sie saczyc, jedna dzidzia ma za malo wod a druga prawidlowa ilosc.Dostalam pelno zastrzykow na podtrzymanie, a takze zeby malucha szybciej plucka sie rozwinely. Kilka razy dziennie kroplowki a takze multum badan, ktore takze nie wyszly za ciekawie.W moczy pojawila mi sie glukoza:/ Morfologia tez nie wyszla za dobrze.Do tego macica mi sie stawia... eh wszystko naraz. Dzidzie waza juz po 2 kg(a to dopiero 32tyd). Mam caly czas lezec i za 2 tyg spowrotem do szpitala...
chyba zapomnialyscie juz o mnie..
Ja caly tyd przelezalam w szpitalu- dzis wyszlam, i ogolnie nie wygladalo to za ciekawie.. Wody zaczely mi sie saczyc, jedna dzidzia ma za malo wod a druga prawidlowa ilosc.Dostalam pelno zastrzykow na podtrzymanie, a takze zeby malucha szybciej plucka sie rozwinely. Kilka razy dziennie kroplowki a takze multum badan, ktore takze nie wyszly za ciekawie.W moczy pojawila mi sie glukoza:/ Morfologia tez nie wyszla za dobrze.Do tego macica mi sie stawia... eh wszystko naraz. Dzidzie waza juz po 2 kg(a to dopiero 32tyd). Mam caly czas lezec i za 2 tyg spowrotem do szpitala...
Podziel się: