reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

Cześć dziewczyny,
uprzejmie donoszę, że 9.10.2014 przyszły na świat moje dwie gwiazdeczki. Miały termin na kilka dni później, ale po prostu odeszły mi wody :-) Waga 3250 i 2850 także spore dzieciaczki. Dostały obie po 10 punktów. Niestety mi po cc koszmarnie poleciały wyniki krwi a ciśnienie poszło bardzo do góry więc przeze mnie nadal siedzimy w szpitalu na obserwacji. Mamy nadzieję, że już jutro będziemy w domku :-D Pozdrawiam Was gorąco i trzymam kciuki za Was i Wasze maleństwa.
Cudownie jest być mamusią ...

reklama
Bettini gratulacje :) ale piękna waga dziewczynek życzę zdrówka i sił dla ciebie i abyście faktycznie były juz q domku... Ewe505 witamy w gronie podwójnie szczęśliwych mamuś :D

Cześć wszystkim, to mój pierwszy post na forum,ale czytałam wcześniej duzzzo wątków i jestem dobrej myśli :-D
Jestem w ciąży blizniaczej ( to moja pierwsza ciąża i tak się boję) dwujajowej, 2-kosmówkowa, 2 -owodniowa. Zaczynamy 11 tydzień.
30 października mamy ważne USG, genetyczne, więc czekamy z niecierpliwością. Na razie mama cierpi na skoki cisnienia,wiec duuuuzo odpoczywa:tak:
Pozdrawiam wszystkie Mamy bliźników!!

Ewe505, witaj na forum! Bądź dobrej myśli, na pewno wszystko będzie w porządku. Ja też zaczynałam krwiakiem, plamieniami itd. Życzę szybkiego poznania płci!

Ania_krk, również gratuluję, trafiła Ci się w miarę bezpieczna ciąża bliźniacza, oby przebiegała bez komplikacji!

Cześć dziewczyny,
uprzejmie donoszę, że 9.10.2014 przyszły na świat moje dwie gwiazdeczki. Miały termin na kilka dni później, ale po prostu odeszły mi wody :-) Waga 3250 i 2850 także spore dzieciaczki. Dostały obie po 10 punktów. Niestety mi po cc koszmarnie poleciały wyniki krwi a ciśnienie poszło bardzo do góry więc przeze mnie nadal siedzimy w szpitalu na obserwacji. Mamy nadzieję, że już jutro będziemy w domku :-D Pozdrawiam Was gorąco i trzymam kciuki za Was i Wasze maleństwa.
Cudownie jest być mamusią ...

Cześć wszystkim, to mój pierwszy post na forum,ale czytałam wcześniej duzzzo wątków i jestem dobrej myśli :-D
Jestem w ciąży blizniaczej ( to moja pierwsza ciąża i tak się boję) dwujajowej, 2-kosmówkowa, 2 -owodniowa. Zaczynamy 11 tydzień.
30 października mamy ważne USG, genetyczne, więc czekamy z niecierpliwością. Na razie mama cierpi na skoki cisnienia,wiec duuuuzo odpoczywa:tak:
Pozdrawiam wszystkie Mamy bliźników!!

Bettini, piękna waga! Wielkie gratulacje, szybko dochodź do siebie i wychodźcie do domu! Czekamy na zdjęcia!

Bettini gratulacje. Waga dzieciaczkow super.
Ewe, Ania_krk witajcie.
Mnie dziś lekarz zdolowal. Powiedział że jeszcze min. dwa tyg. Już dostaje tu hopla. Dziś zaczynam 4tydzień w szpitalu :(. Dobrze że chociaż u maluchów ok.

aga3004,annte - dziękujemy za powitanie w gronie mamuś;)

Boimy sie trochę choć lekarka przekonuje, jak annte, że to najmniej problemowa ciąża blizniacza :)

Bettini - gratulacje!

Będziemy sie odzywać na pewno ;)
A na razie ( choć to głupie bo za wczesnie) wydaje mi się,że motylki w brzuchu tańczą hehe:-D

Pozdrowienia dla mam, jeszcze raz!

Dziewczyny serdeczne dzięki za miłe powitanie.
Bettini wielkie gratulacje! Przy ciąży bliźniaczej to super wynik, jak Wy tego dokonaliście? ;-)
aga3004 współczuje bo wiem co to znaczy leżeć tak długo a w szpitalu to już w ogóle masakra. Zawsze sobie możemy tłumaczyć, że to dla dobra naszym maleństw. Szybko zlecą te dwa tygodnie a przynajmniej tego życzę.

reklama
Bettini, moje gratulacje, jaka piękna waga dziewczynek. Dużo dużo zdrówka dla Ciebie i dziewczynek.

Ewe, ania_krk witajcie wśródszczęśliwych podwójnych brzuchatków :)

Ja melduje się po wizycie, wszystko w porządeczku, dziewczynki mają się dobrze, waga 2650 i 2880 i oby wytrzymać do terminu (22.10) bo jak to stwierdził pan dr na tym etapie ciąży bliźniaczej nie zna się dnia ani godziny, tak więc trzymajcie kciuki.

Do góry