reklama
madziawse7
Fanka BB :)
Ja mam nadzieje ze do końca września wszystko będzie w porządku bo mam zamiar trochę rzeczy przed porodem zrobić, muszę uszyć pościele bo te na allegro to jeden wielki kicz a w sklepach stacjonarnych ceny z kosmosu, poza tym album na zdjecia metoda scrapbooking. Mam już wszystkie materiały kupione wiec zabieram się ostro do roboty od poniedziałku jak. Młoda do żłobka pójdzie.
A Wam życzę dotrzymania jak najdłuższego terminu i żeby czas w szpitalu szybko zlecial. Trzymam kciuki za Wasze szyjki.
A Wam życzę dotrzymania jak najdłuższego terminu i żeby czas w szpitalu szybko zlecial. Trzymam kciuki za Wasze szyjki.
Hej, chciałabym do Was dołączyć :-) U mnie też oczywiście bliźnięta - 2 dziewczynki, wg mnie kończę właśnie 32 tydzień, lekarz napisałby 31,6.... Termin mamy na 26 październik Od 20 tygodnia leżę w domu ze względu na krótką szyjkę, którą w 20 tygodniu zmierzyli na 36mm co moim zdaniem było wynikiem bardzo dobrym, ale kazali leżeć więc leżę. W 26 tygodniu miałam podane sterydy na płucka profilaktycznie.
Tydzień temu waga dzieciaczków to 1,5kg i 1,6kg, szyjka 30mm. Póki co dajemy radę. Mój lekarz z kolei mówi, że w 34-35 tygodniu weźmie mnie już do szpitala, żeby mieć mnie na oku jakby coś się miało zadziać. Jeśli doleżymy to cesarka w 38-39 tygodniu.
Co do pesara to u mnie lekarze twierdzą, że się przy bliźniętach nie stosuje. Nie wiem czemu, w sumie jak czytam w necie to sporo dziewczyn jednak go ma.
Trzymam za Was wszystkie kciuki i gratuluję mamusiom.:-)
Tydzień temu waga dzieciaczków to 1,5kg i 1,6kg, szyjka 30mm. Póki co dajemy radę. Mój lekarz z kolei mówi, że w 34-35 tygodniu weźmie mnie już do szpitala, żeby mieć mnie na oku jakby coś się miało zadziać. Jeśli doleżymy to cesarka w 38-39 tygodniu.
Co do pesara to u mnie lekarze twierdzą, że się przy bliźniętach nie stosuje. Nie wiem czemu, w sumie jak czytam w necie to sporo dziewczyn jednak go ma.
Trzymam za Was wszystkie kciuki i gratuluję mamusiom.:-)
madziawse7
Witaj bettini , witaj na forum i gratuluję dziewczynek.
aga3004
Bettini witamy :-)
reklama
Podziel się: