reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

No u mnie właśnie też tylko ktg i adalat chociaż nie ma i nie było skurczy. Jestem zła bo skoro coś się dzieje ti niech coś zrobią bo leEzec to mogę w domu.. zmuenilam zdanie ze wole być tu bo tu nikt nie interesuje się mną byle bym leżała.

reklama
Hej Dziewczyny :) Dołaczam do waszego grona :) Mianowicie jestem w 19 tygodniu ciąży bliźniaczek jednokosmówkowej :)Jest to moja pierwsza ciąża. Mam 23 lata. Planowany termin 28 styczneń. Znam też już płeć będą chłopaki :) I oczywiście kilka pytań mam do was . Kiedy najlepiej mieć już przygotowaną torbę do szpitala ? Ja już powoli zaoptrzam się w wyprawkę dla szkrabów bo tu koszta podwójne więc naraz wszystkiego kupić się nie da :) Czy któraś z was miała holenderski wózek Firstwheels City twin ? Jak tak to jakie są wasze opinie?

Witaj Sila gratuluję chłopców.
Nojo, Asia ja dostaje jeszcze magnez w kroplówce, zelazo, robia mi ktg. Dziś niezłego stracha miałam jak rano położna nie mogła znaleźć tetna małej, prawie godzinę szukala a mała schowała się głęboko i miAła gdzieś ktg.
Jutro mam mieć usg szyjki o decyzja co dalej.

Nojo, annte, asia wspolczuje lezenia w szpitalu..:/

A my po wizycie, dziewczynki ulozone caly czas jedna glowkowo druga posladkowo, ważą 890 i 965. Wyniki super szyjka zamknieta i ogolnie brzuch to mi rosnie do przodu tylko narazie taki wystający mega ale na boki nic :)
Aga a ty dowiesz sie za tydz wagi tak? Bo mamy bardzo zblizony termin :)

Witaj Sila :) ja tez jednokosmowkowa..

U nas na oddział przyjęli wczoraj babeczke z bliźniakami w 39 tyg. :what: kurcze nie wiedziałam ze tak można długo...ale jest wielka :p A moje bąbelki maja 1000 i 1100

reklama
Do góry