reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża bliźniacza

No u mnie właśnie też tylko ktg i adalat chociaż nie ma i nie było skurczy. Jestem zła bo skoro coś się dzieje ti niech coś zrobią bo leEzec to mogę w domu.. zmuenilam zdanie ze wole być tu bo tu nikt nie interesuje się mną byle bym leżała.

reklama
Hej Dziewczyny :) Dołaczam do waszego grona :) Mianowicie jestem w 19 tygodniu ciąży bliźniaczek jednokosmówkowej :)Jest to moja pierwsza ciąża. Mam 23 lata. Planowany termin 28 styczneń. Znam też już płeć będą chłopaki :) I oczywiście kilka pytań mam do was . Kiedy najlepiej mieć już przygotowaną torbę do szpitala ? Ja już powoli zaoptrzam się w wyprawkę dla szkrabów bo tu koszta podwójne więc naraz wszystkiego kupić się nie da :) Czy któraś z was miała holenderski wózek Firstwheels City twin ? Jak tak to jakie są wasze opinie?

Witaj Sila gratuluję chłopców.
Nojo, Asia ja dostaje jeszcze magnez w kroplówce, zelazo, robia mi ktg. Dziś niezłego stracha miałam jak rano położna nie mogła znaleźć tetna małej, prawie godzinę szukala a mała schowała się głęboko i miAła gdzieś ktg.
Jutro mam mieć usg szyjki o decyzja co dalej.

Nojo, annte, asia wspolczuje lezenia w szpitalu..:/

A my po wizycie, dziewczynki ulozone caly czas jedna glowkowo druga posladkowo, ważą 890 i 965. Wyniki super szyjka zamknieta i ogolnie brzuch to mi rosnie do przodu tylko narazie taki wystający mega ale na boki nic :)
Aga a ty dowiesz sie za tydz wagi tak? Bo mamy bardzo zblizony termin :)

Witaj Sila :) ja tez jednokosmowkowa..

U nas na oddział przyjęli wczoraj babeczke z bliźniakami w 39 tyg. :what: kurcze nie wiedziałam ze tak można długo...ale jest wielka :p A moje bąbelki maja 1000 i 1100

reklama
Do góry