reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
dziekuje wam za slowa wsparcia i otuchy. uspokoilyscie mnie troche z ta laktacja. nie wiemy dlaczego Filipek byl martwy :( w pewnym sensie przyczynila sie do tego moja choroba..to byl 28 tydzien. Agatka dzielnie walczy choc jeszcze ma bezdechy i jest na cpap-ie. zawsze sie usmiecha do nas jak przy niej jestesmy. zeby nnie ta moja cholerna choroba to bby nie musiala tyle znosic bedac w inkubatorze. czasem czuje sie winna temu ze nie ma Filipka i ze Agatka tyle musi przechodzic.jesli jeszcze ja strace to swiat mi sie zawali. walcze o laktacje dla niej, kazdego dnia staram sie z nia kangurowac choc nie zawsze to jest mozliwe. czasem dopada mnie niechec do codziennosci, modle sie o sily i zddrowie dla niej. jest bardzo zywa i taka kochana. moja dzielna coreczka.

gratuluje nowym mamusiom. sciskam was wszystkie i zycze wytrwaniaa, sil i zdrowia..

Perełka trzymam mocno kciuki za Agatkę, na pewno da radę, będzie dobrze zobaczysz. Myśl pozytywnie i staraj sie jak najwięcej uśmiechać, dzieci to czują jak mama chodzi zmartwiona. Silna z niej dziewczynka więc wszystko będzie dobrze. Za laktacje też trzymam kciuki, wszystko ładnie sie rozkręci, tylko myśl pozytywnie :)

Darunia- nie przysługuje mu tacierzyński,bo ma umowę zlecenie do tego przy podpisywaniu ostatniej, nastąpiło obsunięcie i stracił ciągłość umów:/ (na zleceniu tez przysługuje tacierzyński, ale trzeba mieć 6mies ciągłości, a miał 4 dni przerwy :/). no nic jakoś damy rade:) ostatnio oglądałam program o matce, która ma 19-ścioro dzieci i jakoś je ogarnia ;p a tu tylko 2 będzie ;p

Perełka- trzymaj się, z Agatką już na pewno będzie tylko lepiej :)

Gosia ja mam trójkę dzieciaków i daję radę a też jestem sama, bo mąż pracuje za granicą. W tym tygodniu jeszcze zajmuję się siostrą, także mam czwórkę dzieciaków.

reklama
Perełka trzymaj sie kochana, wszystko sie ułoży! Duzo zdrówka dla Agatki :)

Dzieki Dagos, ja po wizycie:) jeszcze nie kładę sie do szpitala, na kolejna wizytę mam sie zgłosić 06.08 i wtedy ustalimy co dalej. Dzisiaj a.b powiedział, ze ogólnie jest wszystko dobrze i pewnie położy mnie 10.08, czyli w niedziele i juz poczekam kilka dni do cc. Dokładnie 15.08 stuknie mi 37 tc, jesli wytrzymam:) Przynajmniej wizja lezenia w szpitalu to tylko kilka dni jakby cos :)
A Dziewczyny, ktore chciałyby cc i nie wiedza, ktory szpital wybrać- podobno w Orłowskim jest ogólne zarządzenie dyrektora, ze przy ciążach mnogich jest cc, chyba, ze pacjentka chce sn, to wtedy próbują.

Do góry