reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
dziekuje wam za slowa wsparcia i otuchy. uspokoilyscie mnie troche z ta laktacja. nie wiemy dlaczego Filipek byl martwy :( w pewnym sensie przyczynila sie do tego moja choroba..to byl 28 tydzien. Agatka dzielnie walczy choc jeszcze ma bezdechy i jest na cpap-ie. zawsze sie usmiecha do nas jak przy niej jestesmy. zeby nnie ta moja cholerna choroba to bby nie musiala tyle znosic bedac w inkubatorze. czasem czuje sie winna temu ze nie ma Filipka i ze Agatka tyle musi przechodzic.jesli jeszcze ja strace to swiat mi sie zawali. walcze o laktacje dla niej, kazdego dnia staram sie z nia kangurowac choc nie zawsze to jest mozliwe. czasem dopada mnie niechec do codziennosci, modle sie o sily i zddrowie dla niej. jest bardzo zywa i taka kochana. moja dzielna coreczka.

gratuluje nowym mamusiom. sciskam was wszystkie i zycze wytrwaniaa, sil i zdrowia..

Perełka trzymam mocno kciuki za Agatkę, na pewno da radę, będzie dobrze zobaczysz. Myśl pozytywnie i staraj sie jak najwięcej uśmiechać, dzieci to czują jak mama chodzi zmartwiona. Silna z niej dziewczynka więc wszystko będzie dobrze. Za laktacje też trzymam kciuki, wszystko ładnie sie rozkręci, tylko myśl pozytywnie :)

Darunia- nie przysługuje mu tacierzyński,bo ma umowę zlecenie do tego przy podpisywaniu ostatniej, nastąpiło obsunięcie i stracił ciągłość umów:/ (na zleceniu tez przysługuje tacierzyński, ale trzeba mieć 6mies ciągłości, a miał 4 dni przerwy :/). no nic jakoś damy rade:) ostatnio oglądałam program o matce, która ma 19-ścioro dzieci i jakoś je ogarnia ;p a tu tylko 2 będzie ;p

Perełka- trzymaj się, z Agatką już na pewno będzie tylko lepiej :)

Gosia ja mam trójkę dzieciaków i daję radę a też jestem sama, bo mąż pracuje za granicą. W tym tygodniu jeszcze zajmuję się siostrą, także mam czwórkę dzieciaków.

reklama
Perełka trzymaj sie kochana, wszystko sie ułoży! Duzo zdrówka dla Agatki :)

Dzieki Dagos, ja po wizycie:) jeszcze nie kładę sie do szpitala, na kolejna wizytę mam sie zgłosić 06.08 i wtedy ustalimy co dalej. Dzisiaj a.b powiedział, ze ogólnie jest wszystko dobrze i pewnie położy mnie 10.08, czyli w niedziele i juz poczekam kilka dni do cc. Dokładnie 15.08 stuknie mi 37 tc, jesli wytrzymam:) Przynajmniej wizja lezenia w szpitalu to tylko kilka dni jakby cos :)
A Dziewczyny, ktore chciałyby cc i nie wiedza, ktory szpital wybrać- podobno w Orłowskim jest ogólne zarządzenie dyrektora, ze przy ciążach mnogich jest cc, chyba, ze pacjentka chce sn, to wtedy próbują.

Do góry