reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Perełka będę modlić się za Agatkę :* Dziewczyny powiem Wam, że ja dopiero psychicznie odsapnę jak dziewczynki się szczęśliwie urodzą silne i zdrowe. Dla mnie ta ciąża to istny rollercoster. Jestem szczęśliwa, ale boję się być za bardzo..ostatnio stwierdziłam, że nic nie kupujemy, pokoik się wyszukuje jak trzeba będzie w miarę szybko. Bardzo chcę je mieć obie, nienawidzę jak mi lekarze przypominają o statystykach...jakie szansę urodzenia dwójki...płakać mi się chce czasami. Chciałabym już przeskoczyć w magiczny sposób do 37 tygodnia. Tak je kocham, że sobie już nie wyobrażam życia bez nich, nasz syn również, bardzo się cieszy z dwóch sióstr. Ech..,przepraszam za gorzkie żale, ale nikt mnie tak nie zrozumie jak Wy. A tak z ciekawości ile mam jest w ciąży dwukosmówkowej a ile w jedno?

Cat4 ja mam dokładnie tak samo, przestanę sie martwić, jak juz urodzę i wszystko bedzie dobrze! Ja ogólnie życiowa optymista, w ciazy straszna panikara haha
Te ostatnie tygodnie sa najgorsze, niby tak blisko, a jednak strasznie sie dluzy:) Ja jestem w dwukosmowkowej dwuowodniowej- dziewczynka i chłopczyk:)
A co do kupowania, to my do tej pory nie mamy wozka, lozeczek i urządzonego pokoju, ale większość wybralismy, wiec szybko ogarniemy:)

Ostatnia edycja:
Dziewczny chyba kazda z kobiet w ciazy martwi sie o swoje malenstwo, ale wydaje mi sie, ze trzeba sie cieszyc kazda chwila i nie martwic na zapas! wiem, wiem latwo sie pisze, ale ja sporo przeszlam i teraz obiecalam sobie ze nie bede sie zamartwiac i wierze ze za kilka miesiecy bede karmic zdrowe dzieciaczki i Wy tez:-) moja ciaza to wszystko dwu:-)

reklama
Teraz sie martwimy ciaza, pozniej zaczyna sie kolejny etap i martwimy sie o dzieci i tak to juz jest :) w koncu beztroskie zycie sie kończy i jesteśmy odpowiedzialni za dzieciaczki juz na całe zycie!:)

Do góry