reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Witaj Stokrotka 34- wagą maluszków się nie przejmuj, na pewno się jeszcze wyrówna.

Co do upałów to ja już ledwo daję radę, czasem nie wiem gdzie się schować, żeby było trochę chłodniej. W domu mam dwa wentylatory, trochę pomagają, ale i tak w nocy nie mogę spać! Ale chyba nie zapowiada się na zmianę pogody, więc jakoś musimy wytrzymać! :-D

U nas pewnie weźmie tacierzynski zaraz po skończeniu opieki bo niestety nie możemy liczy na pomoc. Wszyscy pracują, ehh co za czasy bo nie ma to jak instytucja babci.

My teraz w weekend wyjeżdżamy na urlop w Bieszczady i trochę jestem przerażona bo na działce mamy sporo schodów do pokonywania i bardzo mało miejsc w cieniu, ale czego się nie robi dla dzieci. Nasza Julka uwielbia to miejsce. Ale jak ja tam wytrzymam 3 tygodnie to nie wiem.

U mnie mąż bierze zwolnienie na mnie i do tego tacierzynski. Potem moja mama bierze urlop a potem to już sama z pomocą teściowej nad Julcia :-) nie będzie tak źle :-) właśnie pomyślałam, umalowalam się i mam dość :-(

Aga tego tez się boje ze kiepska pogoda będzie bo wtedy dzieciaki z nudów szaleją i jest ciężko. Życzymy sobie ładnej pogody z chmurkami ale bez deszczu ☺a co

reklama
Ja tez za poltora tygodnia na urlopik :D juz nie mogę się doczekać Dzisiaj spontanicznie poszlam na wizytę ale do innego lekarza po prostu chciałam zasięgnąć opinii innego gina bo wiadomo jeden to cos tam może przeoczyć ,nie zauważyć... Wszystko w najlepszym porządku potwierdził ze dziewczynki, rosną równo maja po 611 i 592g :D udało się jedna uchwycić w 4D

Załączniki

• 1406656371550.jpg
    1406656371550.jpg
    18,1 KB · Wyświetleń: 45
Do góry