reklama
Ineska1984
Fanka BB :)
Dziewczynki- Dagos, Edytka, co u Was słychać? Jak sobie radzicie? Karmicie piersią?
Faktycznie u nas na forum ostatnio cicho, szczególnie w weekendy
Pozdrawiam
Faktycznie u nas na forum ostatnio cicho, szczególnie w weekendy
Pozdrawiam
edytka84
Dagos u nas jak już zasną to śpią, ale ciężko czasami z tym zaśnięciem. Potrafią po 6-7 godzin przespać ciągiem, ale zazwyczaj jedna śpi a druga nie ale zdarza się że obie na raz i też mają alergię na łóżeczko, ze mną w łóżku szybciutko zasypiają
Ineska jakoś leci, czas bardzo szybko płynie, ledwo wstanę już się kłaść trzeba ale to dobrze, byle do 3 miesiąca może trochę lepiej będzie ale nie mogę narzekać dziewczyny nie mają kolek, alergii, płaczą w zasadzie tylko jak głodne są karmię piersią, ale zaczynam dokarmiać bo szybciej to trwa (ja karmię jedną mąż drugą) kilka razy dziennie też odciągam to trochę piersią trochę odciągniętym trochę modyfikowanym, mam trochę wyrzuty sumienia że nie karmię samą piersią ale jest mi trochę lżej bo mąż może też karmić i mam więcej czasu dla siebie; jeszcze panuje chaos w naszym domu ale zaraz już będziemy wprowadzać jakieś stałe pory spacerów kąpieli itp żeby trochę ładu wprowadzić w nasze życie
Ineska jakoś leci, czas bardzo szybko płynie, ledwo wstanę już się kłaść trzeba ale to dobrze, byle do 3 miesiąca może trochę lepiej będzie ale nie mogę narzekać dziewczyny nie mają kolek, alergii, płaczą w zasadzie tylko jak głodne są karmię piersią, ale zaczynam dokarmiać bo szybciej to trwa (ja karmię jedną mąż drugą) kilka razy dziennie też odciągam to trochę piersią trochę odciągniętym trochę modyfikowanym, mam trochę wyrzuty sumienia że nie karmię samą piersią ale jest mi trochę lżej bo mąż może też karmić i mam więcej czasu dla siebie; jeszcze panuje chaos w naszym domu ale zaraz już będziemy wprowadzać jakieś stałe pory spacerów kąpieli itp żeby trochę ładu wprowadzić w nasze życie
reklama
darunia0712
Ja szczerze mowiac chetnie przestalabym karmic piersia zeby moc troche wyjsc z domu, miec czas dla siebie, ale mialabym wyrzuty sumienia a rodzina zabilaby mnie wzrokiem.
Podziel się: