reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
ja nie lubie zmian;)
a tak naprawde nie mam czasu zeby sie wdrazyc w nowy watek, bo mam teraz sesje na studiach i mnostwo nauki. dzis spalam 1.5h ale da sie funkcjonowac ;)

jej jak zazdroszcze. u nas jak ktores przespi 3h to juz wielkie szczescie, i najgorsze ze coraz czesciej placza w lozeczku i bierzemy do siebie i od razu spokoj. jak sie tak naucza to bedziemy mieli dopiero hehe

Dziewczynki- Dagos, Edytka, co u Was słychać? Jak sobie radzicie? Karmicie piersią?
Faktycznie u nas na forum ostatnio cicho, szczególnie w weekendy:)
Pozdrawiam

Dagos u nas jak już zasną to śpią, ale ciężko czasami z tym zaśnięciem. Potrafią po 6-7 godzin przespać ciągiem, ale zazwyczaj jedna śpi a druga nie ale zdarza się że obie na raz;) i też mają alergię na łóżeczko, ze mną w łóżku szybciutko zasypiają :)
Ineska jakoś leci, czas bardzo szybko płynie, ledwo wstanę już się kłaść trzeba ale to dobrze, byle do 3 miesiąca może trochę lepiej będzie ;) ale nie mogę narzekać dziewczyny nie mają kolek, alergii, płaczą w zasadzie tylko jak głodne są:) karmię piersią, ale zaczynam dokarmiać bo szybciej to trwa (ja karmię jedną mąż drugą) kilka razy dziennie też odciągam to trochę piersią trochę odciągniętym trochę modyfikowanym, mam trochę wyrzuty sumienia że nie karmię samą piersią ale jest mi trochę lżej bo mąż może też karmić i mam więcej czasu dla siebie; jeszcze panuje chaos w naszym domu ale zaraz już będziemy wprowadzać jakieś stałe pory spacerów kąpieli itp żeby trochę ładu wprowadzić w nasze życie

reklama
Ja szczerze mowiac chetnie przestalabym karmic piersia zeby moc troche wyjsc z domu, miec czas dla siebie, ale mialabym wyrzuty sumienia a rodzina zabilaby mnie wzrokiem.

Do góry