reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

Witam dziewczyny. Dziękuję Wam za pełne optymizmu słowa. I zostanę z Wami, bo dobrze się tu czuję, a poza tym takie forum to bezcenne źródło informacji :)

Przepraszam, że nie odpisuję każdej z osobna, ale jeszcze Was nie znam. Mam nadzieję, że jak się wdrożę, to będzie lepiej.

Jeśli jest jakas lista ciężarówek, to mój termin wypada na 3.02.2015. Płci oczywiście jeszcze nie znam, wiem tylko że ciąża dwuowodniowa i dwukosmówkowa. Cokolwiek to znaczy ;)

Jeszcze raz dziękuję za ciepłe słowa. Nie pozostaje mi nic innego jak codziennie oswajać się z tą nowiną.
Wczoraj tak się zastanawiałam, jak ja wyjdę na spacer. Mieszkam w kamienicy, gdzie są bardzo wąskie drzwi wejściowe. Nasza parasolka ledwo się mieści na styk, a co dopiero wózek bliźniaczy. Chyba będę wychodzić z każdym dzieckiem osobno..... i to w nocy, jak mąż już będzie w domu..... ;) heh, taki czarny humor, choć w rzeczywistości wcale mi jakoś nie jest z tego powodu do śmiechu.

Pozdrawiam Wam i odezwę się jutro (jak już któraś z Was pisała, okropnie ciężko czyta się z telefonu. Nie mówiąc o pisaniu)

reklama
smutas my na 5pietrze i wozek nie miesci sie w windzie. jak chcemy na spacer to trzeba go na czynniki pierwsze rozlozyc. ale co, trzeba sie narazie pogodzic z sytuacja ;) i kombinowac ;)

Smutas nie boj nic ogarniesz wszytsko co do wozka to mozna kupic platform dla starszego a wozek jeden za drugim dla blizniat ja z doswiadczenia wiem ze wszytsko da sie oganac I blizniaki tez ja poprostu obudzilam sie nad ranem w niedziele I dostalam krwotoku I juz wiedzilam ze jest po wszytskim trzeba zyc dalej choc jest mi ciezko psychicznie

Smutas- napisze tyle, dalabym wiele aby mieć bliźniaki, nawet i 3 czy 4. Kocham dzieci, mojego Antosia baaardzo i nie wyobrazam sobie by go nie bylo. Mialam być dumna mama z dwójka wspanialych chlopcow i życie dalo mi w dupe.

Życzę Ci tylko abyś szczęśliwie donosila ciążę do końca, twój żal i smutek minie jak poczujesz ruchy swoich dzieci. To na prawdę wspaniale uczucie gościć w sobie dwa male szkraby:)
Glowa do gory. Jesteś matka - my kobietki ZAWSZE dajemy rade! No kto inny jak nie my!

Jak będziesz miala zly dzień to pisz. Od tego jesteśmy my na forum. Razem jest latwiej!

reklama
wody odeszły mi przed 6 i ze skórczami męczyłam się do 8.30. jak zdjęli mi krążek miałam 4cm rozwarcie.
chłopcy oddychają sami wszystko jest dobrze ale leżą w inkubatorach.
ja po cc czuje się marnie wszystko mnie boli, ciągnie i słaba jestem.

Do góry