reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
anielka gratki :-)
waga elegancka dzieciaczkow, za pare dni odzyskasz sily.

jej ja sie przeforsowalam. za duzo robilam, za duzo i za szybko chodzilam po miescie, troche podzwigalam zakupy i teraz ledwo z lozka sie podnosze. szew mialam zdjety w pt i ladnie wszystko rowno sie wchlonelo a dzis z jednej strony, z tej co booooli porobilo mi sie cos, jakby napuchlo na wysokosci szwa ;/
jednak po cc naprawde trzeba uwazac z wyslkiem....

HAnia.jpgNikodem.jpgMoje dzieciaczki. Po lewej Hania, po prawej Nikodem :)

Załączniki

• HAnia.jpg
    HAnia.jpg
    21,2 KB · Wyświetleń: 71
  • Nikodem.jpg
    Nikodem.jpg
    19,1 KB · Wyświetleń: 74
Anielka - gratulacje, super, że w tym czasie byłaś w szpitalu,Twój lekarz miał jednak nosa i wyczucie. Dobrze, że z dziećmi ok, nabieraj sił i wracajcie szybko do domku. Ps. Ja w szpitalu, mam nadzieje, że obejdzie się bez sensacji. Pozdrawiam
Darunia- cudne malenstwa, na pewno już jesteś spokojniejsza, że masz je w domku. Ściskam.

Dagos spróbuj sobie nalać gorącej wody do butelki plastikowej, owinąć w recznik i położyć na bliznie. Mi pomagało. Jak nie pomoże to idź do lekarza.
Darunia śliczne te twoje szkraby :-)
Santini trzymam kciuki za brak sensacji :-)

1.santini
27 lipiec '14
2.Madison13 sierpień '14
3.Majeczka8415 sierpień '14
4.Alicja323 wrzesień '14
5.Ineska19845 wrzesień '14
6.perelka060918 wrzesień '14
7.nojo30 październik '14
8.cat417 listopad '14
9.asia453220 listopad '14
10.Marta78729 listopad '14
11.aga300430 listopad '14
12.annte8 grudzień '14
13.smutas2 luty '15

Cztery przyszłe mamusie oczekują:
Zobacz załącznik 630778
Dwie przyszłe mamusie oczekują:

Zobacz załącznik 630822
Jedna mamusia oczekuje:
Zobacz załącznik 630824
Pięć dziewczyn czeka na Kinder niespodzianki :D

Zobacz załącznik 630825

Nowo rozpakowanym i zaciążonym mamusiom serdecznie gratulujemy! Zobacz załącznik 630780

Ostatnia edycja:
reklama
Anielka- gratuluję, śliczne dzieciaczki:)
Darunia- Tobie również jeszcze raz gratuluję, słodkie bobasy!!!
A_nka- pięknie przyozdobiłaś naszą tabelę!!!:)

Ja po wizycie u lekarza, ogólnie wszystko dobrze, więc trochę odetchnęłam. Lubię wizyty u lekarza, bo przez kilka dni jestem spokojniejsza. Dzieciaczki rosną, córcia jest cały czas większa od synka :)
Córcia- 1640 g, a Synek- 1450 g :-)

Miłego dnia!

Do góry