reklama
santini
Fanka BB :)
anka- piękna tabelka, i ja jestem w niej pierwsza, straszne rzeczy :-) leze w szpitalu na obserwacji, i myślę, żeby wytrzymać jeszcze tydzień, z drugiej strony tutaj nie znasz dnia i ani godziny, więc skurcze mam od tego stresa, a dziś ordynator zazartowal albo powiedział powaznie, że skoro dzieci ulozone glowkowo to mimo zlecenia na cc to moze spróbuje rodzić naturalnie, dla mnie to był kiepski żart, ale powiem wam, że jestem tak zmeczona tym czekaniem, że już mi wszystko jedno.
Anielka - jak się dzisiaj czujesz?
Anielka - jak się dzisiaj czujesz?
Ineska1984
Dagos- pytałam go o luteinę, ale on jakiś wyluzowany, powiedział, że magnez wystarczy, bo moja szyjka jest imponująco długa ahh...
Rzeczywiście tabelka coraz krótsza, ja pamiętam jak byłam 30, a teraz 5
Cieszę się, bo mój brat ściągnął mi wszystkie sezony Chirurgów, więc nadrobię zaległości i poleniu****ę w łóżku
Rzeczywiście tabelka coraz krótsza, ja pamiętam jak byłam 30, a teraz 5
Cieszę się, bo mój brat ściągnął mi wszystkie sezony Chirurgów, więc nadrobię zaległości i poleniu****ę w łóżku
Ineska1984
Aaaa Dziewczyny miałam Was jeszcze zapytać, czy Wasze dzieci były/ są jakoś dziwnie ułożone w brzuchu? Moje się tak śmiesznie skuliły, oboje po prawej stronie brzucha. Kiedyś jedno było z lewej strony, a drugie z prawej...
Edytka dziękuję, ze napisałaś to zaraz ją pokoloruję tylko grafikę trojaczą znajdę
Tam to będzie naprawdę niezła przeprawa, ale dadzą radę
Ale cztery nastolatki potem to nie lada wyczyn, nie zazdroszczę chodź sama nie lepiej mieć będę
Idę kolorować Alicję, a dziewczyna już na różowo zaznaczona od dawna ja to zakręcona jestem
Tam to będzie naprawdę niezła przeprawa, ale dadzą radę
Ale cztery nastolatki potem to nie lada wyczyn, nie zazdroszczę chodź sama nie lepiej mieć będę
Idę kolorować Alicję, a dziewczyna już na różowo zaznaczona od dawna ja to zakręcona jestem
Ostatnia edycja:
reklama
aga3004
My właśnie po wizycie. Małe ważą 230 i 200. Wszystko ok.Proszę wpisać ze będziemy mieli dwie dziewczynki tak więc u nas też będzie babiniec.
Podziel się: