reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

Edytka bardzo skromna nawet :-)

Jeszcze niedawno 21 dziewczyn było.

Teraz mam prośbę do mam które znają płeć, a nie są w tabelce zaznaczone :D piszcie co kto i jak, to pozaznaczam :-D

Ineska świetnie, że wizyta udana :-)

reklama
ineska to fajnie ze wizyta cie uspokila. a pytalas o luteine?
ja pamietam swoje poczatki na bb, wtedy bylam 31 w tabelce. a teraz jest skromna zeby przypomniec smutasowi ze blizniaki moga miec tylko wybrancy ;)

anka- piękna tabelka, i ja jestem w niej pierwsza, straszne rzeczy :-) leze w szpitalu na obserwacji, i myślę, żeby wytrzymać jeszcze tydzień, z drugiej strony tutaj nie znasz dnia i ani godziny, więc skurcze mam od tego stresa, a dziś ordynator zazartowal albo powiedział powaznie, że skoro dzieci ulozone glowkowo to mimo zlecenia na cc to moze spróbuje rodzić naturalnie, dla mnie to był kiepski żart, ale powiem wam, że jestem tak zmeczona tym czekaniem, że już mi wszystko jedno.
Anielka - jak się dzisiaj czujesz?

Dagos- pytałam go o luteinę, ale on jakiś wyluzowany, powiedział, że magnez wystarczy, bo moja szyjka jest imponująco długa:) ahh...

Rzeczywiście tabelka coraz krótsza, ja pamiętam jak byłam 30, a teraz 5 :)
Cieszę się, bo mój brat ściągnął mi wszystkie sezony Chirurgów, więc nadrobię zaległości i poleniu****ę w łóżku :-D

Aaaa Dziewczyny miałam Was jeszcze zapytać, czy Wasze dzieci były/ są jakoś dziwnie ułożone w brzuchu? Moje się tak śmiesznie skuliły, oboje po prawej stronie brzucha. Kiedyś jedno było z lewej strony, a drugie z prawej...

3 dziewczynki :)
dziewczyna ma 1,5 roczną córeczkę i czeka jeszcze na 3, tam to będzie wesoło ;)

Ostatnia edycja:
Edytka dziękuję, ze napisałaś to zaraz ją pokoloruję tylko grafikę trojaczą znajdę :D
Tam to będzie naprawdę niezła przeprawa, ale dadzą radę :D
Ale cztery nastolatki potem to nie lada wyczyn, nie zazdroszczę chodź sama nie lepiej mieć będę :rofl2::-p

Idę kolorować Alicję, a dziewczyna już na różowo zaznaczona od dawna :D ja to zakręcona jestem :p

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry