B
Bura
Gość
Akosua trzymam kciuki!!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
witam,
Kasiona ja jestem teraz w 17 tyg,zaraz wkleję suwaczek.Ty zamawiasz te rzeczy na allegro, a jak szukasz,jakis konkretny sklepik/osobe mozesz wymienic?Jaka płec mają twoje kruszynki,wiesz juz?a kiedy kupujesz wózek, łóżeczka jedno czy dwa na sam poczatek?
Alex ja tez raczej miałam taki guzek, ale sie rozeszło samo, moze dlatego ze byłam podziębiona kiedy sie pojawił,nie wiem,tez musze zapytac.napewno nie martw sie na zapas
Moje kruszynki to dwa chlopaczki nicolasek i luca imiona takie obce bo mieszkamy we wloszech i moj O jest italiano
jesli chodzi o allegro to zamowilam ubranka poki co od EMPERIA, doszlo tylko ze pomylila sie troche zamowieniu, ale genealnie jestem zadowolona, wczesniej zamawialam na agugu.com.pl a teraz bede zamawiac od
freezemaker_pl i acm-aga, super sprzedawcy wiec mam nadzieje ze bedzie ok, maja fajnne pajacyki, i komplety body.Wozek mam wypatrzony ale kupowac bede jakos tak za miesiac poltorej, lozeczka pod koniec czerwca i kupuje dwa od razu.Doradzano mi zeby ukladac dzieci w jednym na poczatku, bo bede sie dobrze czuly razem, ale ja uznalam ze lepiej od poczatku ich nauczyc spac odzielnie bo pozniej moga byc problemy zreszta obydwje beda spac przez pierwsze dwa miesiace w naaszym pokoju bo jest dosc duzy wiec luzik
Akousa 3mamy kciuki!!!!!!!:-):-):-):-) ale super noralnie zazdroszcze ci
Nutellka a co z toba? lekarz nie dal ci jeszcze terminu cesarki? wogole to cesarka u ciebie czy sn? 3mam kciuki za was dziewczynki
Ja mam zamiar rodzic sn...Nutellka a co z toba? lekarz nie dal ci jeszcze terminu cesarki? wogole to cesarka u ciebie czy sn? 3mam kciuki za was dziewczynki
Ja chce sn, dzieciaki sa ulozone glowkowo...choc w tej sytuacji z cisnieniem, zdam sie na lekarzym jezeli uznaja, ze dla dzieci bedzie lepsze cc to bez wahania sie zgodze...o kurde nutellka sn? 3mam kciuki kochana!!! badz dzielna a kto tak zadecydowal? ty czy lekarze? ze sn?? ja wole cesarke chyba jak sie czujesz wogóle?