reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

Paulineczka no to w takim razie też dziwię się takiemu podejściu...
No ale do 10 czerwca już niewiele czasu, szkoda że ktg też nie będą Ci robić.

Ehh trzymaj się Paulineczka :*

reklama
No to skoro to już będzie 38tc to faktycznie powinni byli wyznaczyć Ci dziś ten termin CC...

No bo raczej SN nie każa Ci rodzić. Tymbardziej, że maluchy pośladkowo ułożone

Paulineczka ktg ci nie robia o jeju ale dzieciaczki duze :-)I jeszcze tyle kaza czekac o matko ja juz teraz wiem kiedy bede miec cc jak dotrwam I rozwiazanie w 36 tyg bezwzgledne mi moj lekarz powiedzial ze 36 tydz to jest juz max na rodzenie a tyjestes z irl czy z angli?

Paulineczka to nieźle:/ oby się samo wcześniej zaczęło bo do 4 kg dojdą Twoje dzieciaczki ;) u mnie nadal nic nie wiadomo, pobrali krew i wstepnie wpisali cesarke na jutro tylko co znaczy te wstepnie? może po usg coś sie wyjaśni

Dziewczyny u was to masakra z tymi terminami i wstępnymi umowami ;)

Mi z Dominikiem lekarz w 27tyg powiedział w jaki dzień będę miała CC i tak było ;)

Oby ze mną takich cudów nie wyprawiali bo ich tam rozniosę :)) a nerwowa ostatnio jestem ;)

Co do żelaza widziałam tam dziewczyny pisały to ja dostałam Hemofer prolongatum i do tego mam kwas foliowy brać razem z nim 2tabletki bo 2x dziennie to żelazo biorę, popijać sokiem pomarańczowym i normalnie witaminy.

Ale zamotałam :))

Ostatnia edycja:
Dagos, Edytka u Was rzeczywiście z tymi wstępnymi terminami i brakiem informacji to masakra! Mam nadzieję, że w końcu coś postanowią:) Ciekawe, która będzie pierwsza:)

A_nka byłam ostatnio na wątku "podwójny wózek" i jak dobrze pamiętam, to kupiłaś icandy albo baby jogger, tak? Zadowolona jesteś? Bo ja sie zastanawiam nad tymi dwoma.

reklama
To jest szpital... mają ostry dyżur niepkanowane cięcia i tyle, mi tak jakby się nie spieszy bo nic się nie dzieje i z dzieciaczkami ok ale myślę że jutro już zrobią. Dam znać po usg

Do góry