reklama
Paulineczka_
mamy lutowe '08
No niby nie, ale to juz 38 tc bedzie. Mam tylko nadzieje, ze sie samo nie zacznie, bo nie wiem jak to bedzie gdy one posladkowo sa ulozone te moje dzieciaczki.No ale do 10 czerwca już niewiele czasu, szkoda że ktg też nie będą Ci robić.
Ineska1984
Fanka BB :)
Paulineczka, waga dzieciaczków imponująca no wiadomo, ze usg moze kłamać, ale jesli nie, to jak one sie mieszczą w brzuszku?
Paulineczka_
mamy lutowe '08
Wlasnie ja mam wrazenie, ze zaraz strzeli i wszystko mi wypadnie z niego. Ale to tak na serio.
M
mama290
Gość
Paulineczka ktg ci nie robia o jeju ale dzieciaczki duze :-)I jeszcze tyle kaza czekac o matko ja juz teraz wiem kiedy bede miec cc jak dotrwam I rozwiazanie w 36 tyg bezwzgledne mi moj lekarz powiedzial ze 36 tydz to jest juz max na rodzenie a tyjestes z irl czy z angli?
Dziewczyny u was to masakra z tymi terminami i wstępnymi umowami
Mi z Dominikiem lekarz w 27tyg powiedział w jaki dzień będę miała CC i tak było
Oby ze mną takich cudów nie wyprawiali bo ich tam rozniosę ) a nerwowa ostatnio jestem
Co do żelaza widziałam tam dziewczyny pisały to ja dostałam Hemofer prolongatum i do tego mam kwas foliowy brać razem z nim 2tabletki bo 2x dziennie to żelazo biorę, popijać sokiem pomarańczowym i normalnie witaminy.
Ale zamotałam )
Mi z Dominikiem lekarz w 27tyg powiedział w jaki dzień będę miała CC i tak było
Oby ze mną takich cudów nie wyprawiali bo ich tam rozniosę ) a nerwowa ostatnio jestem
Co do żelaza widziałam tam dziewczyny pisały to ja dostałam Hemofer prolongatum i do tego mam kwas foliowy brać razem z nim 2tabletki bo 2x dziennie to żelazo biorę, popijać sokiem pomarańczowym i normalnie witaminy.
Ale zamotałam )
Ostatnia edycja:
Ineska1984
Fanka BB :)
Dagos, Edytka u Was rzeczywiście z tymi wstępnymi terminami i brakiem informacji to masakra! Mam nadzieję, że w końcu coś postanowią Ciekawe, która będzie pierwsza
A_nka byłam ostatnio na wątku "podwójny wózek" i jak dobrze pamiętam, to kupiłaś icandy albo baby jogger, tak? Zadowolona jesteś? Bo ja sie zastanawiam nad tymi dwoma.
A_nka byłam ostatnio na wątku "podwójny wózek" i jak dobrze pamiętam, to kupiłaś icandy albo baby jogger, tak? Zadowolona jesteś? Bo ja sie zastanawiam nad tymi dwoma.
reklama
Podziel się: