reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
o edytka a na wizycie ile wazyly, chyba bardzo podobnie?
kciuki za pozytywna dla ciebie decyzje :-)
ja jeszcze czekam i czekam na usg ;/ ciekawosc mnie zjada hehe

Dagos dobrze, ze cos sie zaczyna wyjaśniać, trzymam kciuki :)
Edytka za Ciebie rownież trzymam kciuki :) Dziewczynki ładna wagę maja, pewnie sa większe niż na usg!

Paulineczka dziekuje za opinie o wózku, muszę jeszcze raz obejrzec ona "na żywo" i cos postanowie :)

Dagos trzymam kciuki
Edytka najważniejsze aby wszystko poszło dobrze i dziewczynki były zdrowe
Paulineczka, a_nka dzięki za info o wózkach.

Ineska1984 ja mam podobny dylemat co do wózka. Narazie jeszcze nie oglądalismy na żywo. ale też myślałam o BJ

Edytka- ja sie urodzilam jako donoszone dziecko, w 40tc i wazylam 2, 5 kg :) wiec na tym etapie nie wydaje mi sie, zeby taka waga stanowila jakis powod do zmartwien.

aga3004 ja w zasadzie widziałam oba "na żywo" i zakochałam się w icandy, ale mój mąż myśli bardziej praktycznie (ja jestem serce, a on rozum hahha) i twierdzi, że Baby Jogger to lepszy i praktyczniejszy wybór.
Oglądałam też Bugaboo donkey, ale jakoś nie do końca mi odpowiada.
Mamy jeszcze trochę czasu, więc pewnie coś zdecydujemy. Na szczęście oba mieszczą się spokojnie do samochodu, więc nie musimy zmieniać!

Ineska1984 rozumiem. My będziemy patrzeć na żywo dopiero w lipcu. Ja też jestem bardziej rozum :-)
dodatkowo zastanawiam czy zmieszczą nam się trzy foteliki w samochodzie na tylnim siedzeniu

reklama
Paulineczka no w sumie racja, tylko spodziewałam się że będą wieksze, ale myślę że jak będę karmić piersią to szybko nadrabia ;)

Do góry