reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

Agniecha gratulacje :)

1.
paulinka_uk24 kwiecień 14
2.
Kaśka902 maj 14
3.
KPe00715 maj 14
4.
Iwizara20 maj 14
5.
Dolores3231 maj 14
6.
edytka8418 czerwiec 14
7.
Paulineczka24 czerwiec 14
8.
dagos29 czerwiec 14
9.
darunia071211 lipiec 14
10.
Gosia.8217 lipiec 14
11.
Anielka2 sierpień 14
12.
Domi888 sierpień 14
13.
Madison13 sierpień 14
14.
Majeczka8415 sierpień 14
15.
Sarenka89
19 sierpień 14
16.
Alicja323 wrzesień 14
17.
Ineska19845 wrzesień 14
18.
perelka060918 wrzesień 14
19.
a_nka20 wrzesień 14

jeszcze miesiąc temu byłam 16 a teraz 6 wow
Madison też się zastanawiam nad tym i na razie nie wiem jak mój lekarz planuje, bo się jeszcze z nim nie widziałam :) może na początku maja się dowiem jakie są praktyki w tym szpitalu, ale wiem że jedna znajoma miała cesarkę dzień przed terminem ws tym szpitalu;/ mam nadzieję, że mnie to nie czeka; myślę że 2 tyg przed jest ok, chyba że ciąża jednojajowa to wtedy chyba wcześniej

reklama
agniecha super bylas inkubatorem dla bobaskow :-) piekna waga :-) gratulacje
ja sie zastanawiam czemu jak mam termin na koniec czerwca, a ciaza jak do tej pory nie sprawiala zadnych wiekszych klopotow ani z dziecimi, szyjke tez mam dobra. czemu od polowy maja mam by juz w szpitalu.....

24kwietnia mam wizyte i wtedy bede wiedziala juz wszystko.
ja tez bym chciala byc jak nakrocej, ale to najpierw trzeba dobrze nakarmic dzieci zanim sie urodzi hehe

Agniecha- gratuluję!!! Wracajcie szybko do domku:)

Dagos- to mnie przeraziłaś! A.B kazał Ci się położyć już w połowie maja? A mówił coś w którym tygodniu planuje cesarkę? Mi ostatnio powiedział, że 34-35 tc jest optymalny i dłużej nie będziemy czekać! Nie rozumiem czemu tak szybko, jeżeli wszystko będzie dobrze (mam taką nadzieję) :)

Pozdrawiam Dziewczyny i miłego dnia życzę!

aaaa paulinka, jestem w szoku razem z tb! mam nadzieje ze lekarz bedziej bardziej konkretny i nie nazraza cie na zakazenie.
ineska, no mi wlasnie w polowie maja wychodzi z jednego terminu 34tydz, a z innego w przyszlym tyg. mam jakas dziwna rozbieznosc.....bylam juz u niego 3razy chyba i on za kazdym razem liczy termin od nowa mimo ze co wizyte wpisuje do karty. i tak jak mialam dwie wizyty w odstepie 12dni, wyszlo ze ciaza jest miesiac i jeden dzien do przodu minus dwa tyg. co to znaczy chyba tylko on wie heh. no i jak pisalam wyzej zaraz po swietach wizyta i mamy ustalic wszystko. ja licze ze babelki sobie ladnie rosna, i poczekaja chociaz do czerwca

Nie wiem czy oglądacie ten program, ale wczoraj obejrzałam powtórkę "Porody" na Polsat Cafe. Akurat był odcinek 3, w którym dwie panie rodziły bliźnięta, obie przez cesarkę, obie w Warszawie. Polecam, program dostępny na Ipli za free, można sobie przynajmniej podejrzeć, jak to wygląda w praktyce. Obie panie urodziły dzieciaczki z wagą ponad 2 kg :) ale to takie maluszki!

reklama
Dagos ja mam wrażenie, ze A.B jest czasem nieźle zakręcony! Byłam u niego wczoraj i znowu mi liczył termin i obliczał, który to tydzień, jak wszystko ma wpisane w kartę :) i za każdym razem mnie pyta czy jestem już na zwolnieniu i kiedy chcę iść :))

Do góry