reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

A nie 6? :)))

oh-my-God! Blizniaki po blizniakach :))) Ogromne gratulacje! No i wiesz juz z czym to sie je, to duży plus :)

Urodzenie blizniakow zwiększa prawdopodobieństwo kolejnej ciazy mnogiej, tak czytałam :)

reklama
Hehe nawet z tylu głowy nie myślami ze będą jeszcze raz bliźniaki ale to jest tak ze jak juz ma się bliźniaki zwiększa się ryzyko nie mogło się zwiększać u kogoś innego ehh pozostało mi tylko czekać

Dzieki dziewczyny moje panny rosną jak na drożdzch ja bym chciała na koniec kwietnia być rozwiązana. Edytko niestety na 100% nic jeszcze nie wiem.
Darunia bliźniaki można i tak i tak moje leżą głowkami do dołu ale ja i tak bede sie upierac na cc, ale ze wzgledu na bezpieczeństwo mamy i maluchów w wiekszosci placówkach kieruja na cc.

Mama290 gratuluje ale jazda:-D podziwiam Cię naprawde ja bede miała 3 i nie wiem jak to ogarnąc a co dopiero 6.

Jakiś czas temu, gdy pytałam lekarza o poród to powiedział, że po ostatnich niemiłych wydarzeniach nikt nie będzie ryzykować życiem dzieci i robią cesarki w takich przypadkach. U mnie dzieciaczki co wizytę są ułożone inaczej. Przedostatnim razem były oba zwrócone główką, natomiast na ostatniej wizycie oba się odwróciły i są ułożone pośladkowo. Także zobaczymy jak się ułożą do kolejnej wizyty.

To był pomysł lekarza a ja nie protestowałam:)Dzieciom się nie śpieszyło więc miałam wywoływanie.To był 38t6d:)

Sent from my RM-941_eu_euro1_224 using Tapatalk

Mama290 ale wiadomość:-). Serdeczne gratulacje:tak:. Masz już wprawę z bliźniakami, to dasz radę:-).

Darunia
moje obie dziewczyny już od paru miesięcy leżą główkowo i byłam delikatnie namawiana na sn ale zapytałam, jak często kobiety z bliźniakami decydują się w tym szpitalu na sn i po informacji, że w tym roku w ten sposób urodziła jedna kobieta, zdecydowałam się na cc. U mnie termin cc został wyznaczony na 17.04. i dostałam skierowanie z którym 16.04. mam się zgłosić do szpitala.

reklama
Obawiam się po prostu, że mój lekarz prowadzący powie, że muszę mieć cesarkę a gdy trafię do szpitala to potraktują mnie obojętnie,ponieważ on nie ma dyżurów w żadnym szpitalu i będą kazali mi rodzić naturalnie.

Do góry