reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Witajcie dziewczyny
byłam 3 tyg w szpitalu podali mi sterydy i obserwowali. Wyszłam w piatek ale jutro wracam i 14.04.2014 cięcie.
Odezwę sie po wszystkim jak wróce do domu bo niemam dostępu do internetu w szpitalu.
Pozdrawiam Was wszystkie :-)

A ja dzisiaj do szpitala zaraz jade:-( dzwonila polozna, podobno zle wyniki moczu i krwi i podejrzewaja zatrucie ciazowe. Tak sie zastanawiam czy mnie juz zostawia i beda ciąć, czy beda czekac do 24 kwietnia. Same nie potrzebne stresy :cool:

Witaj Darunia.

KasiaZG to szykuje nam się tydzień cięć, bo Agniecha777 16.04., a ja 17.04.

Paulinka_UK szczęście w nieszczęściu, że Twoja ciąża jest już właściwie donoszona. Daj znać co i jak.

KasiaZG - super, ze wreszcie któraś ma 100% optymistyczne wieści :) Trzeba nam tego tutaj jak tlenu :)

Agniecha, KasiaZG, adb7 - super, super, super, fajnie tak doczekać do terminu cc i ładnie donosić ciążę :) Przerwiecie ostarnia serie, na szczęście - dla kolejnych oczekujących :)

PaulinkaUK - daj nam znac co lekarze zdecydują. Jakby nawet przyszło juz rodzic to jesteście w sumie gotowi, to duża ulga.

Gratulacje dla kolejnej rozpakowanej mamy !!

Witaj Darunia ;)

O po tabelce to ja widze ze pod koniec kwietnia bede juz coraz wyzej ;p

Ja jestem po polowkowym, wszystko ok, w normach, wody, szyjka, owodnie itd., lekarz mial godzine poslizgu i bylo wyczuwalne jego szybkie tempo podczas badania, nie lubie tego no ale najwazniejsze ze wszystko w normie.

Miedzy dzieciakami jest 13% roznicy niby tez w normie, no i sa ciut mniejsze niz pokazuje moj suwaczek, jeden 19tc 4 dz. A drugi chlopak 20 tc 2 dzien.

Troszeczke mnie martwi waga ... ale lekarz mowi ze sa we wszystkich granicach wiec sama nie wiem ... ale waza tylko 280 i 312 g ... kolosy to to nie beda .. no ale czego sie spodziewac po 50 kg mamie ;)

Anka super ze cie wypuszcza !

Paulinka trzymam kciuki !;)

witaj darunia
Kasia zmieniam Ci termin, no faktycznie przyszły tydzień będzie obfity w nowe dzieciaczki :)
oj Paulinka oby to nic takiego
sarenka gratuluję wizyty, ale waga dzieciaczków jak na ten etap jest jak najbardziej ok,
nie wiem dziewczyny jak Wy możecie chudnąć w ciąży, u mnie to niemożliwe, waga albo stoi w miejscu albo do góry, nigdy w dół

1.KasiaZG14 kwiecień 14
2.Agniecha77716 kwiecień 14
3.Adb717 kwiecień 14
4.Paulinka_uk24 kwiecień 14
5.Kaśka902 maj 14
6.Nana7ma10 maj 14
7.KPe00715 maj 14
8.Iwizara20 maj 14
9.Dolores3231 maj 14
10.Edytka8418 czerwiec 14
11.Paulineczka24 czerwiec 14
12.Dagos29 czerwiec 14