reklama
perelka0609
Początkująca w BB
Cannot - gratuluje Franka i Antosia. dobrze ze udalas sie wtedy do tego szpitala. ciesze sie z dobrych wiesci o dzieciaczkach.super ze maluszki tak fajnie wcinaja
chlopaczki silne - dadza rade.twoja obecnosc bardzo im w tym pomaga. Staraja sie dla mamusi bo chca jak najszybciej byc juz raem z nia w domku 
Paulineczka - problemy zdrowotne mam od 2007 roku. biopsja nerki w 2009 potwierdzila chorobe Toczen
zajela mi wtedy nerki.. a teraz juz nawet serce.
przykro mi ze wyszla u ciebie cukrzyca ciazowa
wierze ze jesli bedziesz sie kontrolowac i trzymac odpowiedniej diety to bedzie wszystko w normie.choc wiem ze w ciazy trudno sie opanowac jesli chodzio smakolyki
slodycze jednak niezawsze sa powodem podwyzszonego cukru we krwi.pamietaj ze wiekszosc produktow w dzisiejszych czasach jest docukrzanych o czym nie mamy pojecia a najwiecej owoce i soki maja cukrow. ja mam ten problem z dieta bezsolna ze wzgledu na te moje nerki.musze uwazac na zawartosc soli w produktach no ale np z wedlina juz ciezej bo w sklepie nikt mi nie powie jaka ma zawartosc soli kielbasa czy plaster wedliny :/ zanim cos kupie sprawdzam zawartosc soli na opakowaniu. taki juz nalog mam 
a_nka - wypoczywaj duzo..kiedy tylko masz okazje. teraz ci tego trzeba najweicej.
hehe dobrego okreslenie uzyl ten lekarz ze spore twoje dzieciaczki sa
ja mam za 2 tyg usg. ciekawe czy tez tak ladnie beda wazyly no i mam nadzieje ze dowiem sie o ich plci 
KPo007 - trzymam za was kciuki. juz niedlugo bedziesz miala bobaski przy sobie
Gabi004- gratulacje!!!!!!!! wszystkiego naj dla dzieciaczkow

Gosia.82 - witaj Gosiu. ja tez z tych do ktorych chyba nie do konca dotarlo ze beda bliznieta.. ale powoli powoli mysle ze dotrze
Fusun - kochana jest mi niezmiernie przykro
nie mam dla ciebie slow pocieszenia bo z doswiadczenia wiem zedopoki sama z siebie nie wyrzucisz zalu i sie nie wyryczysz to sobie nie pomozesz. sluchaj rad psychologa. a pamietaj za masz tu nas forumowiczki i zawsze mozesz sie odezwac. nie mozesz sie tak latwo poddawac.bede sie modlic za twoje coreczki
adb7 - najwazniejsze ze wszystkie parametry u dziewczynek sa prawidlowe.na wadze zapewne pozniej przybiora odpowiednio
Madison - super wiadomosci z tego usg polowkowego u ciebie.zakupy to najlepsze co nas czeka podczas ciazy wiec kupuj, kupuj
Majeczka - zdrowiej szybciutko..dobrze ze twojej corci nic powaznego sie nie stalo. Dbaj o siebie...
pozdrawiam was wszystkie...
Paulineczka - problemy zdrowotne mam od 2007 roku. biopsja nerki w 2009 potwierdzila chorobe Toczen
przykro mi ze wyszla u ciebie cukrzyca ciazowa
a_nka - wypoczywaj duzo..kiedy tylko masz okazje. teraz ci tego trzeba najweicej.
hehe dobrego okreslenie uzyl ten lekarz ze spore twoje dzieciaczki sa
KPo007 - trzymam za was kciuki. juz niedlugo bedziesz miala bobaski przy sobie
Gabi004- gratulacje!!!!!!!! wszystkiego naj dla dzieciaczkow
Gosia.82 - witaj Gosiu. ja tez z tych do ktorych chyba nie do konca dotarlo ze beda bliznieta.. ale powoli powoli mysle ze dotrze
Fusun - kochana jest mi niezmiernie przykro
adb7 - najwazniejsze ze wszystkie parametry u dziewczynek sa prawidlowe.na wadze zapewne pozniej przybiora odpowiednio
Madison - super wiadomosci z tego usg polowkowego u ciebie.zakupy to najlepsze co nas czeka podczas ciazy wiec kupuj, kupuj
Majeczka - zdrowiej szybciutko..dobrze ze twojej corci nic powaznego sie nie stalo. Dbaj o siebie...
pozdrawiam was wszystkie...
Dziewczyny w nocy miałam troszkę problemów, a jako że mieli dziś wynik posiewu z pochwy to założyli mi już pessar. Lekarka powiedziała, ze jak będziemy leżeć to do 30tygodnia powinniśmy dotrzymać.
trzymajcie proszę kciuki. Dziś szyjka 21mm.
trzymajcie proszę kciuki. Dziś szyjka 21mm.
Sarenka89
Zaangażowana w BB
Anka trzymam
Fusun [*] [*]
Fusun [*] [*]
adb7, wiesz pessar zakładała mi lekarka dyżurująca i ona powiedziała, że nie będzie decydować o wypisaniu mnie.
W poniedziałek będą sprawdzać czy tam w środku jest ok i będzie moja lekarka to wtedy się okaże.
Narazie szpital i leżący tryb życia.
A dziś moja pannica kończy trzy latka :-) jak ten czas leci!!
W poniedziałek będą sprawdzać czy tam w środku jest ok i będzie moja lekarka to wtedy się okaże.
Narazie szpital i leżący tryb życia.
A dziś moja pannica kończy trzy latka :-) jak ten czas leci!!
reklama
Podziel się: