reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Czyli żadna z nas nie była przygotowana psychicznie na to :)
Same niespodzianki :)))

Tak sobie myśle, ze w sumie to w 100% nie możemy wiedziec czy w rodzinach nie było bliźniaczych 'skłonności'. Kiedyś bez usg nasze mamy, babcie, prababcie nie wiedziały co sie u nich dzieje na wczesnym etapie. A wiadomo, ze ciaza blizniacza moze sie różnie rozwijać.

Ja myśle, ze te blizniaki to z wielkiej podwójnej miłości :)))

Fusun - tak bardzo, bardzo, bardzo mi przykro. Musi byc strasznie ciezko i czujesz sie zapewne potwornie. Tak bardzo chciałabym Ci dodac otuchy i nadziei na lepsze jutro, ale wiem, ze to wszystko wymaga czasu. Duzo, duzo czasu. Dzielna z Ciebie mamusia, pomogłas swojej maleńkiej odejść w otoczeniu miłości i troski.
Spotkała Cie straszna tragedia ;(
Bede trzymała kciuki za Ciebie, dbaj o sobie, walcz o swoje zdrowie takze to psychiczne - nie odrzucaj pomocy.
Dziewczynki zawsze bedą w Twoim sercu, zrobiłas wszystko co mogłas poki walka trwała.
Bede pamiętala o Was w modlitwach. Bardzo Ci współczuje.

reklama
Do góry