reklama
Sarenka89
Zaangażowana w BB
O tak, wyróżnione to slowo idealne ! 
Czyli żadna z nas nie była przygotowana psychicznie na to 
Same niespodzianki
))
Tak sobie myśle, ze w sumie to w 100% nie możemy wiedziec czy w rodzinach nie było bliźniaczych 'skłonności'. Kiedyś bez usg nasze mamy, babcie, prababcie nie wiedziały co sie u nich dzieje na wczesnym etapie. A wiadomo, ze ciaza blizniacza moze sie różnie rozwijać.
Ja myśle, ze te blizniaki to z wielkiej podwójnej miłości
))
Same niespodzianki
Tak sobie myśle, ze w sumie to w 100% nie możemy wiedziec czy w rodzinach nie było bliźniaczych 'skłonności'. Kiedyś bez usg nasze mamy, babcie, prababcie nie wiedziały co sie u nich dzieje na wczesnym etapie. A wiadomo, ze ciaza blizniacza moze sie różnie rozwijać.
Ja myśle, ze te blizniaki to z wielkiej podwójnej miłości
Fusun
Fanka BB :)
Dziś o 11:15 Lenka dołączyła do swojej siostrzyczki. Przegrała walkę o życie. Odeszła w moich ramionach.
Fusun - tak bardzo, bardzo, bardzo mi przykro. Musi byc strasznie ciezko i czujesz sie zapewne potwornie. Tak bardzo chciałabym Ci dodac otuchy i nadziei na lepsze jutro, ale wiem, ze to wszystko wymaga czasu. Duzo, duzo czasu. Dzielna z Ciebie mamusia, pomogłas swojej maleńkiej odejść w otoczeniu miłości i troski.
Spotkała Cie straszna tragedia ;(
Bede trzymała kciuki za Ciebie, dbaj o sobie, walcz o swoje zdrowie takze to psychiczne - nie odrzucaj pomocy.
Dziewczynki zawsze bedą w Twoim sercu, zrobiłas wszystko co mogłas poki walka trwała.
Bede pamiętala o Was w modlitwach. Bardzo Ci współczuje.
Spotkała Cie straszna tragedia ;(
Bede trzymała kciuki za Ciebie, dbaj o sobie, walcz o swoje zdrowie takze to psychiczne - nie odrzucaj pomocy.
Dziewczynki zawsze bedą w Twoim sercu, zrobiłas wszystko co mogłas poki walka trwała.
Bede pamiętala o Was w modlitwach. Bardzo Ci współczuje.
bojka_6
Fanka BB :)
Przedmioty użytkownika bojka_6 - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
może ktoś będzie zainteresowany, ubrania wystawione od 1 zł, można skomponować sobie swój własny zestaw i zaproponować mi cenę wtedy zakończę aukcję wcześniej. Jutro lub pojutrze wystawię ubrania w większych rozmiarach. Zapraszam
może ktoś będzie zainteresowany, ubrania wystawione od 1 zł, można skomponować sobie swój własny zestaw i zaproponować mi cenę wtedy zakończę aukcję wcześniej. Jutro lub pojutrze wystawię ubrania w większych rozmiarach. Zapraszam
reklama
Agniecha777
Zaangażowana w BB
Fusun tak strasznie mi przykro
trzymajcie sie z mezem.
[*]
[*] DLA WASZYCH ANIOLKOW.

[*]
[*] DLA WASZYCH ANIOLKOW.
Podziel się: