KPe, Abd, Agniecha - szczesciary Was, tez chce takiej spokojnej i długiej ciazy

Przywracacie wiarę w powodzenie ciazy bizniaczej, a tego nam tu po ostatnich wydarzeniach bardzo potrzeba.
Gosia - do mnie chyba dotarło juz

tez sie lapalam na takim myśleniu - naprawdę? naprawdę? naprawdę?!?!?
Nigdy w życiu nie myślałam o tym, ze moge mieć blizniaki.
Teraz to sie cieszę, ze będzie trójka dzieci bez trzeciej ciazy, początki tej były maaaasakryczne. Z drugiej strony troche mi zal jednego - myślałam, ze po pierwszym kiedy wszystko było trudne, stresujące itd teraz będę psychicznie przygotowana na czerpanie nawet z tych pierwszych tygodni większej radości. A teraz nie wiem czy w tym tasmociagu obsługi będzie na to czas. I siły
Multimama - dziękujemy

Jak Ty dalas rade sama z cała trójka?!?!? Mi przy jednym pomagali...
Edytka - gratuluje udanej wizyty, super, ze wieści są takie pozytywne i uspokajające

Tak trzymać

I dziękuje za róż w tabelce

Tak, wcześniaki maja darmowe szczepionki na pneumokoki. Ale wiesz co, co to za pediatra co sie tym kieruje... Skoro będą sie należeć darmowe szczepionki to znaczy, ze bedą kwalifikowanych jako wcześniaki, a to tez ma swoje konsekwencje, na przykład w liczbie wizyt kontrolnych u rożnych specjalistów.
Abd7 - tez tak sobie myśle, ze prawdziwy powiew rzeczywistości przyjdzie, jak zobaczę dwa maluchy obok siebie

))
Majeczka - wspolczuje przeżyć, to musiało być straszne. Wiem jak to jest jak sie pózniej tak na spokojnie do tego wraca i wtedy uderza potencjalna groza sytuacji... Całe szczęście, ze tylko tak sie to skończyło.
Paulineczka - w Polsce długość szyjki to mega ważny temat, ciekawe skąd te różnice w podejściu do tematu w rożnych krajach.
Sarenka - ja tez po powrocie od lekarza zaczęłam szukać info skąd sie biorą blizniaki. U mnie pasują dwa czynniki - wiek 35 lat i kolejna ciaza. Musi wystarczyć
Jak by to nie było szokujące teraz z duma mowie, ze noszę blizniaki i z radocha czekam na reakcje ludzi