Nie wiem jakim cudem, ale ostatnio kilka stron pominęłam.
Rila gratuluję najmocniej i dużo zdrówka całek trójce życzę
Edytka no widzisz gdzieś przeoczyłam, że jednak będziesz miała wcześniej ten wózek. Całe szczęscie

Kolor to pewnie szybko wymienią ;-)
Dagos no to super, że będzie parka
Madison ja teraz biorę co drugi dzień żelazo i tak samo witaminy. Na razie odpukać działa. Może też tak spróbuj.
A-nka ja dopiero jutro będę miała cukier badany. Oby nic tam się nie działo, bo z tego co widzę to nie jesteś jedyną której to skacze bez konkretnych powodów i kolejny stres niepotrzebny gotowy
Iwizara tak dostałam, dzięki. Pytałam, bo coś mi przeczucie mówiło, który to lekarz może być. No i strzał w 10tkę

Byłam u niego na połówkowym podczas urlopu w Pl. Wyczytałam gdzieś, że jest bardzo dobry i wykrywa wszelkie nieprawidłowości więc zgłosiłam się do niego, bo nie miałam przezierności badanej wcale wtedy kiedy był na to czas. Nie zauważył żadnych nieprawidłowości na całe szczęście

Zanim wyjechałam do Irl to mieszkałam w Trzebnicy
Fusun bardzo, bardzo mi przykro :-( Trzymaj się jakoś, bo jesteś potrzbna drugiej córeczce.
Anielka ja mam podobnie, tak wchodzę i czytam i zastanawiam czy znowu nic się żadnej nie stało :-( I przez to sama mam czarne myśli.
Anulfka świetnie, że maluszki coraz silniejsze
Domi88 trzymam kciuki, aby wszystko było dobrze.
Jutro mam wizytę. Martwię się bardzo o te wody, oby były w normie