reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Anulfka - mam nadzieję, że już po operacji i wszystko jest ok. Jutro pewnie dasz nam znać jak poszło

Kamilasze - trzymaj się jutro, a jeszcze bardziej pojutrze;-) Będziesz miała dostęp do neta w szpitalu? Dawaj nam znać jak sytuacja postępuje. Powodzenia!:happy2:

Julianna - słodkie te Twoje Kruszynki. Takie podobne do siebie. Zdrówka życzę i odezwij się do nas czasem:-)

Paulineczka - Twoje maluchy rzeczywiście duże się wydają jak na 24tc jednak w usg zawsze trzeba brać tą poprawkę plus/minus. Zobaczymy jak dalej będą Ci rosły:happy:

Emilek- dziekuje bardzo. Postaram sie być w stałym kontakcie z Wami jutro i pojutrze, bede miala internet w telefonie;) właśnie kładę sie spać ostatnia noc w domku jeszcze bez dziewczynek.

Julianna śliczności, fajny patent z tymi czapeczkami, muszę ja o czymś takim pomyśleć chyba :)
Kamilasze to dzisiaj? trzymam kciuki

Kamilasze-trzymam kciuki,jestesmy z Tobą;-)
Julianna-śliczne te Twoje dziewuszki
Anulfka-mam nadzieje,że wszystko dobrze poszło,odezwij sie jak tam z Asieńką
Ja po wczorajszej wizycie,wszystko w porządku,szyjka super,nic złego sie nie dzieje,przepisał mi jakis antybiotyk na te bakterie co wyszły w posiewie i 31.03 mam przyjsc i wypisze mi skierowanie do szp;itala na powtórny posiew i moze juz poleze do konca ,cos tam mówił o 25.04,ze cos koło tego bedziemy robic cesarke;-)juz nie moge sie doczekac;-)niech ten czas leci szybciej,a tak poza tym to chłopaki juz ładnie podrośli.Antos wazy 1620,a Staś 1600, czyli prawie tak samo;-)ciekawe ile beda wazyc za 3 tyg?orientujecie sie ile przybieraja blizniaki na tym etapie ciązy?

KPe007 super, że wszystko w porządku, chłopcy faktycznie równo rosną:tak:. Ja ostatnio pytałam, czy jak dziewczynki będą dobrze ułożone, to będę musiała rodzić sn i dowiedziałam się, że jeżeli będę chciała cesarkę, to nie będą mnie zmuszać do cc i całe szczęście, bo boje się o dziewczynki podczas sn.

reklama
Troszkę sie nie udzielałam ale codziennie wieczorem czytam wszystkie posty, zeby byc na biezaco :)) u mnie wszystko ok, czekam z niecierpliwoscia na pt bo od 3,5 tygodnia nie widzialam dzieci :( brzuszek sie pojawil ale nie jest tak imponujacy jak u kamilasze czy julianna :))

Julianna - piekne coreczki, piekne imiona, moja mama zauwazyla zdjecie z czapeczkami i juz bedzie haftowac, szkoda tylko ze imiona nie wybrane jeszcze hehehe, powiedz co stwierdzono u dzieci z racji wczesniactwa ze mowisz o tych wszystkich specjalistycznych wizytach ktoe na was czekaja ?

Kamilasze trzymam kciuki za wzorcowe sciagniecie z ciebie tego slodkiego ciezaru, bez zadnych niespodzianek :)

Anulfka - mam nadzieje ze Asienka juz dochodzi do siebie po wieczornym zabiegu.

Fusun odezwij sie, mam nadzieje ze wszystko sie pozytywnie zakonczy.

Mamuski na koncowce, pogoda chyba poprawia wszystkim nastroje ? Mam nadzieje ze tak bo mnie od 3 dni dodaje skrzydel mimo ze sytuacja domowa mi sie troche sypie :))

Do góry