reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

Powodzenia dla wszystkich mamusiek bo z tygodnia na tydzień będzie przybywało dobrych wieści i bliźniaków na które czekamy :-). Dużo sił cierpliwości i powodzenia :-)
Anulfka super wieści wszystko będzie dobrze :tak:.:tak:

reklama
Kamilasze - instynkt macierzyński to przereklamowana sprawa ;) nie zdziw sie tez jak nic na Ciebie nie 'spłynie' zaraz po porodzie - żadna lawina miłości, instynktu czy wiedzy co i jak robić - to tez raczej mity :) U większości z nas to stopniowy proces, dzień po dniu, aż pewnego dnia bedziesz w tym po uszy, bez odwrotu :)

Anulfka - czekamy na kolejne dobre wieści. Dziewczynki są silniejsze od chłopców, podobno dobrze to widać leży wczesniakach właśnie. Malutka da rade! :)

Fusun - Jak u Ciebie? Mam nadzieje, ze dolaczycie do tych bardzo pozytywnych przykładów i wszystko będzie dobrze. Trzymam kciuki!

Multimama- faktycznie Ci się udalo J Zazdraszczam.
Wlasnie wrocilam z wizyty, siedzialam tam od 9 rano. Pytalam dzis i porod, ale stweirdzili, ze za wczesnie troche. W 32 tygodniui zobaczymy jak będą dzieci ulozone. Na dzien dzisiejszy już glowkami w dol oboje, choc niedawno chlopczyk był posladkowo. Co do dziewczynki to dalej nie sa na 100% pewni płci, ale bedzie numer jak bedzie chlopczyk :-D Na usg wyszlo, ze dziewczynka ma za malo wod, a chlopczyk za duzo- zrobili mi wymaz no i nie bylo tam wod, wiec nie wiem co myslec. No i wymiary, dziewczynka 768g, chlopczyk 903g- musze zaraz policzyc ile ta roznica wychodzi. Ale ogolnie to chyba duze te dzidziusie :confused:

Witajcie,
Jaka szkoda że was nie nadrobię, jestem ciekawa co u nowo upieczonych mam ;-)

My jesteśmy od środy w domu. Wszystko u nas dobrze, dziewczyny śpią cały czas, budzimy je co 3 godziny bo inaczej by cały dzień przespały. Czeka nas wiele wizyt u specjalistów z racji wcześniactwa.
Mało spania...na razie jest ze mną mąż, jak sobie poradzę sama z 3 dzieci...
Po cc czuję się już bardzo dobrze, jakby operacji nie było. Ale pierwsze 2 doby były bardzo kiepskie.
Zaskoczyła mnie ilość zużywanych pieluch :no: nawet 20 dziennie! Pójdziemy z torbami jak nic...
Mam baaaarzo mało czasu ale mam nadzieję że będę tu jeszcze zaglądać. Pozdrowienia dla was!
IMG_4801.jpg

Załączniki

• IMG_4801.jpg
    IMG_4801.jpg
    20,1 KB · Wyświetleń: 90
reklama
Julianna dziewczynki są śliczne i bardzo do siebie podobne. Teraz tylko oby się zdrowo chowały:tak:. Wszystkiego dobrego dla Was:-).

Ciekawe co słychać u Katherine_mag.

Do góry