reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

Powodzenia dla wszystkich mamusiek bo z tygodnia na tydzień będzie przybywało dobrych wieści i bliźniaków na które czekamy :-). Dużo sił cierpliwości i powodzenia :-)
Anulfka super wieści wszystko będzie dobrze :tak:.:tak:

reklama
Kamilasze - instynkt macierzyński to przereklamowana sprawa ;) nie zdziw sie tez jak nic na Ciebie nie 'spłynie' zaraz po porodzie - żadna lawina miłości, instynktu czy wiedzy co i jak robić - to tez raczej mity :) U większości z nas to stopniowy proces, dzień po dniu, aż pewnego dnia bedziesz w tym po uszy, bez odwrotu :)

Anulfka - czekamy na kolejne dobre wieści. Dziewczynki są silniejsze od chłopców, podobno dobrze to widać leży wczesniakach właśnie. Malutka da rade! :)

Fusun - Jak u Ciebie? Mam nadzieje, ze dolaczycie do tych bardzo pozytywnych przykładów i wszystko będzie dobrze. Trzymam kciuki!

Multimama- faktycznie Ci się udalo J Zazdraszczam.
Wlasnie wrocilam z wizyty, siedzialam tam od 9 rano. Pytalam dzis i porod, ale stweirdzili, ze za wczesnie troche. W 32 tygodniui zobaczymy jak będą dzieci ulozone. Na dzien dzisiejszy już glowkami w dol oboje, choc niedawno chlopczyk był posladkowo. Co do dziewczynki to dalej nie sa na 100% pewni płci, ale bedzie numer jak bedzie chlopczyk :-D Na usg wyszlo, ze dziewczynka ma za malo wod, a chlopczyk za duzo- zrobili mi wymaz no i nie bylo tam wod, wiec nie wiem co myslec. No i wymiary, dziewczynka 768g, chlopczyk 903g- musze zaraz policzyc ile ta roznica wychodzi. Ale ogolnie to chyba duze te dzidziusie :confused:

Witajcie,
Jaka szkoda że was nie nadrobię, jestem ciekawa co u nowo upieczonych mam ;-)

My jesteśmy od środy w domu. Wszystko u nas dobrze, dziewczyny śpią cały czas, budzimy je co 3 godziny bo inaczej by cały dzień przespały. Czeka nas wiele wizyt u specjalistów z racji wcześniactwa.
Mało spania...na razie jest ze mną mąż, jak sobie poradzę sama z 3 dzieci...
Po cc czuję się już bardzo dobrze, jakby operacji nie było. Ale pierwsze 2 doby były bardzo kiepskie.
Zaskoczyła mnie ilość zużywanych pieluch :no: nawet 20 dziennie! Pójdziemy z torbami jak nic...
Mam baaaarzo mało czasu ale mam nadzieję że będę tu jeszcze zaglądać. Pozdrowienia dla was!
IMG_4801.jpg

Załączniki

• IMG_4801.jpg
    IMG_4801.jpg
    20,1 KB · Wyświetleń: 85
reklama
Julianna dziewczynki są śliczne i bardzo do siebie podobne. Teraz tylko oby się zdrowo chowały:tak:. Wszystkiego dobrego dla Was:-).

Ciekawe co słychać u Katherine_mag.

Do góry