reklama
emilek86
Fanka BB :)
Anulfka - nasze problemy przy Twoich to malutki pryszcz. Jak coś się dowiesz, to koniecznie daj znać jak z dzieciaczkami.
edytka84
Ja po wizycie. Cukier po 2 godzinach wyszedł mi 92, z tym że po godzinie połowę tego co wypiłam zwróciłam ale lekarz powiedział że jak tak mało wyszło to nie będziemy powtarzać. Za 3 tygodnie usg3d a za 4 wizyta. Zrobił szybkie usg i chyba nadal są dziewczynki.
Madison ja akurat wolę nie spać z nocy i kołysać dziecko niż nie spać bo mnie nogi bolą, ale nie wiem jak to będzie z dwójką
emilek ma rację, każda z nas woli mieć takie problemy jakie ma a nie takie jak ma anulfka, cały czas trzymam kciuki żeby było ok
Madison ja akurat wolę nie spać z nocy i kołysać dziecko niż nie spać bo mnie nogi bolą, ale nie wiem jak to będzie z dwójką
emilek ma rację, każda z nas woli mieć takie problemy jakie ma a nie takie jak ma anulfka, cały czas trzymam kciuki żeby było ok
Anulfka mocno trzymam kciuki za Twoje maluchy. Obyś usłyszała dobre wieści
.
Co do spania, to u mnie tak źle nie jest, oczywiście budzę się co najmniej dwa razy, żeby iść do ubikacji i przy każdym przekręceniu na drugi bok, ale zasypiam szybko.
Zaczynam coraz częściej myśleć o moich dziewczynkach, jestem ciekawa jak wyglądają, czy na pewno są zdrowe i jak ja dam radę w nocy, bo strasznie lubię się wyspać;-). Już nie mogę się ich doczekać ale też jestem pełna obaw, bo to moja pierwsza ciąża.
Jutro mam USG i strasznie się cieszę, że zobaczę moje dziewczynki. Mam nadzieję, że rosną w miarę równo.

Co do spania, to u mnie tak źle nie jest, oczywiście budzę się co najmniej dwa razy, żeby iść do ubikacji i przy każdym przekręceniu na drugi bok, ale zasypiam szybko.
Zaczynam coraz częściej myśleć o moich dziewczynkach, jestem ciekawa jak wyglądają, czy na pewno są zdrowe i jak ja dam radę w nocy, bo strasznie lubię się wyspać;-). Już nie mogę się ich doczekać ale też jestem pełna obaw, bo to moja pierwsza ciąża.
Jutro mam USG i strasznie się cieszę, że zobaczę moje dziewczynki. Mam nadzieję, że rosną w miarę równo.
emilek86
Gabi - już niedaleko...;-) Aczkolwiek wiem, że każdy dzień jest cięższy od poprzedniego
Też się cieszę, że mam już prawie wszystko gotowe, bo teraz byłaby masakra...
Właśnie kurier przywiózł wyrka dla maluchów. Mąż już ma robotę na sobotę

Właśnie kurier przywiózł wyrka dla maluchów. Mąż już ma robotę na sobotę

Niestety część wieści mam złych;( Asi otworzył się znowu przewód Botolla i prawdopodobnie w piątek będzie miała operację:-( Ale mam też dobre wieści. Pomimo otwartego przewodu stan Asieńki troszeczkę się polepszył, potrzebuje mnie tlenu do oddychania więc mam nadzieję, że będzie dobrze. Z Wojtusiem też troszeczkę lepiej. Waży już 1050gram i również troszkę mniej potrzebuje tlenu.
Wy już macie wyprawki poszykowane i pokoiki gotowe, a ja nic jeszcze nie kupuje. Mówiąc szczerze nawet nie mam głowy teraz do zakupów ani nawet myślenia o tym. Tyle tylko, że mój mąż w tamtym tyg się sam zmobilizował i wymalował pokój dla dzieci. :-)
Wy już macie wyprawki poszykowane i pokoiki gotowe, a ja nic jeszcze nie kupuje. Mówiąc szczerze nawet nie mam głowy teraz do zakupów ani nawet myślenia o tym. Tyle tylko, że mój mąż w tamtym tyg się sam zmobilizował i wymalował pokój dla dzieci. :-)
Anulfka dużo te twoje maleństwa muszą przejść ale cały czas trzymam i będę trzymać za nie kciuki. Mam nadzieję, że później, te wszystkie cierpienia zostaną Wam wynagrodzone
. Wyprawką się nie martw, jak już będziesz gotowa, to pójdzie Ci raz dwa
.

reklama
Podziel się: