reklama
Aga_Natalia
Fanka BB :)
Gastone kiedy masz teraz wizytę?
Hej.
I ja jestem juz po dzisiejszej wizycie, ale niestety nie mam dobrych info. Dzieciaki na szczescie maja sie dobrze i sa duze jak na swoj wiek (1900 i 2000 gr), natomiast szyjka sie duzo skrocila (22mm) i mam lezec
15 w sobote mam nastepna wizyte i jezeli bedzie dalej sie skracac zatrzymaja mnie w szpitalu
Na domiar zlego Simone obrocil sie i znow jest w poprzek, tak wiec raczej czeka mnie cesarka...
Leze i zastanawiam sie, czy uda nam sie dociagnac choc do konca maja
Do mnie przyjedzie mama na 2 miesiace a pozniej bede musiala sobie dac rade sama...
I ja jestem juz po dzisiejszej wizycie, ale niestety nie mam dobrych info. Dzieciaki na szczescie maja sie dobrze i sa duze jak na swoj wiek (1900 i 2000 gr), natomiast szyjka sie duzo skrocila (22mm) i mam lezec
![icon_sad.gif](/forum/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fwww.forum.e-mama.pl%2Fimages%2Fsmiles%2Ficon_sad.gif&hash=273ce2d66e5e7228d7d8196bce9cffbc)
15 w sobote mam nastepna wizyte i jezeli bedzie dalej sie skracac zatrzymaja mnie w szpitalu
![icon_sad.gif](/forum/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fwww.forum.e-mama.pl%2Fimages%2Fsmiles%2Ficon_sad.gif&hash=273ce2d66e5e7228d7d8196bce9cffbc)
Leze i zastanawiam sie, czy uda nam sie dociagnac choc do konca maja
Do mnie przyjedzie mama na 2 miesiace a pozniej bede musiala sobie dac rade sama...
nutella lez tak jak lekarz Ci kazal a napewno bedzie wszystko dobrze, nie zamartwiaj sie na zapas. a powiedz mi jak mierza szyjke? bo kurcze ja jestem w 27 tyg i ani razu mi nie mierzyli :/ Dzidzia moze ci sie jeszcze przekreci.. moje to caly czas poprzecznie leza.. wiec raczej tez bede miala cesarke(juz tak lekarz mi powiedzial).
Kasiona
Nutella 3mam kciuki za ciebie, lez i odpoczywaj.. widze ze nazwalas jednego ze swoich synkow Simone
sliczne imie, u mnie tez jeden mial byc Simone ale ostatecznie stanelo na Nicolas i Luca
3maj sie i lez w lozeczku!!!
Dzieki za wsparcie dziewczyny. Malusia szyjke mierzy sie podczas USG wewnetrznego... No wlasnie cos ten twoj lekarz nie za bardzo cie pilnuje. Koniecznie zapytaj aby zmierzyl na nastepnej wizycie.
Kasiona tez ladne imionka wybraliscie. U nas bedzie Davide i Simone. Tez nad Luca myslelismy.
Czytalam troche tu i owdzie o dziewczynach w ciazy blizniaczej, ktore od miesiaca chodza z rozwarciem na pare cm i nic sie nie dzieje. Wiec jestem troche spokojniejsza.
Kasiona tez ladne imionka wybraliscie. U nas bedzie Davide i Simone. Tez nad Luca myslelismy.
Czytalam troche tu i owdzie o dziewczynach w ciazy blizniaczej, ktore od miesiaca chodza z rozwarciem na pare cm i nic sie nie dzieje. Wiec jestem troche spokojniejsza.
Gastone kiedy masz teraz wizytę?
W poniedzialek o 10 rano.W zeszly poniedzialek mialam sie pojawic u gp,ale nie poszlam bo zaledwie tydzien wczesniej bylam w szpitalu na calym komplecie badan wiec,nie chcialomi sie znow cekac u gp 1,5 godziny na zmierzenie cisnienia tylko.Sama sobie mierze ijest w porzadku.
Hey! Dziewczyny mam na imię Ania i jestem w ciąży bliźniaczej. Już od paru dni śledze wasze forum i dzisiaj tez postanowiłam napisac. Jestem w 26tc5d. Moja maleństwa mają po 693g i 870g. Bardzo sie denerwuje ich wagą. Czy taka różnica jest normalna? Ogólnie czuje się dobrze, gin pozwoliła mi jeszcze 2 tyg zostac w domu, by zaliczyc semestr a póżniej mam iśc do szpitala;( Napiszcie prosze co tam u was? Pozdrowienia
reklama
Kasiona
Witaj Ania19
z tego co wiem to ta roznica wagi nie jest jeszcze taka duza, rodza sie dzieci z wieksza roznica wagii i wszytsko jest ok, takze nie martw sie na zapas i glowka do gory, musi byc dobrze
znasz juz plec dzidziusiow? jaka masz ciaze?
Podziel się: