reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

Dziewczyny,nie nakrecajcie sie:no:Kazda z nas ma inny prog oczuwania bolu przeciez!Kazda inne cialo!Tez mam obawy,ale nie mysle non stop o tym!Co ma byc to bedzie!Mowie sobie,ze to co mnie czeka to pryszcz,w porownaniu z tym,jak niektorzy ludzie cierpia.A nas jeszcze czeka nagroda na sam koniec-dwie piekne istoty w naszych ramionach:-)

reklama
Popieram dziewczeta! W zyciu nie ma nic za darmo :) A to co najpiekniesze ...wiadomo trzeba sie nastarac i nacierpiec :) Ja tylko raz obejrzalam sobie na youtube porod cesarskim cieciem, malo nie zemdlalam :D to byl pierwszy i ostatni raz heheh nie bede sie nakrecac zawczasu hihi

A no wlasnie!Po co sie nakrecac!Jak rodzilam pierwsze dziecko to obok mnie rodzila babeczka!Boze jak ona sie darla!A to nie pierwsze jej dzieko przychodzilo na swiat!:no:Bylam przerazona!No,a jak przyszla moja kolej to sobie pare razy jeknelam i bylo po:-DTak,ze kazda ma inaczej:happy2:

No wlasnie.No to zmienmy temat.Jak zakupki dziewczeta co juz macie?Ja w sumie wiekszosc mam,jeszcze lozeczko tylkodrugie,bojedno mam i musze zamoiwc takie samo,ale ie nie spiesze bo w kadej chwili zamowie i w ciagu dwoch tyg jest u mnie w domciu.Poza tym drobiazgi narazie kupuje kocyki,buteleczki (zamowilam aventy na Amazon i zaplacilam za jedna 2,5funta wiec super cena.ale zamowilam tylko6 bo 6 juz mam.Czapeczki,skarpeteczki i inne malenstwa.Wiec w sumie zaopatrzona jestem.Czekam jeszcze na posciel ,bo mialam zamawiac na ebayu ale zamowilam w pl.

A ze zapytam .tylko ja sie odwazylampokazac swoj brzuszek i czekam az sie w koncu kochane pokazecie.Co jest z wami???Wstydzicie sie?Dawac mi tu bunie swoje!

Gastone,ja mam prawie wszystko-oprocz wozka:-) Lozeczko na razie mam jedno,poniewaz moje dzidziusie beda spaly na razie w jednym.Pozniej zobaczymy jak to bedzie?Na pewno bede musiala dokupic drugie :-D
Brzuchol moze wkleje,jak mi sie uda:tak:

Dokladnie dziewczyny nie ma co sie nakrecac, bo kazdy inaczej przechodzi.. chodz nie powiem ze sie nie boje porodu :p
gastone ja juz sporo ciuszkow kupilam od 0 do 3 miesiecy.. Lezaczki-bujaczki, kilka dni temu wozeki tez kupilismy :) lozeczko jedno juz mam, na poczatku niech maluchy spia razem, pozniej drugie sie dokupi. Teraz biore sie za kupowanie poscieli, buteleczek i takich tam :) A nie widzialam Twojego brzusia, szukam kilka stron wstecz i znalezc nie moge:/ A fotek nie umiem tu dodawac :/

ja poki co mam troszke ubranek ktore zamowilam przez neta, troche maluskich skarpeteczek od znajomych jak sie dowiedziali ze bede blizniaczki :) i na razie tyle, rozgladam sie :) posciel reczniki itp kupie w czerwcu a lozeczka, bujaczki kosmetyki przewijak i reszte w lipcu jakos albo pod koniec czerwca, takze sierpien caly bede oczekiwac w spokoju:) no a wozek to na samym koncu

wogole to dzis bylam na badaniach echo serca moich maluszkow i mimo iz badanie trwalo godzine ponad, nie moglam wysiedziec i myslalam ze sie zesikam tam, jestem szcesliwa bo maluszki maja zdrowe serduszka :)

ja mam juz większość potrzebnych rzeczy.....wózek tylko musze kupic-zostawiłam na koniec bo mam duzy dylemat :angry: ile kupujecie butelek dla dzieci????? czytałam gdzies ze powinno się kupic 4 szt dla jednego dziecka. kupujecie aż tyle na początek???? w przyszłym tyg urządzam pokój dla dzieci jak skoncze pochwale się:blink: - jak naucze sie wklejac fotki:baffled:

reklama
Kasiona - super ze dzieci zdrowe:))) ja chyba pojde prywatnie na badanie dopplera?? badają przepływ krwi przez serca dzieci, wykonywałyście takie badanie????

Do góry