reklama
Ale sie porobilo :-(
Anulfka - trzymaj sie mocno, nie dziwie Ci sie, ze psychicznie jest cieżko. Mam nadzieje, ze zdziwisz lekarzy i jeszcze długo bedziesz w trojopaku! Trzymam za to mocno kciuki.
Emilek - Tobie tez życzę spokoju i tego by kolejne wiadomości od lekarzy byly tylko optymistyczne
Cannot - witaj na wolności :-) skoro wypuścili znaczy chyba, ze jest dobrze prawda? I oby tak jeszcze wiele wiele tygodni.
Kamilasze - jeśli sie myśle, byłaś wczoraj w szpitalu omówić porod, prawda? Podzielilabys sie informacjami i wrażeniami? Byłabym bardzo wdzięczna.
Trzymam za Was, za nas, wszystkie kciuki. Bardzo mocno.
Anulfka - trzymaj sie mocno, nie dziwie Ci sie, ze psychicznie jest cieżko. Mam nadzieje, ze zdziwisz lekarzy i jeszcze długo bedziesz w trojopaku! Trzymam za to mocno kciuki.
Emilek - Tobie tez życzę spokoju i tego by kolejne wiadomości od lekarzy byly tylko optymistyczne
Cannot - witaj na wolności :-) skoro wypuścili znaczy chyba, ze jest dobrze prawda? I oby tak jeszcze wiele wiele tygodni.
Kamilasze - jeśli sie myśle, byłaś wczoraj w szpitalu omówić porod, prawda? Podzielilabys sie informacjami i wrażeniami? Byłabym bardzo wdzięczna.
Trzymam za Was, za nas, wszystkie kciuki. Bardzo mocno.
Anulfka, skoro taką decyzję lekarze podjęli to pewnie jest to najlepsze co mogą zrobić. Znaczy że maluchy mają większą szansę na dobry rozwój już poza Twoim brzuszkiem. Teraz jest taki sprzęt, że naprawdę ratują dzieci w dużo młodszym wieku ciążowym. Na pewno dużo pracy przed Wami będzie, ale ja wierzę, że dacie radę i po kilku miesiącach wyjdziecie na prostą. Cały czas pamiętam historię pary, której synek urodził się w ok. 20 tygodnia ciąży i maluch teraz już ma ponad rok i rozwija się zupełnie normalnie. Pokazywali to w telewizji na koniec ub. roku chyba.
Ja cały czas myślami będę z Tobą, życzę Ci dużo siły do walki. Gdybyś tylko potrzebowała wsparcia psychicznego lub innej pomocy na pewno zrobię wszystko żeby Ci pomóc. I pewnie wszystkie dziewczyny z tego forum też!!
Trzymaj się kochana, trzeba być dobrej myśli!
Ja cały czas myślami będę z Tobą, życzę Ci dużo siły do walki. Gdybyś tylko potrzebowała wsparcia psychicznego lub innej pomocy na pewno zrobię wszystko żeby Ci pomóc. I pewnie wszystkie dziewczyny z tego forum też!!
Trzymaj się kochana, trzeba być dobrej myśli!
Anulfka - bardzo mi przykro, ze tak sie sprawy maja, na pocieszenie napisze, u mnie na wątku rowiesniczym jest dziewczyna, ktora urodziła w 27/28tc 800g coreczke. Dzis mala ma 3 lata i jest absolutnie zdrowa!
U Was bedzie tak samo! Maluszki potrafią być niezłymi fighterami.
Wysylam moc pozytywnych myśli i będę sie za Was modlić.
Kilka tygodni temu w tv pokazywali historie 600g wcześniaka dziś rocznego i w pełni zdrowego. Musi być dobrze!
U Was bedzie tak samo! Maluszki potrafią być niezłymi fighterami.
Wysylam moc pozytywnych myśli i będę sie za Was modlić.
Kilka tygodni temu w tv pokazywali historie 600g wcześniaka dziś rocznego i w pełni zdrowego. Musi być dobrze!
Anulfka- Milla ma rację, skoro taka decyzja lekarzy to oznacza że nie ma wyjścia. Musicie walczyć i być silni. Teraz rzeczywiście ratują młodsze maluszki dzięki nowoczesnym urządzeniom. Jestem z wami i z całego serca życzę żeby wszystko było dobrze a maleństwa silne!!!
Trzymaj się i pisz, będzie Ci trochę lżej.
Milla- dzielna z Ciebie sztuka :-)
Trzymaj się i pisz, będzie Ci trochę lżej.
Milla- dzielna z Ciebie sztuka :-)
Anulfka - ze wszystkich osob ma świecie Ty najbardziej musisz wierzyć w swoje maluszki. Musisz być silna psychiczna, dawać dobra energię, wizualizowac szczęśliwy powrót w zdrowiu do domu. Lekarze, nowoczesny sprzęt, postęp medycyny i Wasza ogromna miłość to mieszanka, ktora da szczęśliwe zakończenie!
reklama
Agniecha777
Zaangażowana w BB
Anulfka trzymam kciuki za was. Bedzie dobrze zobaczysz. Teraz medycyna jest juz tak ddaleko że dzieciaczki będą mialy sie dobrze zobaczysz.
Co do mnie. Ostatnio kiepsko sie czulam nic mi się nie chciało i ciągle spałam no i dzisiaj na badaniach wyszlo że mam bardzo niski poziom żelaza mam pic soki i oczywiscie tabletki. Ale najwazniejsze ze dzieciaczki zdrowe. Corka 1200 a synek 1210:-) wizyty teraz bede miala juz co 2 tygodnie.
Co do butelek to my wybralismy z firmy NUK i przeciwkolkowe. Akurat dzisiaj przyszly paczki.
Pozdrywiam wszystkie lezace no i te chodzace tez
Co do mnie. Ostatnio kiepsko sie czulam nic mi się nie chciało i ciągle spałam no i dzisiaj na badaniach wyszlo że mam bardzo niski poziom żelaza mam pic soki i oczywiscie tabletki. Ale najwazniejsze ze dzieciaczki zdrowe. Corka 1200 a synek 1210:-) wizyty teraz bede miala juz co 2 tygodnie.
Co do butelek to my wybralismy z firmy NUK i przeciwkolkowe. Akurat dzisiaj przyszly paczki.
Pozdrywiam wszystkie lezace no i te chodzace tez
Podziel się: