Dzielne ddziewczyny z Was z ta depilacja. Ja sie golilam 'na czuja', a finalnie pojechałam po szpitala nieogolona, bo odkładalam ta przyjemność, aż tu na poczatku 38tc wody mi odeszły. Ale to w sumie nie zwracalo mi głowy tego dnia :-)
reklama
cannot
Fanka BB :)
A_nka- dzieki, u Ciebie tez na pewno bedzie dobrze, mysl pozytywnie i trzymam kciuki za Ciebie i babelki. Daj znac co i jak!
Misiarska- zobacze jaka bedzie opieka w tym szpitalu, podobno ludzie sobie chwala opieke. Ale ja z gory jestem zle nastawiona na szpitale. :/
Julianna- spore te Twoje kobietki
Emilek- sama sie dlugo zastanawialam jak wykonac tam depilacje, brzuch zastawia widocznosc, najpierw na czuja to robilam a pizniej jak wiekszosc tu dziewczyn poszlam po lusterko idealnie wszystko widac tyle ze jednak gimnastyki troche przy tym jest - niestety nogi to jeszcze daje rade chociaz zobaczymy jak dlugo sama sobie bede radzic
A Emilek- u Ciebie dopiero na glukozie wyszly problemy z cukrem?? Bo nie pamietam jak to u Ciebie bylo.
Misiarska- zobacze jaka bedzie opieka w tym szpitalu, podobno ludzie sobie chwala opieke. Ale ja z gory jestem zle nastawiona na szpitale. :/
Julianna- spore te Twoje kobietki
Emilek- sama sie dlugo zastanawialam jak wykonac tam depilacje, brzuch zastawia widocznosc, najpierw na czuja to robilam a pizniej jak wiekszosc tu dziewczyn poszlam po lusterko idealnie wszystko widac tyle ze jednak gimnastyki troche przy tym jest - niestety nogi to jeszcze daje rade chociaz zobaczymy jak dlugo sama sobie bede radzic
A Emilek- u Ciebie dopiero na glukozie wyszly problemy z cukrem?? Bo nie pamietam jak to u Ciebie bylo.
Cannot ja takze z gory zle jestem nastawiona na szpitale. Ale juz prawie 2 tyg leze i mozna powiedziec,ze z dnia na dzien coraz szybciej mi dzien leci:-) tylko bardzo tesknie za rodzinka zwlaszcza za mezem;( ostatni raz go widzialam w niedziele i teraz dopiero takze w niedziele go zobacze. No ale takie sa uroki tego ze leze w lepszym szpitalu ponad 100km od domu. Ehh....
cannot
Anulfka- nie zazdroszcze
Ja bede tylko 30 km od domu w szpitalu, ale i tak dla mnie to bardzo daleko.
Wierze ze wytrzymasz, ja jak bede miala chwile zalamania to pomysle o Was wszystkich rowniez lezacych i dam rade
Zycze Ci samych dobrych dni i pozytywnego myslenia
Ja bede tylko 30 km od domu w szpitalu, ale i tak dla mnie to bardzo daleko.
Wierze ze wytrzymasz, ja jak bede miala chwile zalamania to pomysle o Was wszystkich rowniez lezacych i dam rade
Zycze Ci samych dobrych dni i pozytywnego myslenia
Sarenka89
Zaangażowana w BB
Cześć dziewczyny, co prawda ostatnio się nie udzielałam ale czytam wszystko na bieżąco, za mną straszliwie stresujące półtora tygodnia leżenia, na szczęście mogę już pochodzić po domu a nawet wyjść na spacer, pomału odstawiam wszystkie leki, i bardzo bardzo się z tego cieszę bo te wszystkie tabletki tak mi masakrowały żołądek że latałam do toalety co 30 minut, a stres biegunka i wymioty nie działają jakoś specjalnie dobrze na odżywianie kobiet w ciąży
Przesyłam buziaki dla wszystkich leżących mamusiek, i trzymam za nas wszystkie kciuki już bliżej niż dalej
Przesyłam buziaki dla wszystkich leżących mamusiek, i trzymam za nas wszystkie kciuki już bliżej niż dalej
edytka84
sarenka dobrze, że już lepiej
ja na razie z depilacją nie mam problemu, w poprzedniej ciąży do końca z lusterkiem dawałam radę więc i teraz tak planuję, raz pomógł mi mąż ale wyszło gorzej niż lepiej więc zostało lusterko
my intensywnie myślimy nad imionami, mi się podoba tylko 5 imion żeńskich mąż wysłał listę z 10 imionami na których są m.in 2 które ja chciałam, szok, bardzo się cieszę że mamy podobny gust i bez kłótni wybierzemy wspólnie imiona, ale musimy się jeszcze z tym przespać
dziewczyny na końcówce, zazdroszczę już tak niewiele Wam zostało, za chwilę będziecie tulić swoje maleństwa
ja na razie z depilacją nie mam problemu, w poprzedniej ciąży do końca z lusterkiem dawałam radę więc i teraz tak planuję, raz pomógł mi mąż ale wyszło gorzej niż lepiej więc zostało lusterko
my intensywnie myślimy nad imionami, mi się podoba tylko 5 imion żeńskich mąż wysłał listę z 10 imionami na których są m.in 2 które ja chciałam, szok, bardzo się cieszę że mamy podobny gust i bez kłótni wybierzemy wspólnie imiona, ale musimy się jeszcze z tym przespać
dziewczyny na końcówce, zazdroszczę już tak niewiele Wam zostało, za chwilę będziecie tulić swoje maleństwa
Z fasolkami wszytsko ok
Serduszka biją, dzieci rosną ale krwiak zajmuję ponad połowę wielkości pecherzyka ciążowego
Ze szpitala nie wyjdę dopóki krwiak się nie wchłonie.
Zalecili duphaston 3x1tab, luteine dopochwowo 2x2tab, zastrzyk clexane, relanium 2x1tab i kroplówki 3xdziennie przynajmniej dopóki krwawienie nie ustąpi.
Mam leżeć i się nie denerwować
Dziękujemy wszystkim za kciuki
Serduszka biją, dzieci rosną ale krwiak zajmuję ponad połowę wielkości pecherzyka ciążowego
Ze szpitala nie wyjdę dopóki krwiak się nie wchłonie.
Zalecili duphaston 3x1tab, luteine dopochwowo 2x2tab, zastrzyk clexane, relanium 2x1tab i kroplówki 3xdziennie przynajmniej dopóki krwawienie nie ustąpi.
Mam leżeć i się nie denerwować
Dziękujemy wszystkim za kciuki
Sarenka89
Zaangażowana w BB
Najbardziej lubię to zalecenie, "leżeć i się nie denerwować" przecież to nasze dzieciaki, i istnieje jakieś zagrożenie dla ich zdrowia .. ehh ja przez tą ciąże to ogólnie płacze jak bóbr żeby nie powiedzieć beksa tak mi po prostu łzy lecą, bo znowu mam biegunkę, bo znowu wymiotuje, bo nie mogę nic zjeść .. ejj, jednak nie jak bóbr tylko jak beksa
Sarenka uważam tak samo jak Ty
Trudno jest leżeć i się nie denerwować gdy naszym dzieciom grozi niebezpieczeństwo:-(
Co do płaczliwości to pamiętam, że w ciąży z córką płakałam jak głupia nad jakimś tanim romansidłem Wtedy wydawało mi się to takie romantyczne
Trudno jest leżeć i się nie denerwować gdy naszym dzieciom grozi niebezpieczeństwo:-(
Co do płaczliwości to pamiętam, że w ciąży z córką płakałam jak głupia nad jakimś tanim romansidłem Wtedy wydawało mi się to takie romantyczne
reklama
Anka to dobrze, że z dziećmi wszystko ok. Wiadomo "leżeć i nie denerwować się" łatwo powiedzieć zwłaszcza lekarzowi który nigdy nie był na takim miejscu. Ale dostałaś zestaw leków które powinny pomóc. Zwłaszcza relanium na uspokojenie.
Dobrze, że mamy forum i możemy się wspierać nawzajem
Dobrze, że mamy forum i możemy się wspierać nawzajem
Podziel się: