reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

Rilla to dobrze, że zakupy się udały;-) Mnie niestety ominą intensywne przygotowania. Nawet jeśli mnie wypuszczą wcześniej ze szpitala to będę musiała w domu cały czas leżeć. Mąż już mi zapowiedział, że mnie przypilnuje:-D Część rzeczy zapewne kupię na internecie tak jak ty, ale o praniu, prasowaniu itp to mogę zapomnieć, trzeba będzie zdać się na rodzinkę:-)

Adb7 piękna waga dzieci;-) Mam nadzieję, że jak ja będę miała w przyszłym tyg usg to moje maleństwa też będą mieć podobną wagę.

reklama
Cześć dziewczyny
U mnie niestety nad ranem krwawienie wróciło teraz dostaje kroplówki i co 3godziny duphaston. Mam zakaz wstawania, tylko mogę do toalety iść. Jutro rano zrobią USG zobaczyć czy z maluchami jest ok
smilie2.gif

cannot na pewno wszytsko będzie dobrze. Poleżysz tydzień w szpitalu, lekarz dobierze odpowiednie leki i będzie ok. Potem spokojnie w domku bedziesz sobie odpoczywać i "dopracowywać" maluszki ;-)

misiarska i tak małej róznicy wieku trochę się obawiam :baffled: bo czasem ciężko jest z dwójką...

Justynia882 twoja córeczka też ma śliczne imię :laugh2:

Adb- pięknie pannice rosną :-)

Anulfka- będziesz z łożka doqodzić rodzinką tak jak ja, każdy dostał zadanie do wykonania od kupna i dostawy mebli, przez skręcanie aż po zakupy dla chłopców, nawet zdjęcia i mmsy rozsyłałam żeby wiedzieli co i jak;-) jak na razie nikt się nie sprzeciwia i grzecznie mnie słuchają:-D

A-nka- bardzo współczuje i jeszcze bardziej zaciskam kciuki!!!!!!!!

Cannot- najwazniejsze zeby zbadali was dokladnie, bedziesz wiedziec jak wyglada sytuacja, a to najwazniejsze.

Madison- oby samopoczucie z dnia na dzien bylo lepsze :-)

Trzymajcie się wszystkie dzielnie! Sa lepsze i gorsze dni ale zawsze jest forum !

Ostatnia edycja:
A_nka to nie dobrze. :(Bardzo ci wspolczuje. Glowa do gory, bedzie dobrze zobaczysz. Ja w 9 tyg tez wyladowalam z krwawieniem bo jakis krwiak byl. Teraz po krwiaku ani sladu a dopadlo mnie co innego :( Trzymam za was kciuki!
Rilla no ja juz rodzince powiedzialam ze nie beda miec ze mna latwo, hehe:-) ale jak na razie to nic sie nie mrucza:-)

Cannot- powodzenia w szpitalu. A na zmianę lekarza nigdy nie jest za późno :-) ja gdy byłam w ciąży z synkiem, zmieniłam lekarza w 29 tygodniu ciąży i byłam bardzo zadowolona. Teraz lekarka która prowadziła mi końcówkę poprzedniej ciąży, prowadzi mi obecną ciążę.

Adb7- super, że dziewczyny rosną zdrowo. Gratulacje

A_nka- trzymaj się dzielnie. Jesteśmy z Tobą.

Przesyłam pozdrowienia ze szpitala :-) U mnie wszystko OK, dziewczyny mają 2100 i 2300. Dostałam pierwszą dawkę sterydów.

Anulfka już się cieszyłam że sie spotkamy, ale Ujastek ma pełny oddział i leżę gdzie indziej...

Anka witaj! oby wszystko skończyło się dobrze :tak:

milla jak żłobek? jak się czujesz?

katherine wszystko u ciebie dobrze?

Dziękuję Wam bardzo dziewczyny :yes: Fajnie, że jesteście, jakoś mi tak raźniej. W poprzednich ciążach nie udzielałam się na żadnym forum więc tym bardziej teraz doceniam Wasze wsparcie :zawstydzona/y:

Lekarka kazała mężowi nie nastawiać na szczęśliwe zakończenie, ale do jutra mam prawo mieć nadzieję :frown:
Wiem, że coraz mniejszą... Ehh z Dominikiem też na początku ciąży były kłopoty, ale krwawienie było o wiele mniejsze niż teraz :no:
Strasznie się boję dziewczyny :unsure:
Dziś już pewnie nie napiszę bo po obchodzie mam dostać kolejną porcję kroplówek, ale jutro na pewno się odezwę. Trzymajcie się dziewczyny :-)
Miłej i spokojnej nocki dla Was wszystkich :tak::-D

A-nka- ahhhh te komentarze zeby nie liczyc na nic. Musicie miec obydwoje nadzieje ze groszki sie dzielnie utrzymaja!

Julianna- jeszcze jedna dawka i po wszystkim. Bardzo Cie badaniami wymeczyli?

reklama
a_nka bede mocno trzymac kciuki za Was. Oby skonczylo sie na krwiaku jak to sie czesto zdarza. Najwazniejsze ze jestescie pod dobra opieka. Musi byc dobrze.
Julianna ze zlobkiem super. Malemu sie bardzo podoba. Az sie boje zapeszyc bo od przyszlego tygodnia startuje na caly etat. Boze, co ja ze soba wtedy zrobie? Chyba umre z nudow :-)
Gratuluje wagi dziewczynek. Napisz prosze czy po sterydach cos sie czuje? No i jak dlugo bedzirsz w szpitalu?
U mnie bez zmian jezeli chodzi o samopoczucie. Czekam spokojnie na ktg . Nie wiem tylko kiedy bede miala pierwsze i jak czesto potem. Mam nadzieje ze w przyszlym tygodniu sie dowiem

Do góry