Fusun - ja do 16 tc nie przybrałam, a potem do 33 było już 25 na plusie. Pewnie byłoby i więcej, ale przez ostatnie 3 tygodnie byłam już w szpitalu, więc waga przystopowała. Ale 3 miesiące po porodzie spokojnie wchodziłam w swoje spodnie sprzed ciąży (rozmiar 36), tylko niestety skóra na brzuchu do tej pory nie przypomina tej sprzed. Trudno coś za coś.
Ja miałam dosłownie kilka sztuk 50, resztę 56. Młodzi na wyjście ważyli 2400 i 2500, trochę na początku były za duże, ale gdzieś po 2 tygodniach dorośli. Po 6 tygodniach pakowałam już za małe ciuszki.
7 pieluch na dzień??? To jakieś bardzo oszczędne niemowlaki. U mnie szło 13-16 na głowę. Teraz idzie 6-7. Ale moi na cycku robili kupę praktycznie przy każdym karmieniu. A że przebierałam ich przed cyckiem (nie wyobrażam sobie karmienia z pełną pieluchą), to często i po trzeba było przebierać :-)
Jeśli chodzi o dady to cenowo aż tak bardzo się nie różnią od pampersów w promocji. Na 4, bo takie porównywałam - dada 0,56, a pampki 0,63. Ale jakościowo podobne. Mi przeszkadza ten chemiczny zapach. Moi od początku używają Libero i jesteśmy bardzo zadowoleni, ale z tego co wiem to w sklepach ich nie ma.
3majcie się dziewczynki dłuugo w trójpakach :-)