reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

Kasiamama
Gratulacje i zdrowi zdrowia i jeszcze raz zdrowia dla was! Ale co się działo wody poszły? Czy cos innego.

A ja za waszą namową leże właśnie pod ktg decyzja co ze mną za jakąś godzinę bo jeszcze badanie i USG.2 tentna równe są ale zapis trwa. A u mnie 3 wspaniałą noc :-) i czuje się naprawdę dobrze - tego jeszcze nie było aby zgłaszać się do szpitala bo się za dobrze czuje.

reklama
Kasiamama gratuluje córeczek i nie martw się, na pewno wszystko będzie dobrze - jak napisałaś są silne i szybko opuszczą ten oddział za co trzymam mocno kciuki &&&&

Justynia tak, w niedzielę po 18 odeszły mi wody i potem wszystko potoczyło się już bardzo szybko...

A to moje kruszynki:
Maja (1830g i 43cm) Julia (1870g i 48cm)
DSC06613.jpgDSC06618.jpg

Załączniki

• DSC06613.jpg
    DSC06613.jpg
    19,9 KB · Wyświetleń: 87
  • DSC06618.jpg
    DSC06618.jpg
    25,7 KB · Wyświetleń: 80
Ostatnia edycja:
Kasiamama serdeczne gratulacje dla Ciebie i dumnego Tatusia !! Dziewczynki śliczne, a fryzurki mają wprost oszałamiające :tak:.
I wcale nie wyglądają na malutkie. Coś mi mówi, że bardzo szybko będziecie razem.

Ostatnia edycja:
Ja was więcej nie słucham :-p zapisy ok maluchy niby 2,8 i 2,7 ale szyjki zostało m 10% i zostaje :-/ powiedzieli ze nie wiadomo kiedy by się miało zacząć wiec zostaje :-) aby mieli mnie na oku no i oczywiście namawiają mnie na SN.

Kasiamama - najlepszego dla Was. Cudowne Twoje dziewczynki :-) i jakie podobne do siebie. Niech rosną szybciutko, żebyście mogli być razem w domku.

Justynia - strzeżonego Pan Bóg strzeże ;-) Szybkiego i bezproblemowego rozpakowania się :-) Do rekordzistki Ci jeszcze trochę brakuje - na moim początku ciąży była tu mamuśka, co jej cc robili chyba w 39+4. I też miała już jednA pociechę w domu.

reklama
kasiamama a w którym tygodniu urodziły się Twoje cudeńka?jestem trochę do tyłu z informacjami:-)
Justynia czyli już niedługo odsapnę i przestanę wreszcie nerwowo sprawdzać forum w poszukiwaniu dobrych wieści od Ciebie:-DA co chodzi o sn to mnie nikt o zdanie nie pytał,ale postanowiłam wcześniej,że jeśli wszystko będzie ok z małymi i lekarze zadecydują o sn to nie będę się sprzeciwiała,zaufałam lekarzom.

Ostatnia edycja:
Do góry