reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

Witajcie dziewczyny :-)

Gotadora - cudne maleństwa:-)

Ja po USG. Moje maluchy rosną bardzo ładnie, bo mają ponad 10cm długości, jedno waży 104g, drugie 112g. No i prawdopodobnie są to dziewczynki :-) Wszystkie narządy mają odpowiednio wykształcone jak na swój wiek. Także wygląda na to, że będzie babiniec z jednym malutkim rodzynkiem :-)

Pozdrawiam wieczornie

reklama
Gotadora przecudne maluszki!!! Mam nadzieję, że już niedługo będziecie w domu :)
Flis trzymam mocno kciuki za same dobre wiadomości na dzisiejszej wizycie &&&

Misiarska Tobie również gratuluję udanej wizyty i pięknej wagi maluszków. No i "koloruję" Cię na naszej liście na różowo :))

1.Rachel22324.październik.13
2.Flis1205315.listopad.13
3.Justynia88229.listopad.13
4.Paolka29.listopad.13
5.Kasiamama30.grudzień.13 (28 grudnia)
6.Aneszka812.styczeń.14 (30 grudnia)
7.Jjka5.styczeń.14
8.Jok6.styczeń.14
9.Karmelova7.styczeń.14
10.Napierajka8.styczeń.14 (20 grudnia)
11.Effcia12311.styczeń.14
12.Hannah342.luty.14
13.Maya1215.marzec.14
14.Milla7615.marzec.14
15.Julianna20.marzec.14
16.Misiarska2.kwiecień.14 (30 marca)
17.Nanka4.maj.14
18.Nana7ma10.maj.14
19.Paulinka_uk10.maj.14
20.KPe00715.maj.14

flis12053
i jak po wizycie ?? jak jesteś przed to trzymam kciuki aby było ok &&&&

Marcysiowa
u mnie w tesco nie ma 50 :wściekła/y: może wykupione były :szok: bo u nas ciężkie przypadki z całego województwa rodzą, albo źle szukałam muszę jeszcze raz podjechać.

misiarska
no widzisz nie potrzebnie się denerwowałaś :) super że wszystko ok.

gotadora
a Ty już w domu czy jutro wychodzicie?? jak maluchy dają popalić??

Właśnie wróciliśmy z mężem. Jedna dziewczynka 2479g , a druga 2,550g. :-DJutro jeśli będzie miejsce w szpitalu (dowiem się o 11) kładziemy się na zastrzyki na rozwój płucek, a jeśli nie będzie to w poniedziałek. Tak czy inaczej jutro czeka nas wyjazd. Nie bede miała dostępu do internetu ,ale mam numer do jednej z was więc będe na bierząco informować. ;-)

flis12053
i jak po wizycie ?? jak jesteś przed to trzymam kciuki aby było ok &&&&

Marcysiowa
u mnie w tesco nie ma 50 :wściekła/y: może wykupione były :szok: bo u nas ciężkie przypadki z całego województwa rodzą, albo źle szukałam muszę jeszcze raz podjechać.

misiarska
no widzisz nie potrzebnie się denerwowałaś :) super że wszystko ok.

gotadora
a Ty już w domu czy jutro wychodzicie?? jak maluchy dają popalić??

Jak któraś będzie potrzebować to mogę kupić i dosłać.

Dziewczynki mam trochę ubranek dla bliźniaków chłopców na rozmiar 50 i 56. Są nawet takie cieplusie jesienno-zimowe ;) Nie wiem po co takie kupowaliśmy;) W każdym razie mogę odsprzedać. Cena za wszystkie posiadane ubranka to 250zł. Sam komplecik zimowy x2 kosztował ponad 100zł i nie był noszony. Dorzucam jeszcze dwa rożki. Jeśli któraś z Was jest zainteresowana to proszę pisać na priv. Mam też laktator Medela mini electric z dwiema buteleczkami i praktycznie nie używanym smoczkiem calma. Zestaw również za 250zł (sam smoczek ok 50zł). Do tego zestawu dorzucę jeszcze po buteleczce dr browns'a, timme tippe, canpol, nuk ;) Smoczki do butelek również mam w większości nowiusie, a jeśli były używane to 2-3 razy. Moje dzieci poprostu upodobały sobie lovi ;) Zdjęcia mogę przesłać dopiero w poniedziałek.

Życzę Wam szczęśliwych rozwiązań, nie tak jak w moim przypadku. Na szczęście u nas wszystko oki;)
Pozdrowionka

reklama
Mam nadzieje , że tylko zastrzyki, ale nasza Pani doktor chyba tak łatwo już nas nie wypuści....:-( Szyjka krótka,ale coś tam trzyma, leżenie można powiedzieć, że pomogło bo jak bym nie leżała to pewnie kruszynki były by już z Nami:blink:Także jutro napisze tu jeszcze :-)

Do góry