reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

a to moje skarbki

Martusia
DSC_0249.jpg

Norbert

Norbert 4 październik.jpg

Załączniki

• DSC_0249.jpg
    DSC_0249.jpg
    16,3 KB · Wyświetleń: 128
  • Norbert 4 październik.jpg
    Norbert 4 październik.jpg
    19 KB · Wyświetleń: 131
Ostatnia edycja:
reklama
gotadora spóźnione, ale serdeczne gratulacje :) Maluszki cudowne:-) Życze szybkiego powrotu do domku.
Dziewczyny o której ten program na tlc? Tez znam temat z własnego doświadczenia, udało nam się za czwartym razem. Ale za to z podwójnym skutkiem :-)
Nie odzywam sie czesto, ale u nas wszystko ok. Zaczełam chodzic na zajęcia do szkoły rodzenia, bo znalazłam darmową w moim miescie, pomyslalam więc, ze nie zaszkodzi. Miłego dnia dla wszystkich:)

Gotadora śliczne te Twoje maluszki!!! Jeszcze raz gratulacje!Napisz w jaki rozmiar je ubierasz 50 czy 56, ja się zastanawiam czy nie dokupić pare ciuszków w rozmiarze 50, bo to kruszynki przecież są.

Gotadora
Maluchy cuda . super ze za chwile będziecie w domu. A z taka waga ja stawiam ze pasuje roz. 44 jak masz. U mnie 56 była dobra a mała miała 3200 i 58 i 2 tyg. Nosiła ten rozmiar bo w 62 pływała.

Co do ubranek to ja planuje 50 zakupić, córkę urodziłam w 40 tygodniu, a miała 52cm i w 56 strasznie sie topiła, a te ubranka 0-3 miesiące to juz w ogóle masakra, założyłam bliżej 3 miesiąca właśnie...

dziękuje dziewczyny. Maluszki urodziły się 48 cm i 51 cm, więc w 56 pływają, ale mam też parę mniejszych, jednak raz i do prania mąż zabiera. Dziś poprosiłam go aby dokupił ubranek dla wcześniaków w sklepie dziecięcym to wyobraźcie sobie,że dziewczyna dała mu w rozmiarze 56 :szok: no może za dwa miesiące :-D

Gotadora - cudne skrzaciki :-) ja mam na tapecie w telefonie też takie małe śpiące Smerfiki i nie mogę uwierzyć że już takie Kluski z nich.
Moi z 50 wyrośli gdzieś po miesiącu (urodzili się 50 i 51 cm), ale oni generalnie są duzi. I bardzo krótko nosili 62 - niektóre rzeczy założyłam kilka razy, niektórych nawet ani razu.

Juz to pisalam moja przyjaciółka urodziła syna 2700 i 51 i w 50 były duże a 44 jak na miarę szyte :-) na lumpach (u mnie w bydgoszczy) 50 bardzo dużo jest pajacow/bodow. Z 44 gorzej mam 2 pajace na wyjście do domu :-) ale 50 juz spory zapas; choć marzę aby zacząć od 56 ale pewnie to tylko będzie marzenie. A co do nowych ciuszkow bardzo trudno znaleźć 50 w jakiś sieciach jedynie w specjalistycznych sklepach ale ceny wtedy kosmos u mnie np. Body 50 - 1szt nowe 16zl.

reklama
dziękuje dziewczyny. Maluszki urodziły się 48 cm i 51 cm, więc w 56 pływają, ale mam też parę mniejszych, jednak raz i do prania mąż zabiera. Dziś poprosiłam go aby dokupił ubranek dla wcześniaków w sklepie dziecięcym to wyobraźcie sobie,że dziewczyna dała mu w rozmiarze 56 :szok: no może za dwa miesiące :-D

Gotadora wyślij męża do Tesco. Tam sa 50 nazywają się dla wcześniaków.

Do góry