reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
dziękuje dziewczyny :-)

w szpitalu to nic nie mówili o leżeniu, mam tylko od mego dr nakaz leżenia, no i od 24 tygodnia mam ten nakaz więc raczej głupio nawet pytać w obecnej sytuacji.

Hej dziewczyny!
Gotadora trzymam kciuki za te twoje 2 tygodnie, dotrwasz zobaczysz, ale lepiej leż jak najwięcej to szanse będą większe.
Ja dzisiaj dostałam skierowania i jutro idę robić badania m.in. test obciążenia glukozą 75 g, trochę się go boję ale mam nadzieję, że cukrzyca mi nie wyjdzie. W poniedziałek wybieram się do lekarza, ciekawa jestem ile urosły dzieciaczki. Mnie w ciągu tygodnia przybyło 2 cm w talii na wysokości pępka i zaczyna mi go wypychać. W ogóle czuję się już ociężała i jakbym nie mieściła się we własnej skórze :-).

Justynia mi lekarka powiedziała że teraz będziemy się spotykać co 2 tygodnie, więc po tym piątku będę miała wizyty co 2 tyg w czwartek, więc kolejna będzie wypadać 2 dni po twojej, więc nie będzie tak źle:)

No dziewczynki pięknie przyrastacie w siłę i pięknie się trzymacie w trójpakach :-)
Gotadora - 34 tydzień zaliczony - super :-) a październik już za pasem. Leżakuj ile się da, bo potem to towar deficytowy :-)

Normalnie umieram :wściekła/y: mała leży mi na pęcherzu, młody głowa w żołądku... dziś któreś się wypięło - poczułam palący ból i 5 nowych rozstępów na brzuchu :baffled: do tego mam katar... nie wiem jak mam w takim 3-paku przetrwać jeszcze 3 m-c :szok:

Witam dziewczyny. Jestem po wizycie u gina z dziećmi wszytko w porządku. Poznaliśmy płeć maluszków i chyba lepiej być nie mogło chłopiec i dziewczynka. Waga 451g i 458g

Karmelova gratulacje :-)

Justynia oj znam ten ból - moja mała od początku uwielbia mój żołądek, a mały przynajmniej raz dziennie sprawia,że muszę lecieć do łazienki, tak mi na pęcherz naciska

reklama
Tylko że ja mogła bym z tej łazienki najlepiej nie wychodzić :wściekła/y: chodzę co WC co 15 min na 3 krople, w piżamę (w której córę rodziłam) powoli nie wchodzę, jest mi tak krótka że ledwo tyłek zakrywa :no: mam dość aż płakać mi się chce, a mój M miał być dziś szybciej i był o 1 h!!! niby dużo ale myślałam że już o 12 się urwie a on był o 15 :dry: No to się na marudziłam;-)

Do góry