reklama
Napierajka
Fanka BB :)
Husky, ogromne gratulacje dla Ciebie i maluszków. Jak wrażenia po cc?
Dziewczyny, ja też mam problemy ze spaniem. O 12 w nocy biorę leki, a potem budzę się ok 4 i koniec spania. O 6 biorę leki, mąż wychodzi do pracy i wtedy dosypiam jeszcze ok godzinkę lub dwie. W ciągu dnia nie śpię bo boję się, że nie będę spać w nocy i tak w kółko.
Flis trzymam kciuki za dobre wieści.
Dziewczyny, ja też mam problemy ze spaniem. O 12 w nocy biorę leki, a potem budzę się ok 4 i koniec spania. O 6 biorę leki, mąż wychodzi do pracy i wtedy dosypiam jeszcze ok godzinkę lub dwie. W ciągu dnia nie śpię bo boję się, że nie będę spać w nocy i tak w kółko.
Flis trzymam kciuki za dobre wieści.
Husky gratulacje, dobrze ze z maluszkami wszystko ok :-)
Flis kciuki za dobre wiadomości.
A ja od piatku coraz wyrazniej czuje ruchy dzieciaczkow, juz nie moge pomylic tego z niczym innym i ciesze sie bardzo, bo dopiero sie zamartwialam, ze nic nie czuje.
Flis kciuki za dobre wiadomości.
A ja od piatku coraz wyrazniej czuje ruchy dzieciaczkow, juz nie moge pomylic tego z niczym innym i ciesze sie bardzo, bo dopiero sie zamartwialam, ze nic nie czuje.
kasiamama
Zaangażowana w BB
jok fajnie, że już coraz bardziej czujesz ruchy maluszków A wiesz, już może, kto obok chłopczyka u Ciebie mieszka?
kasiamama
Zaangażowana w BB
Ja będę miała dwie dziewczynki Parę stron wcześniej wkleiłam listę i tam pokolorowałam nasze daty porodu według tego, kogo nosimy w brzuszkach Ty jesteś na razie w połowie niebieska
kasiamama
Zaangażowana w BB
Flis super wiadomość Cieszę się, że malutkie równo rosną i są zdrowe
reklama
Podziel się: