reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

a myślałyście o pobraniu krwi pępowinowej swoich maluszków?
my pobraliśmy starszakowi i naszym bliźniakom też planujemy.

jak ktoś chce, mam kupony zniżkowe po 150 zł do Banku Komórek Macierzystych Novum, bo my właśnie tam przechowujemy krew starszaka.

reklama
Bibiana - Ogromne GRATULACJE :-D Piękna waga chłopców. Teraz nic tylko dochodź do siebie

Gloriane- początki są chyba zawsze trudne bo musicie się zapoznać. Ale spokojnie już niedługo będziesz wiedziała najlepiej co chłopcom dolega kiedy płaczą i czego chcą. Noszenie dwóch na raz to też nie problem tylko może nie na samym początku bo to ciałko jeszcze delikatne.

U nas coraz lepiej, chłopcy coraz bardziej kontaktowi się robią, zaczeli skupiać wzrok na twarzach i mam wrażenie że oboje uśmiechają się czasami już świadomie. Zaczeliśmy chodzić na rehabilitację i nie jest tak źle jak myślałam i maluchom się podoba:)

A oto dowód na to że można sobie radzić samej w domku z dwójką maluchów które najlepiej czują się kiedy mama jest w pobliżu.

Załączniki

• IMG_20130727_140714.jpg
    IMG_20130727_140714.jpg
    25,5 KB · Wyświetleń: 121
Maggi cudna fotka, ale Wam dobrze! nie mogę się doczekać kiedy i ja będę sobie tak z maluszkami leżeć ... ah rozmarzyłam się!

Multimama Ty pewnie też cieszysz się już bliskością ze swoimi skarbami

Bibianka jeszcze raz gratulacje!

maggi81 śliczne bąbelki :)
Ja po wizycie. U dziewczynek wszystko dobrze. Rosną Wiktoria 690g a Natalka 610g. :-) Kolejna wizyta za dwa tygodnie.
Z niecierpliwością czekam na wiadomość o porodzie multimamy:)

Bibiana - gratulacje ogromne :-) Dużo zdrówka dla Was :-) no i oczywiście czekamy na fotki ;-)
Maggi - mam podobne zdjęcie :-) tylko bez kota ;-)
Gotadora - jeszcze się należysz ze swoimi.szkrabami i nanosisz na rękach
Polka - ja smaruje (tzn jak mi się przypomni) maścią z silikonem - podobno mniej widoczna jest blizna :-) ale oprócz męża i gina i tak nikt tam nie zagląda :-)
Gloriane - chciałabym Ci napisać że później jest łatwiej :-) chociaż po powrocie ze szpitala do domu było dużo lepiej. Przede wszystkim był z nami cały czas emek i pomagał jak tylko mógł.

Bibiana- gratuluje!!!! Czekam na zdjęcia;)

filis12053 super ze dziewczyny rosną:) widze ze bedziesz miec córeczkę moja imienniczke;) ja tez czekam na dwie córeczki;) masz jedno czy dwu majowe??

maggi super zdjęcie! Ale jesteś dowodem na to ze można samemu sobie radzić z bliznietami;) dzięki wam rozpakowanym mama nabierać pewności siebie ze sobie dam radę ciesze:)

ciekawe czy multimama juz tuli maluszki :)

reklama
Do góry