reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

Gotadora ja się bardzo cieszę, ale jakoś za szybko mi okres ciąży minął, mój mąż też zestresowany bo kazali mi przyjechać na czczo i on myśli, ze od razu będą mnie ciąć, więc musiałam mu wytłumaczyć, że przecież badania muszą mi porobić :-D

reklama
Bibiana zazdroszczę tego komfortu ze już wiesz. Będę trzymać kciuki :-)

Ja ciągle czekam. Póki co zero skurczów,nic się nie dzieje. Każdy lekarz mówi mi co innego ale narazie zapowiada się jednak na to zwane leżeć i czekać na akcje :-\

Multimam no pewnie, że do poniedziałku będę czekać, myślę, ze jakby chcieli mnie ciachać to najwcześniej wtorek bo wtedy będzie 37t skończony...

Gloriane czyli Ty nadal czekasz na akcje? a jak nic się nie będzie działo to co czwartek lub piątek cc czy też nie?

Bibiana, no dziś na obchodzie lekarz powiedział ze im dłużej tym lepiej,więc raczej jednak cc nie planują :-\ 9 dzień w szpitalu dziś mija...a moja cholestaza z która tu przyszłam nie istnieje :-\

Jak nie istnieje???? czyli nic o niej nie mówią, badań nie robią??? echhh dlatego dobrze, ze wczoraj na oddział nie trafiłam jednak te parę dni więcej w domu na wagę złota.
A jak Twoje rozwarcie? postępuje coś czy cały czas w miejscu?

Multimama jeszcze tak będzie że wszystkie 3 w poniedziałek się rozpakujemy hihi ale by było :-D

dziewczyny, ale byłby numer :-) może się postarajcie co :-D aa.. to na poniedziałek byłoby Was cztery, bo mamy jeszcze Mrówkę, ale ona jakoś zamilkła

reklama
Multimama to żeby nie było to Ty jako pierwsza urodzisz a następnie my :tak::-D:tak::-D:tak:

Gotadora no tak jeszcze Mrówka ma 29 cc,

Do góry