reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Ineska nie martw się, zaraz razem go zrobimy :-)

sprawdziłam Twój kod, niestety zapisałaś sobie nie ten właściwy, bo po wklejeniu ( sprawdziłam u siebie) jest niewidoczny, musisz więc stworzyć jeszcze raz całego suwaczka, na końcu skopiuj pierwszy kod, to jest bodajże bb kod i ten kod wkleisz do treści sygnatury

( po wejściu w ustawienia, klikasz z lewej strony "edytuj sygnaturę", usuń wszystko co masz tam zapisane, może też wkleiłaś coś poniżej ?poniżej co jest napisane "obrazek w sygnaturze" nic nie wklejaj, tu ma być pusto, wklej wyżej jako tekst

Cześć dziewuszki!Nie mogę spać po tym jak wczoraj w końcu zostałam napełniona informacjami:-)Jestem trochę mało skromna więc się pochwalę:patrzcie jaki mam ładny suwaczek!!!!!

Multimama ja już myślałam że napiszesz że rodzić jedziesz, a tu 38 tydzień trzasnął :-) niezłe osiągnięcie. Na jesieni też była ciężarówka co dotrzymała do 39 plus jeszze jakieś dni. Wszystko jest możliwe. Ale statystyczne najwięcej maluchów wychodzi między 35 a 37 tc.
Ineska maluchy w brzuchu to takie "mózgojady" ale po porodzie jest jeszcze gorzej. Łapie się że wkładam kawę do lodówki, biorę coś czego nie powinnam i generalnie muszę 5 razy sprawdzać czy gaz wyłączony i drzwi zamknięte :-)

Multimama :-) wow! 38 tydzień! gratulacje!!!

Lilonka :-D to widzę,że mój m to będzie miał ze mną kłopot :-D bo ja już wcześniej zapominałam ... moje najgorsze zapomnienie to, gdy zatrzasnęłam drzwi ( mieszkaliśmy w Londynie) i przesiedziałam pod drzwiami w piżamie 8 godzin, a gdy m wrócił to pytał czemu nie zadzwoniłam, a ja przeciez telefon też zamknęłam w mieszkaniu, a nawet jakby ktoś mi użyczył to numeru nie pamiętałam :-D

Zenia trzymam kciuki za drugiego maluszka, aby krwiak się wchłonął i mały zaczął pieknie jeść &&&&&&&&&

Multimama gratulacje pięknego suwaka :-D 38 tc też bym tyle chciała mieć :tak: choć wiem, ze będzie już ciężko.

Gotadora :-D

reklama
Bibiana czyli Tobie wczoraj nic nie zdejmowali?dopiero masz się z lekarzem umówić na termin,tak?bo ja to trochę od wczoraj nie kumata jestem.A co chodzi o suwaczki to pamiętaj,że wszystko jest możliwe,więc nie trać nadziei:-):tak:

Do góry