reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

julia.85, jeszcze raz GRATULUJE, dla mnie jestes THE BEST, a moj maz w szoku jak mu przeczytalam jak rodzilas i jakie duze dzieciaczki urodzilas, bo on wczoraj kupil body dla newborn do 56cm i zastanawia sie czy nie beda za male :), gratulacje dla calej rodzinki

reklama
Ja też byłam w szoku bo Zosie i Tymka urodziłam 3 dni przed terminem i syn ważył 3050 54 cm a córka prawie 3 kg i 49 cm ;) ale dobrze cieszę się, że przekroczyliśmy te 3 kg

no to aktualizacja :-)

1. Multimama
7 SIERPNIA 2013
2.Mrówka Netka
CC 29 lipca 13 CC
3. Gloriene
20.sierpień. 13 ( 19.07-01.08)
4. Bibiana
20.sierpień. 13
5. Dolorez
24 sierpień. 13 ( 10. Sierpień )
6. Polka
26.sierpień. 13
7. Ineska uk
04.październik. 13
8. Nnatalie04
05.październik. 13 ( 21 września )
9. Gotadora
24.padziernik. 13 ( 09 października )
10. Raczel
24.październik. 13
11. Flis
15.listopad. 13
12. Justynia
29.listopad. 13 ( 8.grudzień.13)
13. Paolka
29.listopad. 13
14.Nik_i

15. Jjka
5. styczeń. 14
16. Napierajka
8. stycznia.14

Julia85 gratuluje!!! Sliczne malenstwa:) i jakie duże:) historia porodu super:) haha potem dzieciaczkom nedkesz opowiadać jak to mama szła spać ze spokojem a tata pod drzwiami uszykowanh czekał jakby to on miał rodzic :)

julia.85
gratulacje!! super waga i SN moje marzenie! :) dzieciaki cudne

Ineska_uk
co do rozmiaru 56 ja córę miałam 3320 i 58cm i rozmiar 56 nosiłam 2 tyg + pieluchy 1 tez 2 tyg wiec 56 się przydają te rozmiary zawsze na większe dzieci pasują.
a gdzieś wyczytałam że zawsze z kolejnych ciąż dzieci są większe :) wiec jak to jest Twoja 1 ciąża to może dłużej ponoszą 56 choć życzę jak największych maluchów. ja się przyznam że z wyprawką szykuję się od 50! nawet mam 2-3 szt 44, moja przyjaciółka urodziła syna (wcześniak 35tc) 2600 i 51cm i 44 były idealne przez 2 tyg :p

Zenia -gratulacje:-) pięknie przytrzymałaś kolejkę:tak:Order Ci się należy - uśmiechu:-)
Julia - gratuluję i podziwiam:-) Druga parka bliźniolców:szok: a ile szczęścia. No i poród - sn - opis rewelacyjny:-)

My zaczynaliśmy od rozmiaru 50 (maluchy urodziły się 50 i 51 cm) - a teraz już lecimy w 68 - rosną mi Smerfy jak po smerfojagodach;-) Ale w 50 i 56 trochę pochodziliśmy, za to 62 przeleciało nawet nie wiem kiedy. Niektóre rzeczy ubrałam 1,2 razy, a innych wcale;-)

reklama
Julia.85 - GRATULACJE!!! Ale zrobiłaś niespodziankę, a Twoja historia porodu rewelacyjna! Bobaki cudne. Życzę wszystkim przyszłym mamom takiego zakończenia.
Ja mam we wtorek wizytę u mojego lekarza, może w końcu dowiem się jaka płeć dzieciaczków.

Do góry