reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

julia.85, jeszcze raz GRATULUJE, dla mnie jestes THE BEST, a moj maz w szoku jak mu przeczytalam jak rodzilas i jakie duze dzieciaczki urodzilas, bo on wczoraj kupil body dla newborn do 56cm i zastanawia sie czy nie beda za male :), gratulacje dla calej rodzinki

reklama
Ja też byłam w szoku bo Zosie i Tymka urodziłam 3 dni przed terminem i syn ważył 3050 54 cm a córka prawie 3 kg i 49 cm ;) ale dobrze cieszę się, że przekroczyliśmy te 3 kg

no to aktualizacja :-)

1. Multimama
7 SIERPNIA 2013
2.Mrówka Netka
CC 29 lipca 13 CC
3. Gloriene
20.sierpień. 13 ( 19.07-01.08)
4. Bibiana
20.sierpień. 13
5. Dolorez
24 sierpień. 13 ( 10. Sierpień )
6. Polka
26.sierpień. 13
7. Ineska uk
04.październik. 13
8. Nnatalie04
05.październik. 13 ( 21 września )
9. Gotadora
24.padziernik. 13 ( 09 października )
10. Raczel
24.październik. 13
11. Flis
15.listopad. 13
12. Justynia
29.listopad. 13 ( 8.grudzień.13)
13. Paolka
29.listopad. 13
14.Nik_i

15. Jjka
5. styczeń. 14
16. Napierajka
8. stycznia.14

Julia85 gratuluje!!! Sliczne malenstwa:) i jakie duże:) historia porodu super:) haha potem dzieciaczkom nedkesz opowiadać jak to mama szła spać ze spokojem a tata pod drzwiami uszykowanh czekał jakby to on miał rodzic :)

julia.85
gratulacje!! super waga i SN moje marzenie! :) dzieciaki cudne

Ineska_uk
co do rozmiaru 56 ja córę miałam 3320 i 58cm i rozmiar 56 nosiłam 2 tyg + pieluchy 1 tez 2 tyg wiec 56 się przydają te rozmiary zawsze na większe dzieci pasują.
a gdzieś wyczytałam że zawsze z kolejnych ciąż dzieci są większe :) wiec jak to jest Twoja 1 ciąża to może dłużej ponoszą 56 choć życzę jak największych maluchów. ja się przyznam że z wyprawką szykuję się od 50! nawet mam 2-3 szt 44, moja przyjaciółka urodziła syna (wcześniak 35tc) 2600 i 51cm i 44 były idealne przez 2 tyg :p

Zenia -gratulacje:-) pięknie przytrzymałaś kolejkę:tak:Order Ci się należy - uśmiechu:-)
Julia - gratuluję i podziwiam:-) Druga parka bliźniolców:szok: a ile szczęścia. No i poród - sn - opis rewelacyjny:-)

My zaczynaliśmy od rozmiaru 50 (maluchy urodziły się 50 i 51 cm) - a teraz już lecimy w 68 - rosną mi Smerfy jak po smerfojagodach;-) Ale w 50 i 56 trochę pochodziliśmy, za to 62 przeleciało nawet nie wiem kiedy. Niektóre rzeczy ubrałam 1,2 razy, a innych wcale;-)

reklama
Julia.85 - GRATULACJE!!! Ale zrobiłaś niespodziankę, a Twoja historia porodu rewelacyjna! Bobaki cudne. Życzę wszystkim przyszłym mamom takiego zakończenia.
Ja mam we wtorek wizytę u mojego lekarza, może w końcu dowiem się jaka płeć dzieciaczków.

Do góry