reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

Gloriane to skoro lekarze uwazaja ze pora odstawiac leki i sciagnac pessar to nic jak tylko czekac na jakas akcje,a dziewczyny dobrze mowia ze lekarze wiedza co robia:-) tak wiec glowa do gory bedzie dobrze...

Multimama to widac u Ciebie im blizej konca tym sie poprawia samopoczucie:-) trzymam kciuki zeby cos sie zaczelo dziac

Justynia dobrze ze wszystko ok z Toba i z maluchami

Jjka tak jak pisala nnatalie jesli cos sie zacznie dziac to na pewno nie beda patrzec czy to swieta czy nie i zrobia cesarke,nic sie nie martw

reklama
Zenia- Gratulacje:):)ładna waga maluchów a ty jak sie czujesz?
Różyczko- pokaż nam swoich chłopaków bo jeszcze chyba ich nam nie przedstawilas a cioteczki ciekawe jak wyglądają bobasy:D. Pamiętam ze jeden z chłopców miał coś z nóżka jeszcze w brzuszku, jak to teraz u niego wygląda? macie jakas rehabilitacje teraz na nią?
Gloriane- trzymaj sie dzielnie w szpitalu, napewno wszystko bedzie dobrze i może jeszcze troszkę polezysz na patologii niczym wyciągna chłopców:Dmocno wam kibicuje:)jeśli nie leżysz plackiem w łóżku to może cię jutro odwiedzę bo mam wizytę z jednym młodym u lekarza w szpitalu to z chęcią cię odwiedzimy na chwilkę :D

Dziewczynki widzę ze teraz bedzie w lecie mega wysyp bliźniaków:) trzymajcie ładnie kolejkę żeby dzieciaczki zdrowe na świat przychodziły.

Ostatnia edycja:
Hej! Ja chciałam powiedzieć, że wczoraj nad ranem przywitałam moją drugą parkę bliźniąt. Mimo, że urodzili się równo w 37 tygodniu przerośli swoję rodzeństwo urodzone w terminie syn waży 3350 i ma 56 cm a córcia 3110 i 55 cm ;)

Zdjęcia Wojtka i Agatki

Załączniki

• Zdjęcia-0710.jpg
    Zdjęcia-0710.jpg
    23,3 KB · Wyświetleń: 76
  • Ar1 (1).jpg
    Ar1 (1).jpg
    22 KB · Wyświetleń: 73
Julia ale jaja hehe,waga swietna jak na ten tydzien ciazy:-) gratuluje ogromnie a dzieciaczki cudowne,czekamy na jakas relacje czy wody Ci odeszly i jak porod bo o ile pamietam to pisalas ze chcesz sn:-) jeszcze raz gratuluje ogromnie!!!!:-):-):-D

Julia ale jaja hehe,waga swietna jak na ten tydzien ciazy:-) gratuluje ogromnie a dzieciaczki cudowne,czekamy na jakas relacje czy wody Ci odeszly i jak porod bo o ile pamietam to pisalas ze chcesz sn:-) jeszcze raz gratuluje ogromnie!!!!:-):-):-D
no więc tak skurcze zaczeły mi się ok 18 takie co 15-20 minut godzinę później odszedł czop ale ja jak to ja jeszcze normalnie się umyłam i ok 22 poszła spać chociaż mąż już pod drzwiami czekał, a ja zamiast jemu dzieci rodzić zaczełam smacznie spać tak mocno zasnęłam, że nawet mi się coś przyśniło ale mąż mnie obudził, bo podobno jęczałam przez sen i dobrze zrobił, bo bym chyba swój poród przespała o 1:20 byłam już w szpitalu z 5 centymetrowym rozwarciem o 1:45 dostałam kroplówkę i o 3 leżałam już na porodówce z regularnymi skurczami i pełnym rozwarciem, a o 4:35 przyszła na świat Agatka a 10 minut później jej brat Wojciech. Położna powiedziała, że tak mi ładnie poszło, że 5 dziecko urodzę na parkingu ale raczej się tego nie dowie. Wody mi odeszły jak przekroczyłam próg szpitala, oczywiście rodziłam sn jutro wychodzimy do domu :D

No to super,nic tylko tak rodzic:-)a dzieciaczki rozumiem ze mialy ulozenie glowkowe? Dzielna mamusia jestes i fajnie ze juz jutro do domku wychodzicie:-) trzymajcie sie cieplutko

reklama
Do góry