reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

Gloriane to skoro lekarze uwazaja ze pora odstawiac leki i sciagnac pessar to nic jak tylko czekac na jakas akcje,a dziewczyny dobrze mowia ze lekarze wiedza co robia:-) tak wiec glowa do gory bedzie dobrze...

Multimama to widac u Ciebie im blizej konca tym sie poprawia samopoczucie:-) trzymam kciuki zeby cos sie zaczelo dziac

Justynia dobrze ze wszystko ok z Toba i z maluchami

Jjka tak jak pisala nnatalie jesli cos sie zacznie dziac to na pewno nie beda patrzec czy to swieta czy nie i zrobia cesarke,nic sie nie martw

reklama
Zenia- Gratulacje:):)ładna waga maluchów a ty jak sie czujesz?
Różyczko- pokaż nam swoich chłopaków bo jeszcze chyba ich nam nie przedstawilas a cioteczki ciekawe jak wyglądają bobasy:D. Pamiętam ze jeden z chłopców miał coś z nóżka jeszcze w brzuszku, jak to teraz u niego wygląda? macie jakas rehabilitacje teraz na nią?
Gloriane- trzymaj sie dzielnie w szpitalu, napewno wszystko bedzie dobrze i może jeszcze troszkę polezysz na patologii niczym wyciągna chłopców:Dmocno wam kibicuje:)jeśli nie leżysz plackiem w łóżku to może cię jutro odwiedzę bo mam wizytę z jednym młodym u lekarza w szpitalu to z chęcią cię odwiedzimy na chwilkę :D

Dziewczynki widzę ze teraz bedzie w lecie mega wysyp bliźniaków:) trzymajcie ładnie kolejkę żeby dzieciaczki zdrowe na świat przychodziły.

Ostatnia edycja:
Hej! Ja chciałam powiedzieć, że wczoraj nad ranem przywitałam moją drugą parkę bliźniąt. Mimo, że urodzili się równo w 37 tygodniu przerośli swoję rodzeństwo urodzone w terminie syn waży 3350 i ma 56 cm a córcia 3110 i 55 cm ;)

Zdjęcia Wojtka i Agatki

Załączniki

• Zdjęcia-0710.jpg
    Zdjęcia-0710.jpg
    23,3 KB · Wyświetleń: 79
  • Ar1 (1).jpg
    Ar1 (1).jpg
    22 KB · Wyświetleń: 80
Julia ale jaja hehe,waga swietna jak na ten tydzien ciazy:-) gratuluje ogromnie a dzieciaczki cudowne,czekamy na jakas relacje czy wody Ci odeszly i jak porod bo o ile pamietam to pisalas ze chcesz sn:-) jeszcze raz gratuluje ogromnie!!!!:-):-):-D

Julia ale jaja hehe,waga swietna jak na ten tydzien ciazy:-) gratuluje ogromnie a dzieciaczki cudowne,czekamy na jakas relacje czy wody Ci odeszly i jak porod bo o ile pamietam to pisalas ze chcesz sn:-) jeszcze raz gratuluje ogromnie!!!!:-):-):-D
no więc tak skurcze zaczeły mi się ok 18 takie co 15-20 minut godzinę później odszedł czop ale ja jak to ja jeszcze normalnie się umyłam i ok 22 poszła spać chociaż mąż już pod drzwiami czekał, a ja zamiast jemu dzieci rodzić zaczełam smacznie spać tak mocno zasnęłam, że nawet mi się coś przyśniło ale mąż mnie obudził, bo podobno jęczałam przez sen i dobrze zrobił, bo bym chyba swój poród przespała o 1:20 byłam już w szpitalu z 5 centymetrowym rozwarciem o 1:45 dostałam kroplówkę i o 3 leżałam już na porodówce z regularnymi skurczami i pełnym rozwarciem, a o 4:35 przyszła na świat Agatka a 10 minut później jej brat Wojciech. Położna powiedziała, że tak mi ładnie poszło, że 5 dziecko urodzę na parkingu ale raczej się tego nie dowie. Wody mi odeszły jak przekroczyłam próg szpitala, oczywiście rodziłam sn jutro wychodzimy do domu :D

No to super,nic tylko tak rodzic:-)a dzieciaczki rozumiem ze mialy ulozenie glowkowe? Dzielna mamusia jestes i fajnie ze juz jutro do domku wychodzicie:-) trzymajcie sie cieplutko

reklama
Do góry