Różyczko !!!! Z całego serca
gratuluję! Piękna waga

Najważniejsze,że Dzieciaczki zdrowe

Trzymaj się dzielnie i walcz o laktację, naprawdę warto!
Witam kolejne bliźniacze mamy, życzę spokojnego przebiegu ciąży i poodu!
Podziwiam Was trójpaczki, że w takie upały wytrzymujecie... Jak widzę na ulicy takie umęczone oblicza mam w ciąży, to aż serce się kraje...
Długich suwaczków życzę i spokojnego "dźwigania szczęscia"!
Rzadko tu teraz zaglądam, bo mam sporo na głowie. Moje dzieciaczki super rosną i prawidłowo się rozwijają. Wyszli już prawie z asymetii. Tydzień temu ich zaszczepiłam i niestety coś się po tym rozwinęło, bo gorączkowali i do tej pory kaszlą, muszę wrócić do pediatry żeby osłuchał. Poza tym ok, w weekend ruszamy na pierwsze wakacje
Lilonka! Wielkie te Twoje Skarby! Między nami nieduża różnica, a moi panowie dopiero 5 kg przekroczyli (tylko cyc) i zastanawiam się, czy w gondoli do końca lipca sie pomieszczą... A jak u Ciebie z przestrzenią? W niektóre upalne dni też karmię prawie non-stop, ale jak chce im się pić, to nie ma wyboru

Czasami biorę ze sobą butlę z moim mlekiem i dopajam, jak nie mam gdzie nakarmić.
Ostatnio kupiłam 3 biustonosze w H&M - takie sztywniejsze, świetnie biust trzymają, cena chyba 59 pln, polecam. A z Alles to taki link (?):
Biustonosze do karmienia, staniki dla karmiących, bielizna karmienie, Alles, Carriwell, Benefit bo już nie pamiętam... Ja dla siebie 2 zamówiłam w kwietniu i nadal nie dotarły (mam blisko sklep który je sprzedaje)...
Bibiana, chyba masz już swój bujaczek z BrightStarts, ale piszę, bo obiecałam: moje się dobrze spisują, choć niezbyt często ich używam, ponieważ ciągle jestem poza domem, ale chłopcy są w nich spokojni i fajnie im się świat ogląda z tej perspektywy. Kupiłam nowe, ale widziałam używane na allegro w dobrej cenie.
Miss - nie rezygnuj z bloga !!! Może późno, ale też przyłączam swój głos do chóru fanów

pięknie i wesoło ubierasz w słowa codzienność przeżywaną z bliźniaczym szczęściem, od razu lepiej się na sercu robi. Pisz, pisz, pisz! Powodzenia!
wszystkim życzę zelżenia upałów i dobrego tygodnia!