reklama
faktycznie na forum się nie udziela w ogóle ale w sygnaturze ma suwaczek, że córeczki mają 2tyg
No więc cóż można wrzucić nową listę....
Zenia
Multimama
Bibiana
a reszty kolejności nie pamiętam
załamka...mam nadzieję być na pierwszym miejscu przez miesiąc i 2 dni minimum i proszę się nie pchać przede mnie
zobaczymy co z tego wyjdzie
No więc cóż można wrzucić nową listę....
Zenia
Multimama
Bibiana
a reszty kolejności nie pamiętam
załamka...mam nadzieję być na pierwszym miejscu przez miesiąc i 2 dni minimum i proszę się nie pchać przede mnie
zobaczymy co z tego wyjdzie
Cześć Ja mam na imię Julka i spodziewam się bliźniąt synka i córkę mam już jedną parkę i szukałam forum poświęconego tylko dla mam w ciąży bliźniaczej wiem, że trochę późno ponieważ termin mam na 12 sierpnia ale mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego grona
Zenia liste juz wrzucam:
1. Zenia
2. Multimama
3.Julia.85
4. Gloriane
5. Bibiana
6. Dolorez
7. Polka
8. Ineska_uk
9. Gotadora
10. Rachel
11. Nik_i
12. Jjka
dobrze ze doszly nowe dziewczyny bo by nas tu garsteczka zostala
Zenia trzmaj sie planu i mam nadzieje ze dotrwasz do wymarzonego terminu, choc jak juz miniesz 36tc to bedzie bardzo dobrze:-):-)
Witaj julia.85 rozgosc sie u nas, a w ktorym tyg ciazy jestes? to chetnie umieszcze Cie na naszej liscie, gratuluje juz jednej parki zagladaj tu do nas jak najczesciej
Edit: Poprawilam liste, julia jestes na podium, wyprzedzasz gloriane o 2 dni gloriane no wlasnie co tam u Ciebie? jak sie trzymasz?
1. Zenia
2. Multimama
3.Julia.85
4. Gloriane
5. Bibiana
6. Dolorez
7. Polka
8. Ineska_uk
9. Gotadora
10. Rachel
11. Nik_i
12. Jjka
dobrze ze doszly nowe dziewczyny bo by nas tu garsteczka zostala
Zenia trzmaj sie planu i mam nadzieje ze dotrwasz do wymarzonego terminu, choc jak juz miniesz 36tc to bedzie bardzo dobrze:-):-)
Witaj julia.85 rozgosc sie u nas, a w ktorym tyg ciazy jestes? to chetnie umieszcze Cie na naszej liscie, gratuluje juz jednej parki zagladaj tu do nas jak najczesciej
Edit: Poprawilam liste, julia jestes na podium, wyprzedzasz gloriane o 2 dni gloriane no wlasnie co tam u Ciebie? jak sie trzymasz?
Ostatnia edycja:
Bibiana
Fanka BB :)
Julia pewnie że przyjmiemy no i gratuluje bliźniąt :-)
Dziewczyny ja się całkowicie roztapiam tyle dziś się napiciłam że pewnie wanna wody by była
Polka dziś przyszedł mi cycantol z tego allesa, jej jakie one wygodne, ale mogłam jednak zabrać F bo ten E to taki na teraz, no ale mam nadzieje, że cycki po porodzie, po nawale pokarmu wrocą do swojego rozmiaru, najwyżej jeden większy mam w domu ale materiał rewelacyjny
Dziewczyny ja się całkowicie roztapiam tyle dziś się napiciłam że pewnie wanna wody by była
Polka dziś przyszedł mi cycantol z tego allesa, jej jakie one wygodne, ale mogłam jednak zabrać F bo ten E to taki na teraz, no ale mam nadzieje, że cycki po porodzie, po nawale pokarmu wrocą do swojego rozmiaru, najwyżej jeden większy mam w domu ale materiał rewelacyjny
Hop hop dziewczyny jak żyć? Jak przeżyć upał leżąc cały dzień???? Aaaaa :-\
Zenia gratulacje pierwszego miejsca
Witam nowa trojpakowa mamę ;-)
Polka mam się tak ze leżę dzień cały zanurzona w pocie,ledwo zipie,nawet chłopcy są jacyś ospali. Staram się myśleć pozytywnie i nie dopuszczam do siebie myśli ze np. Pessar spadnie :O czego bardzo się boję. Łykam fenoterol,leżę grzecznie i czekam na pn ktg i wizytę u mojego gin.
Buziaki
Zenia gratulacje pierwszego miejsca
Witam nowa trojpakowa mamę ;-)
Polka mam się tak ze leżę dzień cały zanurzona w pocie,ledwo zipie,nawet chłopcy są jacyś ospali. Staram się myśleć pozytywnie i nie dopuszczam do siebie myśli ze np. Pessar spadnie :O czego bardzo się boję. Łykam fenoterol,leżę grzecznie i czekam na pn ktg i wizytę u mojego gin.
Buziaki
Ostatnia edycja:
Bibiana material jest super i wygodny w noszeniu i mozesz go nosic nie tylko do karmienia bo nie wyglada jak taki zwykly szmaciany, ale to fakt ze najlepiej przymierzyc a znowu kupowac teraz za duzy to sie nie oplaca moim zdaniem:-)o ile pamietam to linka do niego novamama kiedys wrzucila:-)
Gloriane przy takich upalach lezenie jest meka, no ale wytrzymasz to bo dzielna jestes trzymam kciuki za poniedzialkowa wizyte, ja tez mam w pon wizyte u gina
Gloriane przy takich upalach lezenie jest meka, no ale wytrzymasz to bo dzielna jestes trzymam kciuki za poniedzialkowa wizyte, ja tez mam w pon wizyte u gina
Ostatnia edycja:
Bibiana
Fanka BB :)
Polka ja sobie wcześniej na allegro zamówiłam też do karmienia, bawełniany, ale nie trzyma tak ładnie cycków, taki typowo po urodzeniu do szpitala jest, bo do bluzki nie ładnie cycki wyglądają, a w tym świetnie
No najlepiej bym się wybrała i przymierzyla ale nie umiem znaleźć stronki ze sklepami tego sklepu, cały czas wyskakuje mi Warszawa albo sklep internetowy, a patrzalam w galerii to nie ma tego sklepu
Gloriane dasz radę, dużo nie zostało, jeszcze tylko parę tygodni oby do 35 wytrzymać, a potem już pójdzie z górki
No najlepiej bym się wybrała i przymierzyla ale nie umiem znaleźć stronki ze sklepami tego sklepu, cały czas wyskakuje mi Warszawa albo sklep internetowy, a patrzalam w galerii to nie ma tego sklepu
Gloriane dasz radę, dużo nie zostało, jeszcze tylko parę tygodni oby do 35 wytrzymać, a potem już pójdzie z górki
reklama
Podziel się: