reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

Gotadora ładny wózeczek :tak: a masz szerokość 92? czy inną? bo na jakiś węższy wygląda....

Polka też mi się wydaje, że drogo, jak nowy zestaw możesz mieć za ciut drożej.

A mi dziś już przyszedł bujaczek, przewijak i podgrzewacz....ufff....jeszcze tylko dokupić jeden bujak jeden fotelik samochodowy i wozek :tak:

reklama
Tez tak mysle ze nie ma co przeplacac,poczekamy jeszcze troche i na pewno cos znajdziemy:-)
Od kilku godzin przy chodzeniu mam takie dziwne uczucie klucia, bolu w pochwie,ktoras z Was miala moze cos takiego?

Polka - spokojnie, ja od połowy ciąży tak miałam. Uczucie, jakby coś mi pękło albo się naciągnęło. Czasami wręcz czułam jakby mi ktoś deską między nogi przyłożył. To od ciężaru dzieciaczków, często się zdarza.

Różyczko - gratuluję i witamy w gronie rozpakowanych :-) a waga chłopaków imponująca. Niech zdrowo rosną.

Bibiana, Gloriane - widzę że my podobna klasa wagowa :-) Normalnie jak dziewczyny pisały o +12 to mi się głupio robiło ;-) ale z kg nic nie zostało. I wszyscy mówią że nawet nie widać że w ciąży byłam. Co prawda brzuch jeszcze wystaje i taki galaretowaty, ale nie jest źle.
My dzíś mamy poradnie wcześniakową - przeraża mnie jeżdżenie ze Smerfami w taki upał. Wczoraj była wariacja z cycem - nic dziwnego, bo pić się chce. Ale ja byłam wykończona, bo niezłe z nich już klocuszki.
Gotadora - fajny ten Tako, maluszkom na pewno będzie wygodnie. Moje gondole są sporo mniejsze, a jak włożyłam Smerfy pierwszy raz na spacer, to pływały.
Dziewczynki trzymajcie się chłodno w te upały :-) no i nogi mocno zaciskać.
Kurczę widzę że tu tylko kilka Was zostało :-)

Lilonka jeszcze przez jakieś dwie godzinki mogę się chwalić wagą +7 kg :-D też mi czasem głupio bo jak policzę, to maluszki w brzuchu razem z łożyskami i tym wszystkim ważą więcej niż ja przytyłam, ale w pierwszej ciąży przytyłam tylko 5 kg/8kg przy popuchnietych nogach więc taka moja uroda, że mało tyje w ciązy, pewnie znów jak urodzę to przytyje :dry:

Trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę &&&& i daj nam znać jak po.
A może spróbuj maluszkom dać w takie upały samej wody, ja wiem, że cycowe mamy nie muszą dopajać dzieci, ale może wodą bardziej zgasiłyby pragnienie....moja sis jak urodzila pierwsze dziecko w kwietniu i też karmilam cycem to latem dawała małemu wody.

Zenia kurcze spałam jeszcze o tej godzinie :sorry2: mogłam wstac wcześniej i nacieszyć się normalną pogodą :tak:

A ja mam jakieś dziwne przeczucie....coś mi się wydaję, że do sierpnia nie dam rady wytrzymać....

Zaraz wam wrzucę zdjęcie jak moje dziecię się wypina :blink:

Lilonka aby upał Wam za bardzo nie doskwierał na wizycie! i trzymam kciuki za same dobre wieści &&&&&

nasze pierwsze spacery wypadną już późną jesienią i zimą, więc maluszki będą opatulone przed zimnem, dlatego zależało mi na dużych gondolach.

miłego dnia kobietki!

reklama
Do góry