reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

Dzis to przypala niemilosiernie...

Rozyczka czekamy na wiesci, mam nadzieje ze Gotadora zaraz jakies informacje nam przekaze:-)

Zenia mysle ze mozesz smialo zajmowac pierwsze miejsce chyba ze Dominiska sie odezwie

reklama
wiadomość od Różyczki:

"Urodziłam wczoraj przez cc.Tomek 2490g 9pkt i Piotruś 2910g 8pkt. Są cudowni i grzeczni -walczę z laktacją, bo na razie po kropelce leci. Chłopaki są ze mną :-) Pozdrawiam ciepło!"

Różyczka Gratulacje!!!!! powodzenia z rozkręcaniem laktacji &&&&&&&

czekamy na wieści jak po porodzie no i na zdjęcia królewiczów :tak:

Różyczka gratulacje! Chłopcy duuuzi i fajnie, że są z Tobą :-) a laktacje na pewno się rozkręci :-)
gloriane damy rade :tak::laugh2:
Bibiana ja z tych co uwielbiają upały, słońce i opalanie się :-) to będzie pierwsze lato w życiu gdzie będę słońca unikać :dry: Moja mama wiedziała co robi rodząc mnie i moje siory w kwietniu :-D

Zenia, a ja lata nie znoszę :baffled:
w tamtym roku byliśmy z siostrą i rodzicami nad morzem i było cały czas takie 24-25 stopni....tylko ja i mama byłysmy zadowolone z wakacji :-D

ROZYCZKA serde zne gratula j. Waga malcow tez spoko :-).
Laktacja sie nie martw ja tez tak mialam na poczatku ze po kropelce mi lecialo ale maluchy ssaly dodatkowo laktTorem stymulowalam. Mleka jest teraz duuuuzo wiecej. Dziewczynki wszystkie tak dzielnie sie trzyma ie - oby tak dalej. Troszke ochlodzenia zycze. Podeslijcie odrobinke sloneczka do uk.

reklama
Polka mi się wydaje za drogo, bo jednak był używany. Ja właśnie dziś odebrałam mój - nowy, ale bez fotelików, bo już mamy maxi cosi, dostałam gratis parasolki, mam oczywiście plecaki ( może zamienią mi na torbę) folię i wszelkie inne rzeczy, które są w zestawie; zapłaciłam 1700zł

sorry za słabe zdjęcie, ale już nie mam siły, namęczyłam się trochę przy składaniu gondoli, ogólnie wózek łatwo się składa, rozkłada jak już się wie co i jak ;-)
DSC_0004.jpg

Załączniki

• DSC_0004.jpg
    DSC_0004.jpg
    29,8 KB · Wyświetleń: 102
Do góry