reklama
Różyczka gratulacje! Chłopcy duuuzi i fajnie, że są z Tobą :-) a laktacje na pewno się rozkręci :-)
gloriane damy rade
Bibiana ja z tych co uwielbiają upały, słońce i opalanie się :-) to będzie pierwsze lato w życiu gdzie będę słońca unikać Moja mama wiedziała co robi rodząc mnie i moje siory w kwietniu
gloriane damy rade
Bibiana ja z tych co uwielbiają upały, słońce i opalanie się :-) to będzie pierwsze lato w życiu gdzie będę słońca unikać Moja mama wiedziała co robi rodząc mnie i moje siory w kwietniu
ROZYCZKA serde zne gratula j. Waga malcow tez spoko :-).
Laktacja sie nie martw ja tez tak mialam na poczatku ze po kropelce mi lecialo ale maluchy ssaly dodatkowo laktTorem stymulowalam. Mleka jest teraz duuuuzo wiecej. Dziewczynki wszystkie tak dzielnie sie trzyma ie - oby tak dalej. Troszke ochlodzenia zycze. Podeslijcie odrobinke sloneczka do uk.
Laktacja sie nie martw ja tez tak mialam na poczatku ze po kropelce mi lecialo ale maluchy ssaly dodatkowo laktTorem stymulowalam. Mleka jest teraz duuuuzo wiecej. Dziewczynki wszystkie tak dzielnie sie trzyma ie - oby tak dalej. Troszke ochlodzenia zycze. Podeslijcie odrobinke sloneczka do uk.
Dziewczyny dzis znalazlam ogloszenie na temat tego wozka na ktory poluje. Powiedzcie mi czy to okazja jest czy raczej za drogo i lepiej jeszcze poczekac i szukac dalej?
Wózek bliźniaczy Tako Jumper Duo 3 w 1 Gliwice • Tablica.pl
Wózek bliźniaczy Tako Jumper Duo 3 w 1 Gliwice • Tablica.pl
reklama
Polka mi się wydaje za drogo, bo jednak był używany. Ja właśnie dziś odebrałam mój - nowy, ale bez fotelików, bo już mamy maxi cosi, dostałam gratis parasolki, mam oczywiście plecaki ( może zamienią mi na torbę) folię i wszelkie inne rzeczy, które są w zestawie; zapłaciłam 1700zł
sorry za słabe zdjęcie, ale już nie mam siły, namęczyłam się trochę przy składaniu gondoli, ogólnie wózek łatwo się składa, rozkłada jak już się wie co i jak ;-)
sorry za słabe zdjęcie, ale już nie mam siły, namęczyłam się trochę przy składaniu gondoli, ogólnie wózek łatwo się składa, rozkłada jak już się wie co i jak ;-)
Załączniki
Podziel się: