reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
nosidełek właśnie szukam na allegro :-D nie da rady zamontować w tym wózku, ale mi taka opcja raczej nie jest potrzebna... Z bliźniaczych jeden obok drugiego chyba tylko Dorjan ma możliwość montowania fotelików? a tramwaja ja nie chciałam
Dziewczyny polecam wam stronę na której są aktualne promocje na artykuły dla dzieci :sorry:

a tu znalazłam przykład pakowania toreb do szpitala http://www.multimama.pl/index.php/ciaza/torba-do-szpitala

Wiem, wiem zaraz mi sie dostanie, ze sie wpycham bez kolejki ;)
Wczoraj wieczorem kolo 22 zaczely mi odchodzic wody i wyladowalam w szpitalu. Probowali jeszcze magnezu i innych dziwact, ale zaczely sie bole (straszne to bylo, gryzlam poduszke i wpijalam pazury w siebie) i rozwarcie doszlo do 3 cm. Szybko trafilam na stol i zrobili znieczulenie ogolne byleby szybciej. I tak na swiecie dzis po 3 pojawilo sie 2 nowych chlopakow :) powitajcie Alka i Włodka :) chlopaki maja po 50 cm, waga 2400 i 2200, oddychaja samodzielnie, tula sie do siebie w jednym wozidelku i teraz ogrzewaja :) mnie dopiero spionizowali i czekam na meza by odwiedzic dzieciaki. Tatus juz im porobil zdjecia, popodpisywal papiery itp .... A mama kurde jeszcze ich nie widziala :/ ech zle mi z tym, a moze zaczynam hormonalnie marudzic ?

Dytko gratulacje!! :-D super, że chłopcy zdrowi i duuuzi :tak: Nie dziwie się, że źle ci z tym że ich jeszcze nie widziałaś, ale nadrobisz zaległości nie martw się :-) Pozdrawiam i czekam na zdjęcia :-)

Dytko miało być bez wpychania się, no ale pewnie nie doczytałaś :-D ważne że chłopcy cali i zdrowi no i waga świetna jak na ten tydzień ciąży:tak: GRATULACJE!!!

Zenia fajna stronka :tak:

Dytko - GRATULACJE!!! Jeszcze się napatrzysz i naprzytulasz na pewno - o to się nie martw :-) Super że chłopcy mają się dobrze, Ty też na pewno szybko do siebie dojdziesz :) A jak tam z pokarmem? Pojawił się? Trzymam za Was kciuki, życzę szybkiego powrotu do domciu w komplecie oczywiście :)

Maggi, Marcysiowa - a jak tam u Was? Jak Maluszki się miewają??

Mnie nadal przeziębienie trzyma, za tydzień będę już o tej porze w szpitalu....:szok: a jak chłopcy pozwolą - to za jakieś 2 może 3 tygodnie będziemy już w komplecie 'po tej stronie brzuszka' :-)

reklama
Ciezko ciezko bo ledwo wklejam nowa za chwile musze ja poprawiac,przyznam ze od zeni chyba, az do mnie bardzo mala roznica jest w tygodniach ciazy i jak sie wtedy posypiemy to trudno bedzie utrzymac swoje miejsce nie wpychajac sie w kolejke:-)

Do góry