Ja na poczatek chce kupic ubranka wlasnei w rozmiarze 50, doslownie po kilka sztuk. W koncu blizniaki jednak rodza sie mniejsze. Od rodziny i znajomych pewnie dostaniemy wieksze, bo watpie zeby ktokolwiek pomyslal o takich malych. :-)
reklama
Milenka28
Fanka BB :)
Moje maluchy jak się urodzili mieli po 40cm i 42cm miałam dosłownie pare szt ciuszków rozmiar 50 ale dzieciaki tak szybko rosną że te malutkie ciuszki starczyły na bardzo krótko a teraz nie mogę wyrobić z kupnem ciuchów normalnie chłopaki rosną jak na drożdzach co kupię ciuszka ubiorę ze dwa razy i zamały normalnie szok teraz muszę na 74 kupować
35 i 5 dni. i wiesz jak smiesznie. przez to , ze jdno dzidzia wazyla 1950 wpisali jej w ksiazeczke wczesniactwo, a druga mimo ze z tej samej daty wczesniakiem juz nie jes bo wazyla 2700. dziwne to dla mnie bo dla mniejszej mamy skierowania do okulisty , poradni szczepien i na usg glowy, a z ta druga nic.
Gosia_x_bonus i gratis
Fanka BB :)
witajcie
Pauli totalna paranoja, moje niunki też sa wcześniakami choć ja uważam to za niedopatrzenie bo faktycznie urodziłam w 36 tyg. 1 dniu ciąży a w szpitalu wpisali 35 tyg. i wpis wczesniaki, ale badania mają mieć zrobione jeden i drugi, wcześniactwo nie jest zależne od wagi tylko własnie tygodnia
a jak się macie?
jak zdrówko trójpaków
ciężko mi tu zaglądać bo jak mam wolną chwilę to śpię, prasuję itp. teraz przerabiam wizyty całej rodziny, znajomych
pozdrawiam miłego dnia
Pauli totalna paranoja, moje niunki też sa wcześniakami choć ja uważam to za niedopatrzenie bo faktycznie urodziłam w 36 tyg. 1 dniu ciąży a w szpitalu wpisali 35 tyg. i wpis wczesniaki, ale badania mają mieć zrobione jeden i drugi, wcześniactwo nie jest zależne od wagi tylko własnie tygodnia
a jak się macie?
jak zdrówko trójpaków
ciężko mi tu zaglądać bo jak mam wolną chwilę to śpię, prasuję itp. teraz przerabiam wizyty całej rodziny, znajomych
pozdrawiam miłego dnia
reklama
cos tu taka cisza ????
zoska-6 jak sie trzymasz? mi juz ciezko bardzo,ale jescze pare dni, jezdze codzien na ktg, dzis mamy 36 i 6 dni, czuje sie jak słon
malakurka jestes jeszcze w trojpaku?
pozdrawiam was serdecznie,buziaki
zoska-6 jak sie trzymasz? mi juz ciezko bardzo,ale jescze pare dni, jezdze codzien na ktg, dzis mamy 36 i 6 dni, czuje sie jak słon
malakurka jestes jeszcze w trojpaku?
pozdrawiam was serdecznie,buziaki
Podziel się: