reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

Witam Was wszystkie po ponad miesięcznej nieobecności. Zaglądam żeby się pochwalić:-)
15-02-2010 przyszły na świat moje dwa maleńkie szczęścia!
Lenka 2400g 47cm, godz.11.50 - 10pkt
Maja 2470g 48cm, godz.11.52 - 10pkt

:-D:-D:-D

Urodziłam w 36tc+3dni przez CC. Dziewczynki są słodkie i kochane, na razie bardzo grzeczne.
Pozdrawiam waszystkie podwójne mamy i życzę szczęśliwego rozwiązania. Warto się pomęczyć w tej dubeltowej ciąży;-)

Załączniki

• DSC00669.jpg
    DSC00669.jpg
    20,9 KB · Wyświetleń: 181
reklama
Witam Was wszystkie po ponad miesięcznej nieobecności. Zaglądam żeby się pochwalić:-)

Urodziłam w 36tc+3dni przez CC. Dziewczynki są słodkie i kochane, na razie bardzo grzeczne.
Pozdrawiam waszystkie podwójne mamy i życzę szczęśliwego rozwiązania. Warto się pomęczyć w tej dubeltowej ciąży;-)

boooszee ale sie poryczalam..Kochana gratulacje ogromne,male sa cudowne.Piekne.Sliczne!!! Zycze ci wszystkiego najlepszego,zdrowka dla ciebie i malych gwiazdeczek.
Ech jakie to cudowne...Kiedy urodzilam Maxa nawet ne ryczalam bo po narkozie bylam i nie za bardzo wiwdzialam co sie dzieje,mam nadzieje ze teraz przezyje to inaczej.

Witam :-),
Wszystkim rozpakowanym mamusiom serdecznie gratuluje i zycze duzo zdrowka zarowno mama jak i maluszka, a nierozpakowanym mamusia zycze szybkiego i bezproblemowego rozwiazania!
Pozdrawiam,
rowniez dubeltowa mama ;-)

dzisiaj miałam cieżki dzień - praktycznie cały dzien przepłakałam - nie wiem co sie stało - moje dziewczynki w brzuszku cichutko buszuja - miałam czarne mysli, martwie sie zeby dzieci były zdrowe jak sobie poradze i takie tam - mam nadzieje ze jutro bedzie lepiej - pozdrowienia dla wszystkich

chyba dla wszystkich ten tydzien i weekend byl ciezki. ja tez weszlam, zeby sie pozalic. slabo sie dzis czuje co chwile mi duszno , rece mi sie trzesa nic nie moge zrobic, nogi a raczej cale lydki, stopy i dlonie mnie bola mimo , ze nie spuchniete. zupelnie nie wiem o co im chodzi;( strasznie slabo sie czuje nawet sil mi brakuje zeby do toalety dotrzec. a przeciez u nas dzis pogoda piekna, moje cisnienie w normie. czy to normalneeeeee?????czy ktoras z was tez tak ma?????

GRATULACJE dziewczynki są przesłodkie, życzę szybkiego powrotu do formy

witajcie
No własnie w zeszłym tygodniu zastanawiałam się co Yenefer, a tu niespodzianka, dziewczyny urocze, wielkie gratulacje, czekamy na sprawozdanie, kolejne zdjęcia, trzymaj się kochana

Ja też wczoraj miałam jakiś nijaki dzień, rano nózki mi spuchły, właściwie prawa, cieżko było wcisnąć do buta, pomierzyłam ciśnienie nie przekracza normy, może już brzuch ciąży hi hi. Zważyłam się okazało się,ze już +15, aż się zszokowałam, ale cóż.

marta nie płacz, pamiętaj,że twój nastrój udziela się dzieciom, każda z nas ma chwile załamki, ja w sumie ostatnio też tylko narzekam,że ciężko,że chodzę jak kaczka, ale cieszę się w głębi duszy,że noszę dwójeczkę, którą już bliżej niż dalej zobaczę. Co do ruchów jak człowiek, przecież ty też kiedyś śpisz, jesteś zmęczona i leżysz, moje dzieciaki też tak czasem mają potrafią się nie ruszać przez godzinę np. a potem dają po żebrach, mnie gin mówiła,że jak nie czuję się ruchów ponad 5 godzin w ciągu dnia to wtedy trzeba sie martwić, możesz zawsze pogłaskać nie masować brzuszek moje na to reagują, przez ostatnie parę tygodni zdarza im się spać w nocy mimo,że ja wstaję...mam nadzieję,że przełoży się to na życie jak wyjda z domku...

onna nie chcę Cię straszyć, ale mi białko w moczu kojarzy się z gestozą, czyli zatruciem ciążowym, choć do tego dochodzi ciśnienie i opuchlizna, także powiedz o tym swojemu gin, daj znać po wizycie

ponoć idzie wiosna, już bym chciała,żeby się cieplej zrobiło, wczoraj poświeciło słoneczko i aż inaczej

miłego dnia, uciekam na śniadanko:-)

yenefer, gratulacje! sliczne maluszki - a jak sie kochaja:)

gosia, no mi sie tez tak kojarzylo i zstanawialam sie czy czekac do dzis czy alarmowac w weekend. poczekalam, zaraz sie zbieram na wizyte. chyba w dresie pojade bo mimo ze nie przytylam jakos strasznie to spodnie troche dla mnie niewygodne tam gdzie szwy maja pod pasem. oduczylam sie normalnie ubierac i siedziec tez, w samochodzie siadam z tylu i półleze, chorobcia, a wstrzasy na kazdej dziurze w asfalcie wyprowadzaja mnie z rownowagi.
mam nadzieeje ze nie jest zle i nie trafie juz do szpitala :/

dzis przyszedl wozek, musze jednak zglosic reklemacje bo jeden fotelikk ma przydarta dziurke na wlozenie pasa, w koncu jak jest nowy to powinien byc perfekt. jeszcze nie zakladalismy gondolek, bo nie ma czau ale z fotelikami jest odjazdowy :)

Witam dziewczyny
Zaczynam sie niepokoic o swoj stan zdrowia.Za 2 dni zacznie mi sie 29 tydzien ciazy a mi juz pare dni temu obnizyl sie brzuch od razu zauwazylam.Mam mocniejsze uplawy i czeste skurcze przepowiadajace ktore zaczynaja mi naprawde dokuczac.Jutro mam wizyte u lekarza ale boje sie ze nie dotrwam juz zbyt dlugo z moimi lobuzami w brzuszku

reklama

Serdeczne Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!
Życzę duuuużo zdrówka dla Malych ksiezniczek i mamusi!

Do góry