Milenka28
Fanka BB :)
Ja właśnie rozmawiałam z księdzem na ten temat może być jedna para rodziców chrzestnych bynajmniej u nas, trzeba poprostu dowiedzieć się w swojej parafi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dasz rade,bądz dobrej myśli.ja wiem że mi sie teraz tak dobrze mówi ale jak moja ciaza była zagrozona to sie strasznie bałam i modliłam sie o każdy dzien wiencej.a musze dodac ze w kazdy dzien miałam skurcze jak do porodu,caly czas byłam podłaczona pod kroplówki a jak widziałam zapis ktg to na sama mys dostawałam skurczy.
a mozesz mi powiedziec kto jest twoim lekarzem prowadzacym?ktos z tego szpitala?
pozdrawiam
Ja właśnie rozmawiałam z księdzem na ten temat może być jedna para rodziców chrzestnych bynajmniej u nas, trzeba poprostu dowiedzieć się w swojej parafi
znam ta panią doktor,bardzo fajna kobieta(zreszta na rycerskiej to ja znam wszystkich lekarzy z patologi).Mój lekarz prowadzący to Pani dr Sabinka Kluz, i jak dla mnie jest świetnym fachowcem i na pewno bym jej nie zamieniła. Zajmowała sie mną w szpitalu, zaglądała, mogę do niej dzwonić zawsze pomoże...Damy radę... Lidka trzymaj kciuki za te moje urwisy, żeby się nie spieszyły za bardzo...
WITAJ ebiedronka!!! fajnie, ze tyle nowych mamus sie pojawia pewnie nie jestes tu jedna z taka ciaza wiec spokojnie. nawet gdyby sie okazalo, ze twoja ciaza jest taka o jakiej piszesz to wystarzcy byc tylko pod dobra opieka lekarza, ktory bedzie wszystko kontrolowal.Witam,
w piątek (12.02.2010) dowiedzieliśmy się, że biją dwa serduszka. Jesteśmy w szoku, ale bardzo szcześliwi. To 8 tc. Lekarka nas nastraszyła zespołem podkradania, gdyż bliźnięta są podobno jednoowodniowe i jdnokosmówkowe (chociaż jeszcze za wcześnie, żeby to stwierdzć na pewno). Do następnego USG pozostał 5 tyg., ginekolog kazała nam przyjść w 13 tc., wtedy powie nam na 100% co i jak, ale ja obawiam się, że nie wytrzymam tyle czasu. Pozdrawiam Was przyszłe, dzielne mamusie bliźniąt.