Milenka28
Fanka BB :)
Ja właśnie rozmawiałam z księdzem na ten temat może być jedna para rodziców chrzestnych bynajmniej u nas, trzeba poprostu dowiedzieć się w swojej parafi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dasz rade,bądz dobrej myśli.ja wiem że mi sie teraz tak dobrze mówi ale jak moja ciaza była zagrozona to sie strasznie bałam i modliłam sie o każdy dzien wiencej.a musze dodac ze w kazdy dzien miałam skurcze jak do porodu,caly czas byłam podłaczona pod kroplówki a jak widziałam zapis ktg to na sama mys dostawałam skurczy.
a mozesz mi powiedziec kto jest twoim lekarzem prowadzacym?ktos z tego szpitala?
pozdrawiam
Ja właśnie rozmawiałam z księdzem na ten temat może być jedna para rodziców chrzestnych bynajmniej u nas, trzeba poprostu dowiedzieć się w swojej parafi
znam ta panią doktor,bardzo fajna kobieta(zreszta na rycerskiej to ja znam wszystkich lekarzy z patologi).Mój lekarz prowadzący to Pani dr Sabinka Kluz, i jak dla mnie jest świetnym fachowcem i na pewno bym jej nie zamieniła. Zajmowała sie mną w szpitalu, zaglądała, mogę do niej dzwonić zawsze pomoże...Damy radę... Lidka trzymaj kciuki za te moje urwisy, żeby się nie spieszyły za bardzo...
WITAJ ebiedronka!!! fajnie, ze tyle nowych mamus sie pojawiaWitam,
w piątek (12.02.2010) dowiedzieliśmy się, że biją dwa serduszka. Jesteśmy w szoku, ale bardzo szcześliwi. To 8 tc. Lekarka nas nastraszyła zespołem podkradania, gdyż bliźnięta są podobno jednoowodniowe i jdnokosmówkowe (chociaż jeszcze za wcześnie, żeby to stwierdzć na pewno). Do następnego USG pozostał 5 tyg., ginekolog kazała nam przyjść w 13 tc., wtedy powie nam na 100% co i jak, ale ja obawiam się, że nie wytrzymam tyle czasu. Pozdrawiam Was przyszłe, dzielne mamusie bliźniąt.